Patronum beni görünce gözleri ile taciz ediyor, bu durumu nasıl yönetmeliyim?

Global ve kurumsal bir şirket de çalışıyorum. 5 aydır hiç sorun yaşamamıştım çünkü patronu öyle alelade görmüşlüğüm yoktu. Denk gelmiştik. Son 1 hafta içinde 2 kez misafirleri geldiğinde girişte masamın önünden geçerken boyun bölgeme dikkatlice baktığını gördüm ve gördüğümü gördüğünde rahatsız olmadı iç çekerek geçti önümden. Açık giyinen birisi değilimdir ama ikidir beni görmek için aşağı kata inip önümden geçti. Adam evli ve yaşı başı var. Ben nişanlıyım. Patron bizim şirketin finans müdür kadın ile metres hayatı yaşıyor bu arada. şimdi kahve almaya çıktım mutfak bölümüne, patron yine geçerken pantolon giydiğim halde ayak bileklerimi süzerken yakaladım ve odasına girdi. Patronu haftada 1 görüyorum ya da görmüyorum ama çok rahatsız oldum. Bu durumda ne yapmam lazım, zaten iş bakıyorum aslında maaş dan dolayı memnuniyetsizim, buda ikinci sebebim oldu.

Güncellemeler
9 ay
Yazımı okumadan yorum yapan okuma özürlü insanlara sesleniyorum, ben mini giymiyorum, ayak bileğime boynuma baktı adam uzun uzun diyorum ama hala açıklığı kapalılığı tartışan beyin özürlü insanlara izah etmek zorunda kalıyorum. Adam şirketin tesettürlü finans müdürü ile metres hayatı yaşıyor hala gelmiş burada kapalılık ne güzel şey diyen o... bular türüyor.
Patronum beni görünce gözleri ile taciz ediyor, bu durumu nasıl yönetmeliyim?