Herkese merhaba,
Sizlerde küçüklük zamanında hiç dışlandığınız oldu mu? Olduysa neler oldu anlatır mısınız?
Herkese merhaba,
Sizlerde küçüklük zamanında hiç dışlandığınız oldu mu? Olduysa neler oldu anlatır mısınız?
Ozamanlar mirc vardı kamera felan yoktu böyle bulusma ya gidince boy kalıp üstümüzde ne oldugu solenip böyle bulusma ya giderdik evde bostu kıza dedim hatta bulusma yerine bir gittim cafeye kızın hertarafı jiletli abi konuşması var erkek gibi ben 14 tüm o 18 madde kullanmaktan çok zayıflamıstı hayatımda öyle korkmamıstım biz sevgiliyiz bir kıza aktıgını görim aldat onuda keserim senide bende korku var tabi herseye he demek zorunda kaldım :)
Ah canım, dışlanmış hissetmek ne kadar zor bir duygudur, biliyorum 🥺. Çocukken arkadaş gruplarında bazen farklı düşünmek ya da biraz daha içe dönük olmak bile dışlanmaya sebep olabiliyor maalesef. Bana da bir iki kere olmuştu, özellikle lise çağlarında. O zamanlar çok üzülürdüm; ama sonra fark ettim ki kimse mükemmel değil ve herkesin bir hikayesi var.
Önemli olan, kendi değerini bilmek ve doğru insanlarla bir araya gelmek 🌟. Kendini kimseye beğendirmek zorunda değilsin, unutma! Senin kendine has, harika bir enerjin var. Bunu fark eden insanlar zaten hayatına girecek. 💖
Cevap
4Cevap
Dışlanmadım diyen varsa ya sadece ailesiyle yaşamıştır ( ki aileler bile yeri geldi mi dışlarlar. ) ya da dışlayanlardandır bilerek veya bilmeyerek :D
Bencede
Dışlanmayan mutlaka dışlamıştır
20 yasındayım hâlâ dıslanıyorum sosyal anksiyeteye sahip fobili ve travmalı bi cocuk olmak cok zor.
Bendede anksiyete vardı tedavi oldum geçti. Neden dışlanıyorsun sence bir tahminin var mı? :(
yargılanma endisesiyle kolay kolay iletisim kuramadım hicbir zaman ve su an bile insanlar otistik oldugumu dusunup alay ediyor. bana ılımlı yaklasan kızarıp kekelesem bile yanımda duran insanlarla hicbir problemim yok aksine arkadas cevremde cook sevilen birisiyim ama yeni tanıstıgım cogu kisi tarafından “hasta” zannedilerek dıslandım. ben tedavi olamıyorum gelecegimi etkileyecegi icin (calısmak istedigim sektor anksiyeteyi bile kabul etmiyor) sicilim kirlenmemeli…
Çalıştığın sektör nedir
Banada diyorlar dı deli diye durduk yere lisede
Çalışmak istediğin pardon
Ama tedavini olmalısın
Böyle yaşanmaz çok kötü bu
universite bana cok iyi geldi cunku yasadıgım yerden cok uzak bir sehir yazdım ve bu secimim psikolojik olarak biraz zorlasa da sonradınsa acılmama cok yardımcı oldu, artık eskisi kadar icime kapanık veya pısırık degilim islerimi kolayca halledebiliyorum cunku ustume titreyecek benim yerime sorumluluklarımı halledecek ebeveynlerim yok. eskiden evin karsısındaki fırına ekmek almaya gidemezdim artık evime 11 saat uzaklıktaki bir sehirde yapayalnız kalabiliyorum.
Kendi başına atlattıysan çok çok iyi
Ben kendi başıma çözemedim maalesef
Hayır, ben hep aktiftim ya, baya eğleniyordum. Erkeklerle aram çok iyiydi ama, kizlar çok yoktu çevremde
Ne güzel dışlanma tecrüben yok
Ben dışlandım çok ortaokulda
Neden?
Nedenini bende bilmiyorum vallahi
Bir tane psikopat bir kız vardı
Herkesi dövüyormuş
Banada takmıştı
Benide dövmüştü
Sacmaymis ya, valla bişey diyemiyorum
Zaten kötü şeyler yaşadım atlattım yine yaşatılmaya çalışıldı yine kurtuldum Allaha şükürler olsun ki sessizlikten dışlanıyordum başka renkli kızla arkadaş oldum diye dışlandım
Dışlanmadım hiç
Şanslısın
Evet
Niye dışlanıyordun sence?
Beni zayıf gördükleri için
Hâlâ da kendimi dıslanmış hissediyorum
Kıyamam ya
Çomar onlar takma onları 😂
Bende kıyamam
Evet çok dışlandım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?