Eşimle alyans konusunda kavga ediyoruz bazen takmayı unutuyorum gece yatarken çıkarıyorum sabah işe giderken evde unutuyorum eşim de sürekli takar bu yüzden kavga ediyoruz onu çok seviyorum ama unutuyorum takmayı. En son kavgamız biraz ağır oldu evet önemli evliliğimizin simgesi ama bu kadar büyütülecek bir şey var mı sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBen olsam ben de büyütürüm. Her gün unutulmaz bu meret üstelik kavgası dönüyorsa gerekirse çıkarmazsın gece de parmağından sıkıyorsa genişletirsin bu kadar basit.
50 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılcanım kavga etmemek için unutma. ben de bir dönem alyansı gece çıkarıp sonra bir köşede unutuyordum. eşime alyansımla mutlu olmadığımı söyledim gittik yeni alyans aldık oldukça rahat ve hoş görünümlü bir şey şimdi gece yatarken de çıkarmama gerek kalmıyor
00 Yorumla
+1 yılDemek ki bu konuda hassas ve Seninde bu konuda dikkat etmen gerek seni seven sana değer veren bu insanı kırma lütfen benim eşim böyle yapsa bende kırılırdım. Ve kendine şunu sor o aynısını yapsa kızarmıydın kıskanırmıydın
03 Yorumla
Soran+1 yılBen eşime hak veriyorum zaten ama bu kadar büyük bir kavga etmemize gerek yoktu
- +1 yıl
seven sevdiğini kıskanır daha dikkatli ol o seni seviyor emin ol asıl sevmese umrunda olmaz. Kavga olacak tabi aranızda bunlar normal şeyler. Diyeceğim tek şey Kavga bile olsa birbirinize daha sıkı sarılın
Soran+1 yılBende onu çok seviyorum. Doğru söylüyorsunuz
Kesinlikle önemli bir detay yüzüğü çıkarmamalısın. Virüsten korkarsan sabunla yıka ama geri tak parmağına hiç çıkarma. Çıkarmak uğursuzluk getirir. Derler 😀
02 Yorumla
Soran+1 yılİşe giderken bazen aceleyle unutuyorum çıkarıyorum duşa girerken ya da makyaj vs yaparken sonra unutuyorum. Hiç çıkarmıycam artık. Ama kavgada biraz eşime kırıldım çünkü bu kadar kavga etmemizi gerektirecek bir durum değildi
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
24Cevap
- Moda & Stil konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBir unutur iki unutur her seferinde uyarırım ama üçüncüde unutmaması gerektiğini idrak eder etmek zorunda o alyans parmağından çıkamaz.
21 Yorumla
Soran+1 yılUnutmamam gerektiğini biliyorum son zamanlarda işlerim aşırı yoğunluk aklımda bir sürü şey vardı dalgınlığıma geldi birkaç kere unuttum eşim haklı hiç çıkarmıyorum artık ama bu kadar da kavga edilecek bir sebep miydi bilmiyorum
Bir halka parçası olabilir ama sen onu takarak eşine saygı gösteriyorsun. Takmıyorsan önemsemiyorsun demektir. önemli bir detay çünkü
21 Yorumla
Soran+1 yılEşimi tabi ki önemseyip değer veriyorum ama bilerek veya isteyerek yaptığım bir şey değil. Aceleyle unutuyorum bundan sonra çıkarmıycam ama
Alyans konusunda bende sürekli takmasini istiyorum ama o takmaz kavga ederiz çokta önemi yok ama evliysek tak şunu işte sembolü bu evliliğin sende esinle kavgayi birak tak yüzüğünü
00 Yorumla
+1 yılbence evlilikte alyans mühim bir konu. şöyle düşün eşin işe giderken alyansını takmasa çıkarsa senin içinde bir şüphe kuşku olmaz mı
01 Yorumla
Soran+1 yılOlur tabi ki eşim haklı ama bu kadar kavga etmemizi gerektirecek bir konu yoktu
Moda & Stil konusunda 4,6b cevap paylaştı. Bence değil ama çıkartma sen de olmaz mı? Abartılacak bir durum değil aslında ama onu takman onu daha mutlu ediyor.
