Babam Mahkemelik Oldu Yardım Edin?

İyi günler herkese. Bundan 4 sene önce İCQ diye bir sohbet programı indirdim ve karşıma grup çıktı bende katıldım grubun ne olduğunu çözmeye çalışırken birisi bana birisinin kredi kartı bilgilerini attı ama ben bilmiyordum o zamanlar yaşımda küçük yani bana trendyol üzerinden istediğini alabilirsin bu iyiliğimi unutma gibisinden bişry söyledi bende nedir ne değildir diye sorarken trendyoldan o zamanın parası 300 liralık mont aldım kendime ve kargo geldi teslim aldım. Haklı olarak kredi kartı sahibi başkasıymış ve şikayette bulunmuş.. Bugün mesaj geldi babama wifi adına kayıtlı olduğı için ipten bulmuşlar.. Ben böyle bir şey olduğunu bilmiyordum.. şu an çok üzgünüm kandırıldım. Başkasının kartı ile alışveriş yaptırdılar bana inandım. Yemin ederim bilsem yapmazdım böyle birşeyi.. Babam mahkemeye girecek ve avukat 6 ay falan yatarsın demiş. Benim yaptığımı kimse bilmiyor sadece kredi kartı ile trendyoldan alışveriş yapılmış wifi ip üzerinden wifi ipte de babamın adı çikiyor. Ne yapabilirim? İtiraf mı edeyim nasıl yol izlemeliyim. Ben gerçekten kandırıldım şimdi 23 yaşındayım bu olay olduğunda 19 yaşındaydım.

Babam Mahkemelik Oldu Yardım Edin?