Müdürüm tarafından tacize uğruyorum?

Henüz 2 haftadır bi işteyim. Maaş, konum, saatler bulabileceğim en iyi yerdi. Aylardır işsiz olduğum içinde psikolojim bozulmuştu o yüzden çok sevinerek gittim. Yerine geçeceğim kız 1 hafta işi gösterdi, giderkende müdüre mesafeli olmam konusunda uyardı. 28 yaşında evliyim. Müdür 45 yaşında evli. Mesafem olduğu sürece kimse yaklaşmaz düşüncesindeydim. İlk günlerden ben seni çok sevdim demelerle başladı. Sürekli odama uğramalar sürekli şakalaşma çabaları. Özet geçiyim bu tarz sürekli 2 hafta boyunca denedi. Bugün akşam üzeri uğradı iş yerine içip gelmiş. Direk odaya daldı. Bi ton kardeşim laf atmalar. En son gelip saçımı okşamaya çalıştı elini ittim. Omzuma dokundu bikaç kez omzumu çektim. Masa başındayım napıcağımı şaşırdım. Laflarımla iğneliyorum yok. Aynı odayı paylaştığım iş arkadaşım yaşıtım erkek. O dayanamadı araya girdi yanıma gelip işimiz varmış gibi davrandı müdürü tersledi. Adam naptıysak gitmedi en son dayanamadım biraz resmiyet rica ediyorum dedim. Yine gevşekliğe vurdu ooo pardonn rahatsız mıı ettiik falanlar. Ben insanlık edip samimi davrandım ama sen diğer yüzümü görmek istiyosun madem gösterelim bakalım pişman olcaksın ama en ufak yanlışında el sallarım arkandan diye göya espri yaparak konuştu. Dayanamayıp çıktım odadan. Bi başka çalışan hemcinsim gördü beni anlattım durumu. Eski çalışandı güvendiği başka bi kişiye yönlendirdi beni onada anlattım. Herkes biliyomuş bu adamı yani. Göndermediler beni odama. Çıkış saatine kadar bekledik sonra eşyalarımı almak için hep beraber gittik. Bizi toplu görünce odasına geçti bişey demeden müdür. Patrona söylesek mi mahkemeye versek mi gibi konuşmalar döndü odada baya. Herkes şahitlik yaparız dedi. Ağlamaktan pek konuşamıyodum ben. Eşimede anlatamıyorum. Napmam nasıl bi yol izlemem lazım işimdende olmak istemiyorum

Güncellemeler
+1 yıl
Patron merkez ofiste anadolu yakasında. Müdürde burdaki şubenin %70 müşterilerini oluşturan insan. Patron bu yüzden en fazla uyarıda bulunup geçer mi napar bilemiyorum. Eski çalışanlar bile emin olamıyor patronu övselerde. Çıksam çıkarım dicem ama ben gidicem başkaları gelecek. O adam hep orada olacak. Bunu yediremiyorum. Videoya almaya çalışıp öyle patrona izleteyim. Firmanın adı lekelenir bunu yayarsam sonuçta. Davada açarım gerekirse.
Müdürüm tarafından tacize uğruyorum?