Çok zor durumdayım? Ne yapmam gerekiyor? Çalıştığım yerde ki patronum beni taciz edip tehtit ediyor?

Babam, kardeşim birlikte yaşıyoruz. Babam sürekli içiyor bazen haftalarca eve gelmiyor. Tek geçim kaynağımız babam olmasına rağmen hiç destek olmuyor. Kardeşim ilkokula gidiyor ve onunla hiç ilgilenmiyorum. Okul ihtiyaçlarını vesaire şeyleri karşılayabilmek için 1-2 hafta önce bir restorantta garsonluk yapmaya başladım. Normalde çalıştığım yerde personel boşluğu olmadigi için alınmayacaktım ama patronuma evdeki durumlardan bahsedip işe alması için neredeyse yalvardim.

Birkaç gün önce patronum onu "mutlu" edebilirsem aylık ihtiyaçlarımı karşılayacagini, babami benden uzak tutacagini söyledi. Ne diyecegimi bilemedim anlamamazliktan gelmeye falan çalıştım fakat her fırsatta beni sıkıştırıp hoşlanmadığım temaslarda bulunuyor. İstediği şeyi yapmazsam hakkında dışarıda bir şeyler söyleyeceğim diyor

Şimdi işten çıksam 2 ay iş bulamam perişan olurum. İstediği şeyi yapmam ne kadar etik bilmiyorum, ileride pişman olucagim şeyler de yapmak istemiyorum sırf kardeşim için sabrediyorum

Çok zor durumdayım? Ne yapmam gerekiyor? Çalıştığım yerde ki patronum beni taciz edip tehtit ediyor?