Küçük yaşlarda iken, bir türlü alışamadığınız insanlar oldu mu?

Küçük yaşlarda iken, bir türlü alışamadığınız insanlar oldu mu?
Evet çocukken bir akrabamızın evine gitmiştim kayınbiraderi evdeydi evin içinde bile güneş gözlüğüyle geziyordu ilk gördüğümde evden nasıl çıktım nasıl kaçtım hatırlamıyorum bile korkudan 😂😂 oysa ki bağımlıymış sonradan öğrendim tabi hala görünce ürpetiyorum
Evet bi akrabamız bebekken bile ağlarmışım onu görünce sonra 6-7 yaşlarında bile görünce bi tik kapıyodum kadına yaklaşmazdım ay şuanda bile pek yaklaşmıyorum🤣
Evet garipserim
Evet babamı anlayamadım hep kızardı her şey yasaktı sonuç ozguvensiznitangac sıkıntıları olan bı adam oldum. Kızların önünde bir şey yiyip icemem mesela ellerim tutmuyor öyle bir titriyorki. Hiç kızların olduğu ortamda bulunmadigim. icin aşırı utanıyorum
Cevap
13Cevap
Garipsedigim değilde sevmediğim akrabalar oluyordu , büyüdüm hala sevmiyorum 😂
😂😂🙈🙈🙈
Gariplere değilde sevmediğim oluyordu büyüdüm yine ayni
Evet küçükken sevmediğim insanlar büyüdüğüm zamanda benj yanıltmadı zaten.
Evet komşumuz vardı kart zampara sülüman amca 😂
Evet, bu hala değişmedi... 😏
garipserdim tabi ki de
Akrabalarımdan birisi vardı, hâlâ da alışamadım, bir gariplik var 😅
Herkesi normal görürdüm. Büyüdüğümde anormal olduklarını gördüm.
Zorba insanları sevmiyorum, hala da öyle. Çocukken maruz kalmıştım akran zoebalığına vs. Çocukların böyle yetiştirilmesi üzücü..
Aileler demek o sevgiyi veremiyor. Nefret ortamında büyüyünce çocuklar böyle tepkiler de görebiliyoruz.
Kesinlikle. Ancak burada seçim çocuğun iradesine bağlı biraz da mesela ben de sevgi ortamında büyümedim. Bu sebeple daha iyi yaklaştım çocuklara ve insanlara karşı.
Teşekkürler. Cansın 🙏
Onu hatırlamıyorum da çocukken beğendiğim iki erkek olmuştu. Sonradan ikisi de parayı bulmuştu 😂 bir tek onu biliyorum 😁
Şu devirde ev büyük bir ihtiyaç çünkü insanlar kiracı olmanın zorluğunu çok fazla yaşıyor. Araba sonradan daha kolay satın alınabilir ama evi * sene alamazsın.
Kadınına göre de değişebilir. Misâl benim arkadaşımın babası kiracısını çıkarıp evi kızına verdi o da yeni evlendiği kocasıyla birlikte oturdu.
Başkası olsa farklı davranabilirdi. İyi, hâlden anlayan insana denk gelmek çok önemli.
O kelimeyi biliyorum da site yanlış anlaşılmalara karşı yasaklamış galiba ama gerçi böyle daha zor durumda bırakıyor.
Çok haklısın, benim babam da yıllardır polis memurluğu yaptı ve hep kirada durduk. Hakikaten çekilecek dert değil, umarım hepimiz anlayışlı insanlara denk geliriz.
Zaman zaman ama çocuk olduğum içindi. Düşünce ve algılama gelişmiyor bu nedenden ötürü olabiliyor. Zamanla eskisi gibi garipsemedim.
Ben hala toplumun yuzde 80 nini garipsiyorum:))
Evest küpe takan erkekleri mesela çok garipserdim kdkdkdkd
Dkdkkdkdkd
Evet garip tipler görürdüm anlam veremezdim büyüyünce taşlar oturuyor :d
Çocukluktan beri gelen, hala devam eden bir garipsemeye sahip olduğum 2 kişi var 😂
Evet ta o zamanlar incelermisim insanların her hareketini 😅
Yani çocukken bile ısınamadığım insanlara halen ısınmış dwğilim
Öyle gardasm
Çocukken, bana kimse el kol şakası yapamazdı basardım yaygarayı😅 çünkü negatif elektrik alıyordum. Hâlen öyle enerjimin uymadığı insanlara günahımı kıymam.
Sadece çocukken değil, hala alışamadığım insan tipleri var,, büyüdüm yine alışamadım, alışmak da istemiyorum) sorun kendilerinde..
Babamın bir kuzeni vardı tarantula Nihat nefret ederdim.
Evet çok makyajlı teyzeler saçları değişik kıyafeti değişik insanları garipserdim
Çok var çocukken de şimdide yetişkinleri anlamıyorum.
Genel olarak sıcakkanlı çoçik olmadım ne kdr soğuk derlerdi yaklaşamzdm
Yani olmuştur illaki hâlâ da var garipsediğim insanlar
Hiç bir kötülüğünü görmediğim halde bazı insanları görmeye bile tahammül edemezdim. Karşılaşmamak için elimden geleni yapardım.
Dayımın karısı bana korkunç biri gibi geliyordu
O ne zaman bize gelse o gece çok kötü rüyalar görürdüm annemle ilgili
Büyüdüm ve çok kötü birisi olduğunu öğrendim onun büyü falan yaptırıyomuş
Hala garipsemeye devam ediyorum.
Olmadı çünkü anlayacak algım yok
Oldu cıbıl cıbıl giyinen bir akrabam var ona hiç alışamadım
Vardıı soruyu görünce hatırladım bi an 😂
Hizmetin böylesi 😂
Evett olumuştu neden öyle bir şey soyledin 🤔
Ustaaa
Anladım pekii
Evet, çok garipserdim bea..