03 Yorumla
Soran+1 yılArtık hiç çıkarmıyorum ama kavgamız beni çok üzdü
Soran+1 yılDüzelttik :)
ya erkekli bir ortama girince ilk adamın yüzüğüne bakan kadınlar var, dediğin gibi evliliğin simgesi bence biraz daha dikkatli olmakta yarar var
01 Yorumla
Soran+1 yılTabi ki öyle ama bu kadar kavga etmeye gerek varmıydı bilmiyorum çok kavga ettik ve eğer etmeseydik bugün ona hamile olduğumu söyleyecektim
+1 yılonun için önemli demek ki alışkanlık olursa kalktığın gibi direk onu takarsın zaten alışkanlık haline getirmeye çalış
03 Yorumla
Soran+1 yılÇıkarmıyorum artık sadece üzüldüm biraz çok kavga ettik ve bu kadar sinirlendiğini düşünmemiştim
- +1 yıl
bunun içinde kırmasaydı keşke seni düzelir umarım
Soran+1 yılDüzeldik 😊
- Moda & Stil konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılVar tabi. Çevredeki insansılardan korunmak için 1 numaralı yöntem 😂
30 Yorumla Evet dikkat etmelisin dış dünya çok tehlikeli kadınlar için 👍 o alyans hayat kurtarır.
11 Yorumla
Soran+1 yılEşime hak veriyorum ama kavgada kırıldım biraz sadece
Kavgayı çıkaran kadınsa kıskançlıktır. Eğer erkekse puştluktur. çünki aldatan erkek karısının yüzük takmasını ister.
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde bunu erkekler yapar ama yatarken niye çıkarıyorsun ki. Hiç çıkarma, sorun olmasın...
07 Yorumla
Soran+1 yılAkşam ellerime krem filan sürüyorum duştayken filan çıkarıyorum o ara unutuyorum
- +1 yıl
Yüzükle duş da alınır krem de sürülür
Soran+1 yılEşime haksız demiyorum aynı şey olsa bende sinirlenirim ama böyle bir kavga çok üzdü beni üstelik hamile olduğumu söyleyecektim ona bu akşam
- +1 yıl
Haklısın bu kadar büyütmesi yanlış ama bu güzel haberi yine de vermelisin. Bekleme, hem aradaki buzlara da çözüm olur...
Soran+1 yılSöyleyeceğim yatarken ona daha güzel söylemek isterdim bu haberi ama böyle oldu yapacak bir şey yok
- +1 yıl
Aynen söyle hemen. Daha güzel şekilde de kutlarsinız. Mutluluğunuz daim olsun. İyi geceler...☺️
Soran+1 yılSağolun size de 😊
- Moda & Stil konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılparmağına takmak yerine zincirle yüzüğü kolye yapabilirsin
05 Yorumla
Soran+1 yılEşim biraz kıskanç bu konuda parmağımda istiyor kolye olsa düşse filan sıkıntı olabilir
- +1 yıl
dövme yaptırabilirsin parmağına
Soran+1 yılEvli olduğum anlaşılsın istiyor dövmeyi kabul edeceğini sanmıyorum o yüzük parmağında olacak o kadar deyip duruyor
- +1 yıl
yüzüğü takıcaksın o halde aynı şeyi eşin yapsa sen de kızarsın
Soran+1 yılÇıkarmayacağım artık kötü kavga ettik. Takmak istemediğimden değil gerçekten unuttuğumdan oluyor. Bende kızabilirim ama bu kadar kavga etmemize değmezdi
- Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvet var :) Bir olur iki olur ama sürekli unutuyorsan parmağına kaynak yaptır istersen bidaha unutmayacaksın diye ben de olay çıkarırım
00 Yorumla
+1 yılVar bence. Normalde erkek unuturum der takmaz biz kadınlar yapmadığımızı bırakmayız empati kurarsak haklı yani ne olursa olsun untmamalı her iki tarafta
01 Yorumla
Soran+1 yılKrem sürerken ya da duştayken çıkarıyorum unutuyorum sonra
+1 yılTakmayı alışkanlık edinmen daha doğru olurdu..
Yani akşam çıkarmayı alışkanlık edinmişsin,, sabah takmaya da aynı şekilde dikkat edebilirsin..00 Yorumla
+1 yılEvet büyütülecek bir şey. Çünkü o simge evli kişilere bakmayı engeller (tabi şerefsizler hariç).
00 YorumlaModa & Stil konusunda 565 cevap paylaştı. Buyuk problem olabilir. Evli oldugun halde alyans takmamani disaridaki bazi odunpar farkli anlayip aeni rahatsiz edebilir.
