Patronum tarafından taciz ediliyorum ne yapabilirim?

Merhabalar yaklaşık 5 aydır bir market şirketinde calışıyorum çıkmam yakın işten ayrılacağım son 1 aydır mağazanın müdürü tarafından tacize ugruyorum temas var sözsel taciz var kamera kayıtlarında her şey belli oluyor ofiste gerçekleştiriyor her şeyi benden epey büyük başlarda çok abi kardeş ilişkisi vardı aramızda ve diger personelleriyle de aynı sırtıma masaj yaparak başladı hani müdahale etmiyordum ilk yaptığında aşırı bir temasta bulunmadı sonrakiler de hep belime dokunmaya aşağılara dokunmaya ve elini göğsüme atmaya çalışıyordu başlarda yediremedim benden büyük ve öyle bir amacı yoktur diye düşünüyordum konuşurken bile ağzımdan abi düşmüyordu abi napıyorsun dokunma yapma diyorum devam ediyor elini itiyorum hala aynı kameralarda her şey var polise şikayet etmeli miyim sizce ne yapabilirim sözsel olarakta dün ilk defa bu kadar ileri gitti zaten dokunsam nolur küçükler kadınlar dokunarak büyütüyor faln diyordu ses kaydı almaya çalıştım ofisten çikarken telaşla kaydetmek yerine vazgece bastım o an yerle bir oldum zaten tekrardan sizce kayda almaya çalışsam ya da yok kamera kayıtlari yeterli direk polise git mi dersiniz ne yapmalıyım sizce
Patronum tarafından taciz ediliyorum ne yapabilirim?