Gizli Üye(36-45)1 yılŞu dönemde gerçekten anlayışlı iyi bir dost ve arkadaş bulmak çok zor. O yüzden benden bir sıkıntı var diye düşünme çünkü çevredeki çoğu kişi çıkarcı
081 Yorumla
Soran1 yılEvet öyle zaten aynen işte dürüst çıkarsız biri yok yalnız kalmamak uğruna kötü insanlarla neden yakınlık kurayım
Soran1 yılSorunlu olduğunu göstermez ki bu insanın yalnız insanlar efendi kaliteli oluyor zaten genelde
Soran1 yılDediklerine katılıyorum
Cevap sahibi1 yılHayır bak şöyle düşün bazıları işte arkadaşın yoksa abi sıkıntı mı var ben artık şu moddayım arkadaşım az olsun öz olsun fazla kalabalığa gerek yok gerçekten insanların işine yaradığı kadarsın. Bak en samimi dediğim arkadaşların bile zor dönemlerinde ne ardı ne sordu İnan bana hepsini hayatımdan çıkardım şu anda öyle huzurluyum ki birkaç tane dostum var onlar da bana yetiyor
Soran1 yılİyi yapmışsın çıkarmakla sıkıntı mı var diyenlere takılmasın kimse ya neden sıkıntılı olsun tek gezilir işte her gün illa bir arkadaşı mı olmalı insanın zorla iyi biri yoksa neden kötülerle takılsın insan sonuçta
Soran1 yılİnsanlar çok arkadaşın olsa da laf eder hiç olmasada laf eder insanları boş ver o yüzden
Cevap sahibi1 yılİnan artık hiç kimse umrunda değil bak bugün çıktım yüzdüm eve geldim televizyonumu izledim birkaç tane arkadaşım var onları eve çağırdım birlikte oturduk kahve içtik çok güzel zaman geçirdik yeterli Bu bana ben bu şekilde mutluyum. Sosyal medyamı bir süre dondurduğum numaramı değiştirdim kafam inanılmaz rahat
Soran1 yılİlla onlarla gezmek zorunda değilsin tek de çık gez kafanı dinle mesela
Soran1 yılBirine ihtiyacımız yok dünyaya yalnız geldik yalnız da gezebiliriz eğlenebiliriz
Cevap sahibi1 yılİnan zaten bunu yaptım bak dün mesela akşam oldu sandalye mi aldım masamı aldım kahve mi aldım gittim denizin kenarında oturdum dalgaların sesini dinledim huzur bu ya diyorum ya sana bazen insan tek başına kaldığı zaman daha huzurlu oluyor
Soran1 yılEvet daha güzel canını sıkan yok bide insanın kendine güveni geliyor tek gezince inan bana
Soran1 yılhem huzurlu oluyor insan hem de kendine güveni geliyor canını sıkan laf sokan yok oh ne güzel işte
Cevap sahibi1 yılGerçekten öyle bak ben bir de bir ilişkiden çıktım canım çok sıkılıyordu insanlara derdimi anlatıyordum insanların yani şöyle bakış açıları çok farklı her mesela ben her zaman derdi olanın yanında olurum benim huyumdur bu hatta etrafım tarafında sevilirim ama benim derdim oldu Bir baktım etrafımda hiç kimse yok dedim ha o zaman bir sıkıntı var.
