AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
236Cevap
Normal değil bence o zaman gitsin açık biri ile beraber olsun çok saçma bir düşüncesi varmış
Anormal tabiki de senin inanışın bu karışamaz
#Hükümdar
Hayatına girmek istemiyor ozaman sadece bı bakıp cikacak
Sen bir başkası için mi örtündün de bir başkası için başını açacaksın.
kimse için ne açıl ne kapan sonunda pişman olursun bu tarz kişilerden uzak dur rahat edersin
Öyle biriyle olma sende biz kapansın istiyoz millet açılsın alla alla
Valla kimin için neyden vazgecicenizi ancak siz bilebilirsiniz
Hayat sizin
açılmanı isteyen biri seni kullanmak istemiştir açılacaksın beraber olmak isticek sence onun için açıldığın için onu da yapacaksın belki de
psikolojin buna müsait olacak yani boşuna mı açıldım onun için açıldım ayrılmaktan korkacaksın sonra ds terk edecek
duruşun olsun sakın açılma eğer düzgün bi kapalılıktan bahsediyorsan
kollar boyun saçın tamamı kapalıysa yoluncan vazgeçme
Hayatına girecek kişi isteyebilir sen ne istiyorsun
Laikçi kafa uzak dur.. Yüce ALLAH'ın emrinden çıkma!
Sende eğer samimi tesettürlü biri olsaydın gelip bu saçma soruyu burada sormazdın şimdi
Evet deme ayrıl
Allahın sana farz kıldığını ne hakla istemez
Sence normal mi? Seviyorsa seni öyle sever ve gitsin açık bulsun
Ne icin ve kim icin kapandigini hatirla sadece , normal mi degilmi. Cevabini bulursun
Değil defolsun gitsin acik birini bulsun mademse Allah emretmiş kapan diye o kim acilmani istiyor
Böyle bir deyyusu bey diye alırsan yazık olur sana.
Normal değil saygısızlık. Açık kadınla birlikte olup tesettüre gitmesini istemek de normal değil. Herkes kendi zihniyetine uyan insanlarla birlikte olmalı
Sen kim için tesettüre girdin eğer Allah için tesettüre girdiysen hiç kimse için tesettürden çıkma çünkü Allahın gazabı çetindir yok eğer toplum baskısı ya da moda için tesettür girdinse tesettürlü olsanda olmasada fark yok
benim sevgilimde tam aksine kapanmamı isterdi sadece ona özel olmam için. onunki nası kafa yapısı öyle
Açılmakta kapanmakta giyinmekte kişiye özeldir kimse müdahale edemez
orası tabiki öyle ama erkekler genelde eşlerinin ciddi düşündüğü kişilerin kapalı olmasından yana
Benim eşim olcak kişi her konuda özgür kısıtlama yok karışmakta yok doğru bildiği herşeyi yapabilir
Hayatında ne istiyorsan içinden ne geliyorsa öyle yaşa aynaya baktığında mutluysan onu yap başkası için yaşama ben inanmayan biriyim ama herkese saygım var yani çok günah sakın yapma diye yazmıyorum sana
Ayrıl gitsin benim aşık olduğum kız tesettürlüydü öyle olması benim çok hoşuma gidiyordu evlendi umarım güzel bir hayatı vardır ömür boyu mutlu olur.
Bırak hemen onu sana saygı duymayan biri ile neden evlenesin
Pardon hangi vasıfla? Değil sevgili kocan bile olsa sana bunu söyleyebilme cüretini bulunabiliyorsa kendi duruşunu bir sorgula derim.
Seni tesettürlü oalrak tanımadı mı tanıdı boş yapmasın işine baksın. Eminim tesettürlü olmak sana çok yakışıyor dur canım ツ
Normal olsaydı bu soruyu soruyor olmazdin. Senin inancın birine göre şekilleniyor ise karar senin
hayır normal değil. konu açık olmak ya da kapalı olmak değil konu onun her şartta seni seviyor olması seni öyle kabul etmesi lazımdı. sana sen açıkken kapan demesi kadar abaza bir davranış bu senin hayatın.
Değil. Ayrıl Allah'ın emrettiği şeyin üzerine emir etmek ne. Emir değil demeyin o minvalde bir şey bu. Bugün bunu yapan yarın neler yapar ayrıca Allah'ın rızasını kaybedip mutlu olmayı beklemiyosundur herhalde
İslamı terk et huzura kavuş. İslam arap masalı. Kadına asla değer vermiyor. Kuranı ve hadisleri okudum. Koşarak kaçtım..
Kuran ve hadislerde İslami terk et mi okudun da bunu tavsiye ediyorsun? Senin inancın sana herkesin ki kendine. Neden yönlendiriyorsun? Cahil bilmeyen biri okuyacak vebal alacaksın hiç düşünmez misiniz?
Okuma yazman mı yok , yoksa anlayamadın mı? Zekan mı kıt? Okudum terk ettim diyorum. İnsanlara saygın olsun. Evet kadına hiç değer yok. Atayım mı ayet? Sen okumamışsın, kulaktan duyma , tehdit ve cehennem baskıyla inanmışsın belli oluyor… Ayrıca ben soruyu sorana fikrimi söyledim. burada seni acıtan şey ne? Kuran ve Hadisi Okuyunca sorgulayıp terk etmesinden korkuyorsun her müsloman gibi değil mi?
Her okuduğunu doğru yorumladigindan nasıl bu kadar emin olabiliyorsun da birde alım gibi insanları etkilemeye çalışıyorsun bunun haddi nereden geliyor diyorum. Sen kendi fikrini düşünceni savunabilirsin herkes özgürdür zorlama olamaz ama sen ne hakla birine doğru bu diye dikte edebilirsin diyorum sanırım kimin neyi nasıl anladığı ve zeka seviyesi çok ortada
Ayrıca her okuduğun hadis sahih mi ya da sen buna neye göre karar veriyorsun diyorum. Senin zeka kit ki kendi inandığın şeyi başkalarına evet doğru bu diye zorla kabullendirmeye çalışıyorsun farkında da değilsin. Bu yüzden senin doğrun sana herkesin ki kendine diyorum. Sen dini doğru okumuş biliyor olsaydın hiçbir konuda genel olarak Keskin yorum yapilmayacağını da bilirdin.
Evet her şey ortada. Sen de git oku da, yıllardır neye inandığını öğren. Gelini ile evlenen birine inanmıyorum (azhap 37) kendisine sınırsız kadın isteyen birine inanmıyorum (azhap 50 ) , dünya düzdür diyen birine inanmıyorum. Mirasta kadın erkek eşitliği yapmayan, eşini şüphelendiğinde döv diyen birine inanmıyorum. Cihat et (din uğruna insan öldür ) diyen birine inanmıyorum. Ganimet , haraç cariyeler olan birine inanmıyorum. 1 erkek 4 kadın alır diyen birine inanmıyorum. Bana inanmayan cehenneme gidecek diye tehdit eden birine inanmıyorum. Zorunuza gitmesin inanmamam. Çevremi aydınlatıyorum kimseye zarar vermememen. Git sen de oku da azıcık aydınlan teyze
Ben fikrimi söylüyorum. Kimseye zorla bir şey yapmıyorum. Siz kendinize inanmayanı yakıp yıkıp yok etme zihniyetinize sahipsiniz. Kitabınız bile kendine inanmayanlara hakaretler ediyor. Okumadığın ama inandığın bilgi sahibi hiç olmadığın bir kitap hakkında ancak burada bol keseden sallarsın. Gerçekler zorunuza gitti mi , tipik hareketler gibi asla saygı duymaz ancak hakaret edersiniz..
