Kişilik & Karakter Çocukken yaramaz mıydınız? Eslemm18 Takip Et Yoda Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Ben usluymuşum ya Sürekli güler eğlenirmişim. Sizin nasıl geçti? Güncellemeler1 yıl ... Çocukken yaramaz mıydınız? Cevapla Çocuk Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Çok uslu ve sessizmişim, gittiğimiz misafirliklerde önümde çocuklar oyun oynasa bile koltukta oturur onları izlerdim sadece. 0 0 Yorumla
minelhubb Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yok yahu ne yaramazı? Sessiz sakin bir çocukmuşum. Yaramaz olmam için önce şımartılmam gerekiyordu bence. 0 0 Yorumla
DognTR Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 91% 1 yıl Sadece hareketli hiperaktif bir çocuktum. Esyaya veya insanlara zarar vermezdim. Zırlamazmışım pek 0 0 Yorumla
m Kůmsåliledenìz07 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sıkıysa yaramazlık yap. Yersin suratının ortasına beş kardeş. Dişlerin dudaklarını patlatır 0 2 Yorumla Eslemm18 1 yıl Kim abla m Kůmsåliledenìz07 1 yıl Babam, halam, amcam sağolsun lar. Pek yaramazlık yaptırmazlardı. Küçükken dedemlerle yaşardık
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı. Tam tersi kötü şeyler yaşadım sessizdim dıslanırdım falan 0 2 Yorumla Eslemm18 1 yıl Üzüldüm. Umarım atlatmışsındır. Yorumla bayrakmerve27 1 yıl Evet atlattım Yorumla
gariphikaye01 Takip Et Xper 7 Yaş: 53 , eic 100% 1 yıl Ben çok yaramazdım Allah'ım Allah'ım şimdi utanıyorum o yaptıklarından 0 0 Yorumla
Özoslts Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Hahhh ben deliydim mahalleden geçince arkadaşlarımın anneleri beni parmaklarıyla işaret ederdi 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Yaramaz değildim uslu çocuk oyuncak arabalarım ile saatlerce halının üstünde oynardım 0 0 Yorumla
sersemsincap Takip Et Xper 1 Yaş: 19 1 yıl Oyuncağıma dokundurmazdım anaokuluna kadar hoca dedi gidin oyuncak alın karşı tarafta aldı hediyeleştik sonra o huyum gitti 0 0 Yorumla
Düsunceleregüvenme Takip Et Xper 4 Yaş: 20 1 yıl Sürekli hirsizlik yaparsim sence uslü bir çoçukmuydum 😂 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı. Hiperaktiftim. Sürekli bir yerlere tırmanırdım. 0 2 Yorumla Eslemm18 1 yıl Keçi gibi nazar demesin Yorumla վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 1 yıl MaşallahTeşekkkür ederim Yorumla
sapıtma Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kanka sen hâla çocuksun 0 3 Yorumla Eslemm18 1 yıl Boş yapma. Yorumla sapıtma 1 yıl Daha yeni reşit oldun ne boş yapması komik çocuk :)) Yorumla Eslemm18 1 yıl Uğraşma abicim hadi işine Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Hayır her zaman saygılı bir çocuktum 0 0 Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Önce çok sakinmişim sonra çıldırmışım :) 0 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Alfhassia Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 767 cevap paylaştı. Çok duygusal bir çocuktum ya 0 0 Yorumla
zeynepdok78 Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 988 cevap paylaştı. Değil dimmm 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Dolapları deşerdim. 0 0 Yorumla
glaberizm Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. sakindim 0 0 Yorumla
u Bahar_555 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Hayır uslu biriydim. 0 0 Yorumla
Cognizent Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 648 cevap paylaştı. Evet. Baya 0 0 Yorumla
sinan_63 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 435 cevap paylaştı. Yaramaz 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Hayır usluydum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Çok uslu ve sessizmişim, gittiğimiz misafirliklerde önümde çocuklar oyun oynasa bile koltukta oturur onları izlerdim sadece.
Yok yahu ne yaramazı? Sessiz sakin bir çocukmuşum. Yaramaz olmam için önce şımartılmam gerekiyordu bence.
Sadece hareketli hiperaktif bir çocuktum. Esyaya veya insanlara zarar vermezdim. Zırlamazmışım pek
Sıkıysa yaramazlık yap. Yersin suratının ortasına beş kardeş. Dişlerin dudaklarını patlatır
Kim abla
Babam, halam, amcam sağolsun lar. Pek yaramazlık yaptırmazlardı. Küçükken dedemlerle yaşardık
Tam tersi kötü şeyler yaşadım sessizdim dıslanırdım falan
Üzüldüm. Umarım atlatmışsındır.
Evet atlattım
Ben çok yaramazdım Allah'ım Allah'ım şimdi utanıyorum o yaptıklarından
Hahhh ben deliydim mahalleden geçince arkadaşlarımın anneleri beni parmaklarıyla işaret ederdi
Yaramaz değildim uslu çocuk oyuncak arabalarım ile saatlerce halının üstünde oynardım
Oyuncağıma dokundurmazdım anaokuluna kadar hoca dedi gidin oyuncak alın karşı tarafta aldı hediyeleştik sonra o huyum gitti
Sürekli hirsizlik yaparsim sence uslü bir çoçukmuydum 😂
Hiperaktiftim. Sürekli bir yerlere tırmanırdım.
Keçi gibi nazar demesin
Maşallah
Teşekkkür ederim
Kanka sen hâla çocuksun
Boş yapma.
Daha yeni reşit oldun ne boş yapması komik çocuk :))
Uğraşma abicim hadi işine
Hayır her zaman saygılı bir çocuktum
Önce çok sakinmişim sonra çıldırmışım :)
Hayır
Aksine hanım hanımcıktım
Yaramazlık vardı tabi 😂😂
Çok duygusal bir çocuktum ya
Yaramaz değildim, uysaldım.
2 kez kafamı yarmışım gerisine siz karar verin
Değil dimmm
Hayır usluydum
Dolapları deşerdim.
Çok fazla
Hala yaramazım
Sakinin tekiydim