Soran1 yılDemek ki içten sevmiyorlarmış işte ama takma kime kimseyi sevmez zaten öyle vakit geçirmek sıkıntılarını gidermek için takılırlar o yüzden tek gezmeye alışmalı herkes bence
Soran1 yılÇünkü bir gün kimse olmayabilir yanına insanın insan kendi kendine yetebilmeli
Soran1 yılDerdin olunca sormuyorlarsa onlar arkadaş değildir işte mesafe koyman iyi olmuş
Cevap sahibi1 yılYok yok dediğim gibi bak gerçekten beni seven değer veren arkadaşlarım var çok şükür bir abim var var ya o kadar iyi ki aram yetiyor bana yanına gidiyorum geziyoruz tozuyoruz sürekli yanımda bana destek oluyor senin peki böyle samimi olduğun birileri var mı gerçekten dost diyebildigin
Soran1 yılYok işte ama yinede kendimi eve kapatmıyorum sosyalim yani tek başıma sosyalleşiyorum
Soran1 yılAma tabii ki iyi dürüst çıkarsız fesat olmayan biri olursa arkadaş olurum bulursam
Cevap sahibi1 yılSüpersin ya yani diyorsun ki kendi kendime yetebiliyorum Peki ne yapıyorsun gün içinde mesela en fazla yapmayı sevdiğin şey ne
Cevap sahibi1 yılBulursun umarım ya gerçekten iyi insanlar var düşünceli anlayışlı
Soran1 yılYani her yalnız arkadaşı olmayan insan özgüvensiz değildir onu da burada belirtmek için sordum bak beni özgüvenliyim ve de her gün dışarı tek çıkan biriyim parka giderim sahile giderim otururum
Soran1 yılCafeye giderim tek
Soran1 yılsandalyemi alıp giderim
Cevap sahibi1 yılOo süper vallahi mis gibi deniz kenarında oturmayı sever misin peki dizi izlemeyi film izlemeyi müzik dinlemeyi vesaire
Soran1 yılEvet sahil kenarında kulaklığımla müzik dinlemeyi çok seviyorum
Soran1 yıldizi de izlerim kulaklıkla evet
Soran1 yılSahilde otururken
Cevap sahibi1 yılÇok güzel ya insan böyle yapınca huzurlu oluyor değil mi
Soran1 yılEvet çok daha mutlu oluyorsun yanında sana laf sokan kötü arkadaşların yok ne güzel işte canını sıkan yok tek başına sahilde müzik dinlemek film izlemek çok güzel evet huzurlu hissediyorum ben
Cevap sahibi1 yılNe mutlu sana bir şey söyleyeceğim sana anlattıklarından yaşadıklarından çok iyimser bir insansın değil mi Sen de içinde kötülük yok herkesi kendi gibi sana Ama daha sonra insanların kötü olduğunu görüp de isyan eden artık bundan sonra tek başıma mutlu olacağım kimseyi yanımda istemiyorum diye bir kişilik değil mi
Soran1 yılEvet aynen böyleyim doğru
Cevap sahibi1 yılSeni çok çok iyi anlıyorum Gerçekten çünkü ben de aynıydım insanlar ne kadar iyi insanlar bana karşı ne kadar dürüst aslında iyi olan da dürüst olan da bizdik
Soran1 yılBen o yüzden uzaklaştım herkesten çünkü samimi olunca korkuyorum yine iyi niyetimden vurulmaktan bende kendi başıma gezeyim bari dedim iyi olunca kıymet bilinmiyor çünkü illa kazık atıyorlar
Soran1 yılsaf sanıp
Soran1 yılEvet bizdik işte
Cevap sahibi1 yılYa yine de insanları ön yargıyla yaklaşma bence tabii ki çok fazla düşün karşıdaki insana iyi bak iyice öğlen ondan sonra hayatını alacaksan arkadaş olarak dost olarak ama ön yargıyla da yaklaşma herkes kötü değil
Soran1 yılEvet değil ama iyi insanlarda yani mumla aranıyor artık o derece kalmadı bence
Cevap sahibi1 yılO konuda sonuna kadar katılıyorum sana iyi insan sayısı çok az Evet maalesef herkes çıkarcı olmuş O yüzden aslında şu anda en güzelini sen yapıyorsun
Soran1 yıldedikoducu değilim dürüst biriyim ne bilim yalaka çıkarcı değilim kendimi biliyorum yani tanışmak istemeyen kendi kaybeder o yüzden tek takılıyorum eve kapatmıyorum yinede kendimi yani arkadaş şart değil ya tekte gezebiliyorum özgüvenim var