Senin zekan kuran ve hadis okuyup anlamaya da yetmez. Daha yazdığım 2 kelimeyi anlayamıyorsun 😂😂 Gelmiş burada kitabını okumadığın şey hakkında hakaret ediyorsun boş boş aciz ve cahil bilgisizler gibi 😂😂
Kimse seni zorla inan demiyor bu yüzden ilk yorumda senin inancin sana herkesin ki kendine diye başladım kimsenin sana karıştığı yok ama seninde kimseye inandığını zorla kabul ettirmeye hakkın yok diyorum nasıl saygı bekliyorsanb herkesin de fikrine saygılı olmayı öğrenmen gerekiyor. Ama okuduğunu istediğin gibi yorumladigin gibi hadis fıkıh sünnet ve Kur'an bittiği l bütünlüğü içinde değerlendirme yetkinliğine zaten sahip olmadığın gibi hadsiz yorum yapma yetkisine de sahip değilsin. Okuduğunu sadece kendine istediğin gibi yorumla da kimsenin vebalibe girme diyorum tabii keşke ne dediğimi anlatabilseydin...
Hadi teyzecim. Yorumumu daha fazla boş sözlerinle kirletme. Al git hurafelerini. Daha fazla muhatap almayacam seni
Hakaret nerede hadsiz senin yaptığın şeyi zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışarak birde haklı çıkmaya çalışarak binbir türlü şekle sokup üstüne iftira atan bir şarlatanlardan farkın yok.
İftira mı? Hahahaha inandığı dinin kitabını şimdi yalanladı. İnkar etti ahhaha. Hem Allaha şirk koşar hem de inanıyorum der. Git kabede hacerül esved taşını öp , 3-5 taş şeytan diye o duvara salla belki o taş senin günahlarını silip cennetine alır 😂😂
güzel kardeşim koca istiyorsan çıkmaya devam et bunu sorman bile hata belli ki amacı ciddi değil ya da dine karşı şeytanlaşmış bi insan. Eğer senin değişmeni istiyorsa sen onu değiştir, ya da eğer bunun hesabını yapıyorsa en başından sana gelmesin?
O zaman hayatina girmeyecek. Ayrica senin icin onemli konu olsaydi adama agzinin payini verir kapatirdin konuyu
Bence seni anlamayan senin doğru yolda olup yaptığına saygısı olmayan adamı hayatından çıkar çünkü sürekli seni değiştirmeye çalışıp hayatının iiçine edecek
Seni sen olduğun için seven ve seni değiştirmek istemeyen birini hayatına al.
Tesettürü dinin emrettiği için giyiyosan kul sevgisi önemli değil Allah sevgisi önemli Allah'ın kulu istedi diye günaha girmeye gerek var mı yok eğer süs için takıyosan çıkar gitsin
Kesinlikle normal. Çünkü tesettür normal bişey değil.
Niye normal değil
@Şanslımmmmmm Link paylaşamıyorum. Yazmış olduğum uzun bir makale var. Google aramada çıkmıyor ama Bing üzerinden aratırsanız çıkıyor. Şöyle yazın: "10 belanın 9'u Technopat Sosyal"
@Şanslımmmmmm Okuyup araştırmadan inanıyorsunuz. Okumayacaksın zaten 😂 Cehalet bir tercihtir çünkü.
Zeka viskiriyor senden ya üstelik aslında bütün kadınların kapalı olmasi gerekir dinimizde ben kimseyi zorlamam tercih meselesi ilerde benimde çocuğum olur onda karışmam benim sevgilim olcak insan da bana karışamaz kiyafetimede nede bana
Hayır normal değil canım benim. Sen bunu Allah rızası için yapıyorsun. Ona da sen benim için Müslümanlıktan vazgeçer misin diye sor o zaman. İkisi aynı şeye geliyor
Değil hatta geçen aylarda ben bunu yaşadm ferace giyiyorm diye benim yanımda böyle gezemezsn dedi ben seni bu cahilliğinle istemiyorum dedm ayrıldık sonra nişanlandı açık bi kızla sonra onu da aldattı
Seni her halinle kabul etmeyen biriyle hayat geçmez. Hem niye açılmanı istesin ki Yani senin herhalde dış görünüşün için seninle beraber oluyor demek ki Senden Güzelini senden iyisini bulunca gidecek
Ruh hastası seni sen olduğu için sevmesi lazım seni değiştirmeyi değil seni nasıl tanıdıysan öyle kabul etmesi ve sevmesi lazım böyle insanlardan uzak dur
Hemen onu terk et. Yoksa imanın seni terk edecek. Şimdi böyleyse ileride düşünemiyorum bile.
Neden kapandığını hatırla. İnsanlar için ahiretinden vazgeçme.
O zaman kendine sor
Nefsim mi
Allahin kuralı mi
kardeşim seni böyle seven bu şekilde kabul etmeli sen neden ve niçin kapalısın onu hatırla başkası için değişme
İnancına saygısı olmayan adam olmasın boş ver Allahın rızasımı o çocuk mu yani Allah daha iyisini sana vermek için o çocuğa onları dedirtip seni uzaklaştırmak istedi belkide
👍🏻👏🏻
Sen açıldıktan sonra seni kullanıp bırakacak buna emin ol o yüzden onun demesi ile hiçbir şey yapma ileride pişman olursun kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle yap ama kimseden etkilenme yani
Elin adamı için değişme. Eğer seni seviyorsa seçimlerine saygı duymalı.
Onunde cok büyük sorunlar var ben ilerdeli eşimin tesettürlü olmasını isterim ayak bileginin dahi görünmesini istemem bu adam deyyus ilerde herseyi yapar uzak durun
Sen Allah icinmi kendın icinmi yani kendi ıstegın icinmi örtündün? Allah içinse bu adami hiç dinleme sakın onun için başini açma ama kendın güzeli gözükmek için ortundunse onu sen bılırsın
Benim Eskı sevgılım vardı o bana sorarsan ben acik sevıyorum derdı ama ben zaten aciktım
Sacmaşik kilo alırsan hamile kalırsan aldatır seni cirkin diye kilolu diye
Sence normal mi
Allah in emrini kabul etmiyorsa?
Seni olduğun gibi kabul etmeyip değiştirmek istiyor? Sence seviyor mu?
Onun zihniyeti bozuk bence bi insan gerçekten hayatının bir noktasına koydugu bir kişiden neden böyle bir şey ister ki…
Benim şahsen hoşuma giderdi.
Ayril Kesin Bitir hemen iliskiyi simdi
Ayrilmassan harbi canım ayril simdi Kesin bitir iliskiyi
Iliskiyi bitir o pici benim bara gonder hakkini verelim
Dostum hayatına girmesiyle nasıl biri olduğunu göstermiş sana zaten amacı cok belli tesettürlü halini begenmiyordur ve yanında gezdirmek istemiyordur böyle düşünüyor olabilir
Hemen ayril o kisi hem bu dünyanla hemde öbür dünyanla oynamak istiyor tamamen art niyet islam nedir bilmez tesettur nedir bilmez 5 vakit namaz bilmez odun gibi yaşamak istiyo vede yasatmak istiyo
Sakın böyle bi hata yapma başkasının rızasıylamı kapandın ki başkasının rızasıyla açıl ki erkeğin kafasında sadece kurduğu şey seni kendi istediği hale getirmek ömür boyunca pişman olursun
bu hayat senin hayatın kendin istiyorsan açıl başkası için değişme
Senin açılmanın cezasını çekecekse kabul et.
Onun ne dediği önemli değil, önemli olan senin ne düşündüğün
Canım benim seven insan böyle bir şey istemez aksine kapanmanı ister ayrıl bence hic bir şey konusma açıklamada yapma böyle bir adama
Canım bende açığım bana sevgilimin kapan demesi ile eş değer bu ne güzel nefsine söz geçirip kapanmışsın bence sen ondan uzaklaş