Merhabalar yaklaşık 5 aydır bir market şirketinde calışıyorum çıkmam yakın işten ayrılacağım son 1 aydır mağazanın müdürü tarafından tacize ugruyorum temas var sözsel taciz var kamera kayıtlarında her şey belli oluyor ofiste gerçekleştiriyor her şeyi benden epey büyük başlarda çok abi kardeş ilişkisi vardı aramızda ve diger personelleriyle de aynı sırtıma masaj yaparak başladı hani müdahale etmiyordum ilk yaptığında aşırı bir temasta bulunmadı sonrakiler de hep belime dokunmaya aşağılara dokunmaya ve elini göğsüme atmaya çalışıyordu başlarda yediremedim benden büyük ve öyle bir amacı yoktur diye düşünüyordum konuşurken bile ağzımdan abi düşmüyordu abi napıyorsun dokunma yapma diyorum devam ediyor elini itiyorum hala aynı kameralarda her şey var polise şikayet etmeli miyim sizce ne yapabilirim sözsel olarakta dün ilk defa bu kadar ileri gitti zaten dokunsam nolur küçükler kadınlar dokunarak büyütüyor faln diyordu ses kaydı almaya çalıştım ofisten çikarken telaşla kaydetmek yerine vazgece bastım o an yerle bir oldum zaten tekrardan sizce kayda almaya çalışsam ya da yok kamera kayıtlari yeterli direk polise git mi dersiniz ne yapmalıyım sizce
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Direk polise git sikayetci ol bu serefsizler bir bitmedi
Olmaz,
İstemiyorum demişsin,
Tecavüz bu, Ruhuna ölüm
Git hemen.
Birisinin ses kaydını alırsan bu delil unsuru oluşturmaz. şu an elinde bir tek kamera kayıtları var
Onlarla birlikte gidebilirsin karakola
Tamam cok tesekkur ederim
Aq gitsin Bizde erkeğiz hiç böyle şeyler yapmıyoruz he şimdi kızlarda erkek değilsin der o da ayrı konu
Bölge müdürüne söyleyebilirsin veya ailene anlat senin bir suçun yok bu durumda
Polise git uzak dur kendine dikkat et biber gazi al taşı
Tabii ki düşünmeden hemen şikayette bulun kayıtları silebilir belki elinde sağlam bir kanıtın olsun
bence hem polise git hemde iş yerinin sahibiyle konuş senin dışında başkalarınada aynısını yapıyor olabilir
Kamera var mı varsa şikayet etmeni önerirşm ve dehal işi bırak
Ya direk polise git neyi bekliyorsun. Başka kimse yok mu orada bas bağır çağır napıyorsun de
Alabiliyorsan yine kayıt al ve kesinlikle şikayetçi ol
Bunu buraya böyle yazacagina ciddi bir şekilde harekete gecmelisin senin yerine geçecek kişiye de aynısını yapabilir
Ailem cok kapalı dindar diyebilirim bunu anlatsam nasıl tepki verecekleri konusunda cok eminim hic destek olmazlar bana kendim şu an bu psikolojiyle ne yapabilecegimi cidden bilemiyorum birilerine danısmak istedim
Her türlü psikolojik sıkıntıya gireceksin şu an farkında değilsin ama çok büyük travma bu ilerde beli olacak. Ne olursa olsun tepkini göster kim destek oluyor kim olmuyor umrunda olmasin zaten bu duruma ugraman senin suçun değil
Teşekkur ederim yakın bi arkadasım var her türlü destekçin olurum dedi sayende cesarette topladım yarın büyük ihtimalle karakola gidip şikayette bulunucam
Ne yaptın iyi misin
Şikayette bulunduk maalesef hiçbir şey olmadı çalışmaya devam ediyor
Bu konu uzar gider karakola gitsende bisey olmicak adalet yok bu ulkede istifa edip cik başka is yokmu
Zaten cıkıcam bugün son günüm ama onun yanına kalsın istemiyorum haklısın bi yandan da çekincelerim var adaletin işlememesinden dolayı ama rezil olsun istiyorum kimse onu iyi bilmesin yeter bana
O tür insanlara hic bisey olmuyor zenginler yine isini yorutiyor bizim insanlarimizfa karektersiz zaten menfaaleri için kimse bisey demez suçlu seni gorurler
delil varsa neyi bekliyorsun şikayet etmelisin
İstanbul'da olsan özdürürüdk
Istanbuldayım
ekledim bi bakalım
ulaş bana
Sen baştan sarı öküzü vermişin.
Patlat kafasina birsey
Bence de polise gitmelisin
Sende patronunu taciz et
Kamera kaydı kesin var diyorsan hemen şikayet et
Bana da babam dediğim adam yaklaşiyor
Bu pisliklerden çektiğimiz ne ya öz baban mı o adam
Şikayette bulun
Napıyor kamera kaydı var mı
Şikayet neden etmiyorsun?
Tek başımayım ailem arkamda degil ilk defa boyle bir sey yaşıyorum cidden ne yapıcam nereye gidicem hic bilmiyorum
İs. tk at bana yardimci olcm
kamera kayıtlarını al polise şikayet et
Kameralar yeterli