Soran1 yılyani ben kendimi biliyorum sorunlu olmadığımı çok iyi olduğumu kendileri kaybeder diyorum
Cevap sahibi1 yılİşte bu kadar insan kendisini bildikten sonra zaten kimseye ihtiyacı olmaz bak ben de aynı şekildeyim iyiyim insanları düşünüyor muyum düşünüyorum gerisine gerek yok benim hayatıma girmek isteyen bir şekilde girer iyiyse girer tabii ki girmek istemeyen de defolup gider
Soran1 yılGerçekten zaten iyi biri olursa zaten benim gibi benimle arkadaş olmak ister sahteyse çıkarcıysa istemez iyi insanları sevmez öyle insanlar çünkü yani o yüzden ben kendimi biliyorum arkadaşım yok diye bunun beni sorunlu yapamayacağını biliyorum başkaları öyle yalnız takılanlara sorunlu diyor ama böyle virşey yok çevresi çok olanlar normal mi o zaman böyle bir şey katiyen doğru olamaz ki böyle bir söz de var kaliteli efendi insanlar yalnızdır diye boşuna yazıldığını düşünmüyorum eskilerin bildikleri var
Soran1 yılGerçekten zaten iyi biri olursa zaten benim gibi benimle arkadaş olmak ister sahteyse çıkarcıysa istemez iyi insanları sevmez öyle insanlar çünkü yani o yüzden ben kendimi biliyorum arkadaşım yok diye bunun beni sorunlu yapamayacağını biliyorum başkaları öyle yalnız takılanlara sorunlu diyor ama böyle virşey yok çevresi çok olanlar normal mi o zaman böyle bir şey katiyen doğru olamaz ki böyle bir söz de var kaliteli efendi insanlar yalnızdır diye boşuna yazıldığını düşünmüyorum eskilerin bildikleri var …
Cevap sahibi1 yılTabii köylü canım hani bazıları Derya işte bu tek başına asosyal filan değildir gerçekten zeki insan kaliteli insan tek başına kalmasını da bilir Bir insan kendisini yetebilmeli kendini yetebilen insan her zaman mutlu olur bunu unutma
Cevap sahibi1 yılTabiki öyle demek istedim
Cevap sahibi1 yılBu arada tabii ki öyle canım derken sana canım demedim o lafın gelişiydi yanlış anlama lütfen 🙏
Soran1 yılZaten zeki insanlar insanların nasıl olduğunu bildiği için başlarına ne geleceklerini bildikleri için kendilerini korumaya alırlar yalnız takılırlar herkesi hayatına sokmazlar gerçekten iyi birini isterler
Cevap sahibi1 yılŞöyle kelimelerini cümlelerine bakıyorum da gerçekten çok güzel konuşuyorsun, düşüncelerin de çok iyi tebrik ederim seni
Soran1 yılteşekkür ederim sende güzel konuşuyorsun yok yanlış anlamadım zaten sorun değil
Cevap sahibi1 yılBen de çok teşekkür ederim ya Bu hani konuşurken bazen samimiyetin ifadesi oluyor ya karşı tarafa değil de kendi konuşman arasında söyleyebiliyorsun bazen benden de alışkanlık olduğu için hani yanlış anlamanı istemedim
Cevap sahibi1 yılDüşüncelerin tavrın çok güzel ya yani dediğim gibi hayatın anlamını yakalamışsın
Soran1 yılVe zeki insanlar herşeyi anladıkları için yani insanları hemen çözebildikleri için zaten uzak dururlar çoğu kişiden gerçekten hissediyorlar çünkü iyiyi kötüyü ve yani insanların sahte çıkarcı olduklarını bildikleri için zaten mideleri yeterince bulandığı için yalnızlıgo çok seviyorlar
Soran1 yılYani öyle olan insanlar aslında asosyal veya çekingen değildir insanları çözmüş hemde çok iyi çözmüş kisilerdir
Soran1 yılçoğu da aslında özgüvenli ve normal kişilerdir
Cevap sahibi1 yılPeki şu anda sana şu soruyu sorayım mesela benimle konuştun ben de seninle konuştum ben az çok insanları konuştuğum zaman karşındaki insanın ne tür bir kişiliği olduğunu çözebilirim, Sen de peki bu yetenek var mı
