Patronum tarafından taciz ediliyorum, n'apabilirim?

İşe başlayalı yaklaşık bir hafta oldu. Yemek ve ilaç satışı, reçete girme işini yapıyorum. Başta bana yaklaşımını babacan bir tavır olarak gördüm torunu yaşındayım ve böyle bir şey yapacağını düşünmüyordum. Girdiğim bir çok işte bu tarz şeylerle karşılaştım, kendimi o kadar kötü hissediyorum ki artık benim mi sorunum var diye düşünmeye başladım. Durumu aileme söylemek istemedim çünkü bunun benim sorunum olduğunu neden ses çıkarmadığımı paranoya yaptığımı söyleyeceklerdi ve öyle de oldu. Eczacılık okumak istiyorum ve bu işte tecrübe kazanmaya ihtiyacım var. Yaşadığım bölgede bu alanda iş bulmam neredeyse imkansız. İşe ilk girdiğimi duyduklarında çok sevindiler, okulumun ücreti için destek olacaklarını hatta dayım ilerlersem eczane açmamı sağlayacağını söyledi. Onları hayal kırıklığına uğratmak istemediğim için sustum, temaslarından çekinerek kendimi korumaya çalıştım. Kimi zaman elimi tutar bırakmazdı, kimi zaman belimi tutardı. Ben eczaneden çıkacağım zaman eczanenin kapısını kilitliyor ve ben kapıya gittiğim zaman kilidi açıyor. Dün hiç bir şey kalmasın diye geç çıkmayayım diye bütün işlerimi erkenden bitirdim mutfağın ışığı açıktı ve eczanede kaldığı için kapatma gereği duymadım. Tam çıkacakken içeri geç mutfağın ışığını kapat hadi dedi ona kapatabileceğini ne de olsa içeri geçeceğini söyledim ve gülerek olsun sen kapat dedi. Işı kapatıp döndüğümde eczanenin kapıları yine kilitlenmişti hızlıca kilidi açmak istedim o da bana bir şeyler söyleceğini ve yardımcı eczacının pek bir şey bilmediğini ona yardım etmemi söyledi. Durumu yanımda çalışan kız arkadaşım biliyor hatta kapıyı kilitlediğini görünce dışarıda durup beni bekledi. Dün yaptığı bir davranıştan sonra temastan hoşlanmadığım dokunamamasını söyledim ve tamam dedi. Her ne olursa olsun korkuyorum. Onun yattığı yere kabanımı bıraktıktan sonra üstünde gördüğüm bir iki beyaz lekeyi şimdi idrak edebiliyorum. Napacağım bilmiyorum, bu işte kalmak istiyorum ama midem kaldırmıyor artık.
Patronum tarafından taciz ediliyorum, n'apabilirim?