Babamı cezalandırmak istiyorum yardımcı olur musunuz?

Annem babamla bir ömür denecek kadar yıldır evli. Ne kötülükler gördü babamdan. Hiç gidipte diğer eşler gibi altın istemedi hatta babam için altınlarını verdi. Babamın parası olmasına rağmen anne tarafımdan para istedi. Babam anneme emirler verdi, aynı bir askeri gibi. Her gün rica değil emirlerle geçti. Ki rica etse bile çok şey istiyordu. Ayağına çorap giymekten bilr acizdi. Buarada hiç bir engelide yok. Annemse artık boşanmak istiyor. Tüm akrabalar tarafından eleştirilse bile. Babamda artık annemi sevmediğini söyledi. Ancak annem onca şey arasından ne bana nafaka ne kendisine nafaka istemedi. Arabayı istemedi. Evi istemedi. Babamın anne tarafımdan aldığı birçları istemedi. Sadece altınlarını istedi. Babamsa veremeyeceğini söyledi. Gerekirse mahkemede ben karımı seviyorum bir şans daha verin diyeceğini söylüyor. Usul usul boşansaydı sessiz kalırdım. Ama ben onun annemi Rakuten viber messanger adlı uygulamada annemi aldattığını öğrendiğim günden beri, bunu annem lehine nasıl kullanırım düşünüyorum. Babama bu konudan bahsetmeye çok korkuyorum ama. Dün uygulamayı yükleyip babamı işletmeyi düşündüm ama, numara istedi. Bende numaramı bu iş için kullanmaktan rahatsız oldum. Çünkü neyin nesi belli değil. Bana yardımci olabilir misiniz? Eğer bana gerekli cesaretlendirmeyi yaparsanız babama, onun annemi nasıl aldattigini soyleme potansiyelim okdugunu dusunuyorum. Okuduğunuz için teşekkürler.

Babamı cezalandırmak istiyorum yardımcı olur musunuz?