Soran1 yılBende öyle hemen çözüyorum insanları
Soran1 yılevet var bende
Cevap sahibi1 yılBen hemen dediğim gibi sana zaten biraz önce söyledim iyiyim sağ ol herkesi kendi gibi Sana dürüst Ama hayatın şartlarına göre bundan sonra insanlardan uzak duran gerçekten yalnızca iyi düşündüğü insanlara hayatını alacak olan bir kişilik ama iyi bir insansın Bu çok belli
Soran1 yılÇok teşekkür ederim sende iyi bir insana benziyorsun iyi insanlar çoğu kişinin dedikoducu çıkarcı olduğunu bildiği için tek takılmak ister en iyi insanlar yalnız insanlardır onlarla arkadaşlık kuran hiç üzülmez ve de çok eğlenir bu soruyu açmak istedim çünkü yalnız insanlara bir önyargı var yalnız insanlar neden yalnız diye düşünen yok belki çok bilinçli çok zeki çok ince eleyip dokuyan biridir bunları düşünen yok dire sorunlu damgası yapıştırılmasın herkese örnek olsun diye sordum soruyu kendi kendine yetmeyi
Bilsin insanlar çünkü artık iyi insan hiç yok gibi bir şey tek kalmaktan gezmekten asla utanmasın kimse siz sorunlu değilsiniz siz dünyanın en iyi insanları olduğunuz için zaten teksiniz bilinçli insanlar bunu anlıyor Iq su eksik insanlar asosyal damgası yapıştırır alakası bile yok yani
Soran1 yılIq su yüksek olduğu için herşeyi farkında oldugu için iyi olduğu için kendi gibi iyi insan sayısı yok denecek kadar az olduğu için zaten yalnız oluyor çoğu
Cevap sahibi1 yılAslında şu son yazdığın mesaj ve sözler her şeyin özet olmuş emeğine sağlık yüreğine sağlık O kadar güzel söyledin ki. Ama şunu söyleyeyim bunu zaten anlayacak olan kesim yine bizim kesin diğer sahte dünyaların da çıkarcı insanla yaşayanlar yine bu sözler hiçbirini anlamayacaklardır
Cevap sahibi1 yılBu arada söylediklerinin hepsinin altına imzamı atarım gerçekten hani bana düşüncelerimi sorsan derdim ki yukarıda zaten açıklanmış
Soran1 yılEvet bizim gibi
Bilinçli dürüst iyi insanlar bilir bunları gerisi bilmesin zaten gerisi zeki bile değil anlayamamaları normal zaten
Cevap sahibi1 yıl🙂 okurken hem gülüyorum hem eğleniyorum teşekkür ederim vallahi iyi ki karşılaşmışız
Soran1 yılGerçekleri yazdım durum böyle yalnız insanların iyi olduğunun altını çizip altına imzamı atarım bu hiç şaşmaz arkadaslık kurulacaksa oyle insanlarla kurulmalı öyle insanlardan zarar gelmez onlara sorunlu damgası yapıştırılmış asıl sorunlu insanlar ve özgüvensiz insanlar genelde arkadaş çevresi çok olan insanlar oluyor
Soran1 yılGerçekleri yazdım durum böyle yalnız insanların iyi olduğunun altını çizip altına imzamı atarım bu hiç şaşmaz arkadaslık kurulacaksa oyle insanlarla kurulmalı öyle insanlardan zarar gelmez onlara sorunlu damgası yapıştırılmış asıl sorunlu insanlar ve özgüvensiz insanlar genelde arkadaş çevresi çok olan insanlar oluyor …
Soran1 yılGüldürebildiysem ne mutlu bana o zaman
Cevap sahibi1 yılÇevresinde çok fazla insan olanlar zaten sahte dünyalarında yaşadıklarının gelecekte sıkıntılı günlerinde yalnız kaldıklarında farkına varıyorlar
Soran1 yılGülünecek bir şey de kalmadı dünyada insanlar o kadar kötü ki şaşkınlıkla izliyorum herşeyi
Soran1 yılAynen öyle son dediğin gibi işte
Cevap sahibi1 yılTabii ki insanlar çok kötü ama şöyle düşün bizim gibi insanlar da eğer iyimserdiğini kaybederse ve hayata gülümsemezlerse ne olacak o zaman bu dünyanın hali tamam belki sayımız çok az ama biz kendimiz bırakmayacağız biz her şeye rağmen inatla güleceğiz ki hayata diğerlerine bırakmayacağız kötülüğe bırakmayacağız
Cevap sahibi1 yılO yüzden kötülere inat çıkarcılara inat dürüst olmayanlara inat hayata gülümse ben öyle yapıyorum artık
Soran1 yılOnlara inat yaşamak lazım aynen işte çoğu iyi insan dayanamayıp intihar ediyor kaldıramıyor çünkü iyi bir kalp bu dünyayı nasıl kaldırsın ki çok da normal hak veriyorum ama yinede onlara inat yaşamamız lazım evet yılmamamız lazım yılmayacağız
Soran1 yıliyiler ölmesin artık kötüler ölsün
Cevap sahibi1 yılİşte biz iyiler güçlü olacağız ki kötüleri bu dünyayı bırakmayacağız gerçekten emin ol sayımız az ama dediğim gibi sana sayımız az ama biz onlardan yüreğimizdeki sevgiyle daha fazla
Soran1 yılİyiler ölüyor intihar ediyor dayanamıyor ama yaşasınlar kötülere inat işte yalnız kalmak onları yıldırmasın yalnız gezsinler mutlu olsunlar iyi insanların kimseye ihtiyacı yok bu dünyayı dediğin gibi kötülere bırakmamız lazım iyi insanlar yalnız da kalsalar yılmayacaklar yalnızlık huzurdur onlara o iyi insanlara kendilerini sorunlu hissettiren kötü insanlar utansın
Soran1 yılİyiler ölüyor intihar ediyor dayanamıyor ama yaşasınlar kötülere inat işte yalnız kalmak onları yıldırmasın yalnız gezsinler mutlu olsunlar iyi insanların kimseye ihtiyacı yok bu dünyayı dediğin gibi kötülere bırakmamız lazım iyi insanlar yalnız da kalsalar yılmayacaklar yalnızlık huzurdur onlara o iyi insanlara kendilerini sorunlu hissettiren kötü insanlar utansın yalnız insanlar sizin kaliteli olduğunuzu ben biliyorum siz herkes anlayamaz boşverin bilinçli insanlar anlar sizi
Soran1 yılBırakmamamız lazım olacaktı klavye yanlış çevirmiş
Cevap sahibi1 yılO yüzden inadına yaşamaya devam inadına güçlü olmaya devam inadına iyiliğe devam 🍀
Soran1 yılAynen öyle 💯
Yapay Zeka Cevapladı
Bazen gerçekten kafana göre insan bulmak zor olabiliyor, seni çok iyi anlıyorum 🌼. İnsanın hayatında karşısında onu anlayan, değer veren biri olması çok kıymetli. Ama sen zaten kendine yetebilen ve hayatını dolu dolu yaşayan birisin gibi görünüyor, bu harika bir şey! 🌟🌈
Unutma ki arkadaşlıklar bazen zamana bırakıldığında en güzel şekilde yoluna girer. Kendin ol, sosyal olmayı bırakma, bir gün seni gerçekten anlayacak, uyum sağlayacak insanlar mutlaka yoluna çıkacaktır. 💫✨ Şimdilik dışarı çıkıp tek başına yaptığın aktivitelerin tadını çıkar, çünkü aslında her şey önce kendinle iyi bir ilişki kurmakla başlıyor 💕00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
1 yılKendinle vakit geçirmeyi biliyorsun ne güzel..
05 Yorumla
Soran1 yılEvet her gün çıkıyorum insan özgüvenli olmalı birine ihtiyacımız yok kimsenin yok arkadaşı olmayan sorunlu değildir yani sadece iyi
Kafasına göre birini bulamamıştır- 1 yıl
Kesinlikle katılıyorum. Yalnız kalmamak adına beni negatif etkileyen insanlarla görüşmem 😎
Soran1 yılBir tane bile arkadaşım yok ama yinede her gün dışardayım birine ihtiyacımız yok herkese örnek olsun diye sordum soruyu sorunlu gören görsün ben sorunlu olmadığımı sonuçta iyi biri olduğumu biliyorum
Soran1 yılAynen yalnız kalmamak adına herkes gibi yanlış ilişkiler kurmaya gerek yok bu da seni üzer çünkü iyisi olsun yıllar sonra olsun hiç önemli değil
- 1 yıl
Nasıl mutlu isen öyle devam..
- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yıliyi gezmeler ben de tek takılmayı severim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBende iyi birine denk gelemedim maalesef
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım