AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
236Cevap
Demek ki doğru kişi değil seni olduğun gibi kabul etmiyor yarın bir gün de başka şeyler ister
Tabii ki normal değil zaten evde başını açmayacak mısın evli olduğun için sonuçta eşin olacak senden dışarıda da açık olmanı istemesi saçma bence daha ileri gitmeden bırak sorunlu bir tipe benziyor
Gitsin açık birini bulsun o zaman. Normal değil ve sende böyle biriyle niye ilişkin var diye düşünmelisin. Demek ki dışarıdan sana bakıp bu kızı açarım diye düşündü seni tanıyınca. Onun için açılacak mısın gerçekten?
Ona ne ya, sakın dinleme öyle bir... değmez, ki sevgi bu değildir. Sen bazı şeyleri gözden geçir derim.
Eğer Allah rızası için kapandıysanız ve tesettürlü olmanın ne anlama geldiğini tam manasıyla biliyorsanız. O günaha girmezsiniz diye düşünüyorum.
Neden dinine uygun bir şekilde görücü bulmuyorsunuz tabi sevgililige karşı değilim ama bir tesettürlu bir insanın sevgili bulmasını yakistirmiyorum açıkçası
normal değil. senin tesettürlü olmana saygı göstermiyor ve seni böyle kabullenmiyorsa ayrılmalısın
Yani açık olunca sen rahat edersin bence. Dinimize tabiki saygı duyuyoruz ama sac kapatmak mantıklı gelmiyor. Ben mesela acigim ama asla sort, mini etek, dekolteli kiyafet giymiyorum ve böyle çok rahatim. Kapanmayi da istemem acikcasi
Kimse senin açılmana veya kapanmana karışamaz. Buna hakkı yok. Bana kalırsa hiç açılma. Moderen olmanı istiyorlar belli ki.
Konunun tesettürden bağımsız senin kararlarına saygı duymaması tam bi rezillik. Arkana bakmadan kaç kızım
O nasıl biriymiş ki senden bunu istiyor sebep ne Alevi mi Hristiyan mi
Alevi kendisi
Heh benimde vardı bir tane alevi ordan anladım bence istifini bozma bir süre ilişkinin gidişatına göre davran seni böyle görüp beğenmiş niye değişmeni istiyorki
Benimki de bana annemi kapalı görünce kapanmani istemiyorum demişti
Beni 5 yıl önce acık tanimiştı açıktım ben yıllar sonra tekrar beraber olduk ama eski haline geri dön daha güzelsin vs. Seyler söyledi ileride biz olunca senin böyle olmani istemem dedi..
Banada ilk ailenmi baskı yaptı dedi annemgilden dolayı
normal değil. seni olduğun halinle kabul etmeliydi. aksi halde birbirinize uygun değilsiniz demektir bu. böyle derin ve önemli hususlarda uyuşmayan kişiler ilişki kurmamalı. insan ruhunun aynasıyla eş olmak ister nihayetinde.
Bu senin hayatın senin kararların onu ne ilgilendirir ki pardon Hiç karışmaya hakkı yok 🙄
Benimde evlenince eşi ve ailesi kapattı
Tam olarak kendi isteğimle kapanmadim ama şuanda istesem de acilamam
Normal değil tesettürlüyü açtırmamak gerekiyor açık birinde kapattırmamak gerekiyor ya yanlış bişey
acik birini kim kapatiyor neden kapaniyordur
@hayati_1996 bilmiyorum ama burdan birinin benim için kapanırmısın dediğini duymuştum vücut hattı belli olmuycakmış hayatındaki kadının öyle istermiş
Başka iki kişiden de duymuştum başkası için kapandığını bu sefer Allah katında kapalılığın sevabını alamıyorlarki
kimse söylemek istemiyro burdamisin
@HAYATI_1996 evet burdayım
nasilsin ne yapyiorsun
Bir kişi veya bir menfaat uğruna açılmayın veya kapanmayın. Kendi özgür düşünceniz ve iradenizle yapın.
Bundan ayrıl bu karilarin uckuruk bikini avret bölgeleri gosteren gavadlardan bir erkek için dünyanın en özel olmali saçları sadece kocasına özel`🤍
Bu mal mı.. Normalde kapan derler bu açıl mı diyor.. canım mı ne. Kesinlikle inancından dönme.
Yanlış anlama da g. vat falan mı acaba
Normal demek ki dindar birisi değil o yüzden tesettürlü halini kendine uygun bulmuyor. Açıl güzelliğin çıksın ortaya
hayır değil, sırf saçın için mi sevecek seni? seni bu şekilde kabul etmiyorsa sen bitirmelisin. benimde bir sevgilim vardı. açık birisini istemiş hep hayatında ama hiç açıl demedi bana. böyle kabul etti. kimsenin bunu deme hakkı yok kimseye
Bak aklın varsa şu anda şu dakika şu Saniye onu bırak onun zararı sana olur kötü düşünmek istemiyorum ama aklıma da başka bir şey gelmiyor
Bu sorunun cevabını ancak sen bilebilirsin. Seninle ilgili böyle bir kararı başkasının vermesine izin verme.
Tabi ki de normal değil neden onun hayatına isteklerine göre hayatını biçimlendiriyorsun ve senin için doğru kişi değil
İstemiyorsan senin yaşam ve inancına saygı duyması gerek. Duymuyorsa inancında tavizm vermek zorunda degilsin
Ben tesettürlü birini eşim olarak hayal edemiyorum içime sinmiyor. Ama tesettürlü kıza da demiyorum açıl
tesettürlü kadınlar dünya ahiret bacımdır. tesettüre karşıyım ama seni değiştirmeye çalışan birini hayatına alma derim.
O kişiyi hayatından çıkar defterlerine saygı duymuyor
Karar senin kararın ama şimdiden emrivaki başlayan biriyle çokta sağlıklı ilerlemez bu ilişki
Tesettür Allah rızası içindir o yüzden birinin demesiyle bırakma..
Bırak benden istemeyi düşünse bile hayatımdan çıkarırım
Soru nerde ben sevgilimden ayrılıyorum diye okudum da
Hayır hiç normal değil her insan kendi karar verir nasıl yapacağına
Seni sen olduğun için kabul etmeyenden hayatın boyunca saygı göremezsin.
Kurban olduğum Allahim biz neler için dua ediyoruz elin oğlunun istediğine bak
seni olduğun gibi sevemiyorsa seni sevmiyor demektir
Demek ki seni o şekilde kabul etmiyor bundan sonra kabul etde bile ayrılmalısın
ben kapalı veya açık bunlara uzak biriyim kapanmaya zorlamak ile açılmaya zorlamak aynı şeydir bu konuda bile senin düşüncelerine önem vermeyen birini hayatına girmemişken hiç sokmamayı düşün derim
Kardeşim asla dininden vazgeçme, Allah yeter bunu unutma.
Bundan sonraki hayatın onun ile geçecek.
Birlikte karar verin, hangisi daha rahat ve memnun olacaksanız onu yapın. İllaki kapalı olacak diye bir şeyde yok.
Çok saçma bence. Kimin nasıl giyinexeğine kişi kendi karar vermeli
Kendinden benliğinden vazgeçersen seni sevmemeye başlar neden değiştirmeue çalışıyor ki
Haklı, ileri görüşlü bir adammış ki normal bir istekte bulunup seni cehaletten kurtarmak istemiş. 😁
O ne söylediğini gerçekten bilmiyor ondan sana hayır gelmez bacım.
bacaklarını veya göğüslerini beğendiği için mi bunu istiyor yoksa başka sebeğplerden mi?
Ben de tesettürü normal bulmuyorum ama o zaman açık biriyle tanışırım.
Normal olup olmaması senin düşüncene kalmış.
Asla sen Allah icin kapandın onun icin mi yaa abartmayın su dini bu kadar
Dini abartmayla alakası yok müslüman olarak biz inanırız ki yaptığımız her şeyin hesabı ahirette sorulacak dünya yaşattınmıza göre cennete veya cehenneme gideceğiz ve inanın ki cehennem çok kötü bir yerdir
Oldukça anormal evet, onun halâ hayatinda olması gibi mesela
Ona açılmanı istiyorsa normal herkese açılmanı istiyorsa normal değil
İstemiyorsan olmaz de. Daha farklı tuhaf istekleri var mı peki?
Allah'ın emri mi önemli bunu algılamaktan aciz olanin isteği mj
Kendin için kapandıysan onun için açılmak mı başka bişey istese onu da mı yapacaksın?
islam yanlis bir din zaten. yahudiligin devami olan hristiyanligin devami islamdir
Doğru olan sensin dime
yoo. islam yanlis. ben dogruyum demedim
Sana bağlı Allah için ortunduysen örtünün seç ve bol ki imtihandır o kişi
Sana kalmış bir şey bu, senin kararına saygı duymalı
"İNSANIN DEĞERİ ÖTEKİLEŞTİRMEK DEĞİLDİR KENDİ DEĞERİNİ BİLMEKTİR.."
kesinlikle hayır hersey geçici inancın için kapandığını unutma
Sanalama yiyorsa cehennemde kendi yansın gerçi şimdi dünyada zaten ona da olur der
Asla kimse icin acılma ha kendi için yapıyorsan yap
Neresi normal saçmalama Dünya için ahiretini yikma