Babam, kardeşim birlikte yaşıyoruz. Babam sürekli içiyor bazen haftalarca eve gelmiyor. Tek geçim kaynağımız babam olmasına rağmen hiç destek olmuyor. Kardeşim ilkokula gidiyor ve onunla hiç ilgilenmiyorum. Okul ihtiyaçlarını vesaire şeyleri karşılayabilmek için 1-2 hafta önce bir restorantta garsonluk yapmaya başladım. Normalde çalıştığım yerde personel boşluğu olmadigi için alınmayacaktım ama patronuma evdeki durumlardan bahsedip işe alması için neredeyse yalvardim.
Birkaç gün önce patronum onu "mutlu" edebilirsem aylık ihtiyaçlarımı karşılayacagini, babami benden uzak tutacagini söyledi. Ne diyecegimi bilemedim anlamamazliktan gelmeye falan çalıştım fakat her fırsatta beni sıkıştırıp hoşlanmadığım temaslarda bulunuyor. İstediği şeyi yapmazsam hakkında dışarıda bir şeyler söyleyeceğim diyor
Şimdi işten çıksam 2 ay iş bulamam perişan olurum. İstediği şeyi yapmam ne kadar etik bilmiyorum, ileride pişman olucagim şeyler de yapmak istemiyorum sırf kardeşim için sabrediyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kardeşim oradan ayrılmazsan inan ki hayatın kararır hemen ayrıl sokakta kal ama namusuna el dokunrma
Abi haklısın zaten tek ben etkilensem bu olaydan hemen cikarim işten ama kardeşim var işte. Okul ihtiyaçlarıni bile zor karşılıyorum çocuk perişan olur
Canım bak yapman gereken tek bi şey var oda oradan ayrılmak olm git çöp topla la bak şimdi öyle düşünüyor olabilirsin ama gerçekten pişman olursun bi kaç yıl sonra nerede yaşıyorsun sen
Ya işten ayrılsam okulumu da kaybedecegim onca emekle zorla kazandım o okulu ben. Üstelik istediğim bölümü de tutturdum. Çok kararsızım ne yapacağım bilmiyorum
Knk Instagram var mı sende ver belki yardımcı olurum
Kullanmıyorum maalesef
Knk senin durumun da çok kötü ya en iyisi orayı bırak yoksa adam seni dikecek hangi şehirde yaşıyorsun
İstanbul'dayım
Aga bu adam seni dikecek sen en iyisi başka yerde çalış tekstile gir iyi şeyler var onda
Tekstil denedim de olmuyor. Neyse abi sağol bir çaresine bakarım artık
Ne diyim Allah yardımcın olsun canım inşallah bu namussuz da belasını bulur sen yinede verme
Bir yandan hızlıca iş bak ve ordan ayrıl derhal kardeşim. Öyle bir şey yapsan senelerce üstünden atamazsın
3 aydır iş arıyordum ve anca bunu bulabildim şimdi işten çıksam 2 ay daha iş bulamam. Babam eve uzun süredir gelmiyor zaten evde 5 kuruş yok. Sadece 1 kere yapsam belki bırakır diye düşünüyorum
Kafelere gir ne biliyim börek salonlarına gir iyi maaş alıyorlar d&r tavuk dünyası falan
Ne diyosun ya kes eline ver mk cocugunun ya
Of işten atılmakta istemiyorum çünkü tek geçim kaynağım
Olmmm delirtme adami git baska yerde is bul
Ya bulabilsem bulucam zaten 3 aydır iş arıyorum bunu zorla buldum. Şimdi bu iştente ayrılirsam sonum hiç hayırlı olmaz
Napcan adami mi mutlu etcen mk
Başka şansım var gibi mi
Var da sen cok pasifsin belli
Varsa lütfen söyle de onu yapayım. Ayrıca 30 yaşındaki adamı ben altıma alacak değilim ya
Ne diyim dicek cok sey var kufur edecem kalkacak yorumlarim
Küfür edince ne oluyor kardeşim
Sana degil mk o herife simdi sanada sovecem
Nerde yaşıyosun sen ne gelir elinden?
İstanbul da yaşıyorum. Elimden hiçbir şey gelmiyor ya okulu temelli bırakmak zorundayım ya da istediği şeyleri yapmakta
Mesaj at sen bi hal cagre buluruz yaparsan daha kotu olur gibi
Takip yolladim
nasıl ihtiyaçları
karşıla diyor
Edepsizce şeyleri kast ediyor :/
yane sen erkeksin demi
Evet erkeğim
ve o erkek mi
Evet erkek abicim
nasıll boyle yüz buldu ki
Bilmiyorum ki üstelik o 30 yaşında ben 19 yaş farkı falanda fazla
tkp atsana