04 Yorumla
Soran+1 yılEşimde bundan korkuyor en çok sanırım
Soran+1 yılİşlerim aşırı yoğundu dalgınlığıma geldiği için unuttum ama aşırı sinirlendi bu kadar sinirlenilecek ya da kavga edilecek bir şey miydi bilmiyorum biraz kırıldım bende
+1 yılKimine göre değişir biri için onu ne kadar sevdiğini temsil eder Biri için önemsiz bir şeydir unutuyorsan boynuna zincirle asabilirsin çıkartmana da gerek yok bu fikri eşinle paylaşmalısın. Belki beğenmeyip sinirlenir.
00 YorumlaModa & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Dövme yaptırım boylece sorun kalkar yüzük parmağına yüzük gibi
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılYa önemli olan onu içinde taşımak tamam oda bı temsili ama onu cebe atıp hiçe sayıp neler yapanlar var yani
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah korusun, ben de böyle bir durumda çok alınırdım.
Dikkatli olmanız dileğiyle, selametle.00 YorumlaModa & Stil konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ya bu kadarda sorun degil bu ya seviyorsaniz gerisi tras bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkek ardaşım yüzük parmağıma adımı yazdı sizde yapabilirsiniz
03 Yorumla- +1 yıl
Saçmalık daha erkek arkadaşin umarim ayrılmazsınız
Cevap sahibi+1 yıl@sosyopatadam1903 evet ama ciddiyiz bu zamana kadar çoğu kız arkadaşı yapmasını istemiş dövme falan ama benle farklı hissediyor benden habersiz yaptı yoksa izin vermezdim çok seviyorum inşllah nasip kısmet olu evleniriz
- +1 yıl
İnşaallah ama saçma bişey bence gereksiz
+1 yılSevmeyen insanlar unutur diye düşünüyorum.
15 Yorumla
Soran+1 yılTabi ki seviyorum eşimi böyle bir şey söz konusu bile değil
- +1 yıl
O zaman monotonluk var. Mesela sevgiliyken özlem hissi falan o kadar oluyor ki onun aldığı bir kolye ya da benzeri şeyleri hep üzerlerinde taşırlar sevgi ve sadakat göstergesi olarak ama kimse mecbur etmiyor kendileri severek yapıyor cunki duygu aşırı yoğun. Yani tabi ki eşini seveceksin ama aslında ne demek kstedigimi anlamışsındır.
Soran+1 yılİşlerim aşırı yoğun 1-2 aydır kafam çok doluydu son zamanlarda yaşadığımız bir konu bu ki bebek bekliyoruz
- +1 yıl
Allah sağlıklı, anali, babalı büyütsün. Ben o alyansı takmayi unutma derim. Sanki takmayı rutin edin. Tek sorununuz umarım bu olur ve onu da sen Hallet Allah başka dert vermesin.
Soran+1 yılZaten hiç çıkarmıyorum artık
+1 yılEvliliğin simgesi alyans değildir. Bir anlasalar
03 Yorumla
Soran+1 yılTabi ki takarım aynı şekilde eşim de taksın isterim son dönemde yaşadığımız bir sorun işlerim çok yoğunluk ve aklımda bir sürü şey var unuttum ama bu kadar kavga edilecek bir durum var mıydı bilmiyorum
- +1 yıl
Değil bana göre ama kimi insan önemsiyor işte.
Soran+1 yılBende önemsiyorum ama işte unuttum birkaç kere
- Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılUmrumda olmaz.. taksa ne olacak takmasa ne olacak
20 Yorumla - Moda & Stil konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvet bence unutmamalısın çok önemli
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet önemli ama bu kadar kavga edilecek bir mesele miydi bilmiyorum
- +1 yıl
Kavga edilecek bir konu değil ama önemli
Soran+1 yılEvet önemli
+1 yılYani birazcık haklı
00 Yorumla
+1 yılEvlilik terapistine gidin 🌺
00 Yorumla
+1 yılO alyans unutulmayacak
13 Yorumla
Soran+1 yılArtık çıkarmıyorum zaten ama unutmam artık
- +1 yıl
Bence de unutma alyans yoksa evlilikte yok gözükür dışarıdan
Soran+1 yılDoğru söylüyorsunuz
Moda & Stil konusunda 16,5b cevap paylaştı. İkiniz de daha dikkatli olursanız sorun kalmaz.
00 YorumlaBoynuna as olay bitsin 😃
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBence ise giderken unutman sıkıntı
06 Yorumla
Soran+1 yılSabahları aceleyle çıkıyorum unutuyorum bazen
Soran+1 yılArtık çıkarmıyorum
Soran+1 yılOlsa da yapacak bir şey yok yüzük parmaktan çıkmayacak eşimin kesin talimatı 😊
- Moda & Stil konusunda 423 cevap paylaştı.
+1 yılGenelde erkekler unutur 😂
10 Yorumla Sarkıntılık ederler diye düşünmüş
00 YorumlaYa bahaneye bak hele eşin haklı☺️
04 Yorumla
Soran+1 yılEşim haklı haksız demiyorum ama böyle bir kavga çok gereksizdi
Soran+1 yılSinirlendi biraz evet
+1 yılDeğer ve saygı işaretidir bence de takılmalı
018 Yorumla
Soran+1 yılEvlendiğinizden beri hep taktım 2 aydır işlerim aşırı yoğunluk ve sürekli çalıştığım için aklımdan çıkıyor unutuyorum. Tabi ki takmalıyım ama bu kadar kavga edilecek bir durum muydu bilmiyorum
- +1 yıl
Çalışıyor olabilirsin. Yoğun olsa da bu bir bahane olmamalı bence. Kavga etmekten çok belki kırıldığı içindir bunu da düşün
Soran+1 yılEşimin kalbini kırmak hiç istemedim hatalı olduğumun farkındayım sadece bu konu yüzünden beni ağlatmasınlar kırıldım
- +1 yıl
Hatanın farkındaysan hatanı düzeltmek de senin elinde. Faha dikkatli olursun sorun çözülür
Soran+1 yılBen çıkarmayarak yüzümü düzelticem bu durumu ama bu kavgayı nasıl düzelticez bilmiyorum uyuyamıyorum bile
- +1 yıl
Onun için de zamana ihtiyacınız var sanırım Zamanla azalarak düzelecektir
Soran+1 yılEşimi çok seviyorum üzülmesine de dayanamıyorum ama bazen öyle davranıyor ki karşısında kim olduğunu düşünmeden bu da beni çok üzüyor
- +1 yıl
Kırgınlık ve üzüntüden bazen kendimizi kaybediyoruz ama zamana bırak hatanın düzeldiğini gördükçe kendini toplayacaktır
Soran+1 yılEğer kavga etmeseydik bugün ona hamile olduğumu söyleyecektim
- +1 yıl
Bence bundan dolayı erteleme. Çok güzel bir şey bu. Güzel bir sürprizle açıklayabilirsin
Soran+1 yılAramız çok kötü bu haldeyken söylemek istemedim. Yarın söyleyeceğim
- +1 yıl
Bebeğin aranızı düzeltmek için en büyük sebep zaten
Soran+1 yılŞu an gidip söylesem bilmiyorum bu şekilde haber vermek istemezdim ama gidip söylemeli miyim hemen?
- +1 yıl
Bence söylemelisin ve sonrasında da güzelce oturup konuşmalısınız. Bebeği olacağı haberini de geri çevirecek kadar kalbi taş kesilmiş olamaz
Soran+1 yılPamuk gibi bir kalbi var eşimin konu ben olunca bazen aşırı tepkiler veriyor. Söyleyeceğim peki 😊
- +1 yıl
O pamuk kalp çocuğu olacağını öğrenince şekere döner tatlanır hadi bakalım doğru karar 😊😊
Soran+1 yılSağolun teşekkür ederim 😊
- +1 yıl
Faydam dokunursa ne mutlu bana 😊
+1 yılBence var boşanma sebebi
00 Yorumla
+1 yılEğer kendi de takmaya özen gosteriyotda sorun yok
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBüyütmeyin.
00 Yorumla
+1 yılSevisince kavgayı unutur
00 YorumlaÇıkarma ölmezsin
00 YorumlaÇıkartma
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 17,5b cevap paylaştı.
+1 yıltabiki büyük sorun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTak alyansını ayılık yapma
00 YorumlaEbet
00 Yorumla
+1 yılAdam haklı
00 Yorumla
+1 yılNiye takmıyorsun
00 Yorumla
+1 yılBekar gibi takılma
00 Yorumla
Devamını Gör(34)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Moda & Stil > Sorular > Eşimle alyans takmayı unutuyorum diye kavga ediyoruz. Büyütülecek bir şey mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım