Babam zorla kapattırdı yardım eder misiniz?

Ya bugün başıma çok garip bir olay geldi 18 yaşıma yeni girecek iken, odamda bir ferace, bir bone ve eşarp vardı yatağımın üzerinde neyse içeri gittim anneme sordum bunlar senin mi diye yok kızım senin dedi, ne alaka ya derken neyse babam duydu kaç yaşındasın hala göt baş açma peşindesin ailede bu yaşa gelmeyi bırak 15 yaşında kapanıyoe swnin haline bak dedi. bugünden sonra kapanıyosun dedi karşı çıkamadım çünkü babamı ilk defa böyle sinirli gördüm halbüki çok açık giyinen biri değilim nadiren crop top veya mini etek giyerim neyse ben odama çıktım falan babamın yanına ne zaman açık gitsem git başını kapatta gel diyor. Yazmayla oturamıyoeum evde illa herşey dört dörtlük olcak etek falan giyiyorum hatta şu sıra ferace giymeye başladım bide annemde eşarplarıma bonelerime karışıyor saten boneyle eşarp kullanıyoeum kayıyoe aradan saçım çıkıyor annem çok kızıyor neyse bu duruma alışmalımıyım babam benim iyiliğimimi düşünüyor sizce? Annem zamanın çoktan geldi falan diyordu nazik bir şekilde yorum yaparsanız sevinirim
Babam zorla kapattırdı yardım eder misiniz?