Babamı cezalandırmak istiyorum?

Babam aşırı cimri bir insan aynı zamanda evli kadınlarla konuşuyo. Yani annemi aldatıyor. Her kavgada bana muhtaçsınız ben olmasam napacaksınız diyo 26 yaşındayım babam yüzünden panik atak hastası oldum nefes alıp vermekte zorlanıyorum. Psikolojik şiddeti bi yana fiziksel şiddeti de var her tartışmada benim kafama vuruyo ya ya tekme atıyo ya boğazımı sıkıyo ya eline geçen bir şeyleri fırlatıyo kpss ye hazırlanıyorum babam yüzünden çalışamıyorum bile. Saçlarımı kuaföre para ödememek için kendim kesiyorum. Aylık bi alışveriş yapmıyorum. Kaşlarımı bıyıklarımı bile hep evde alıyorum. Küçüklüğümden beri hiç parası olmadı. şu an özel sektörde çalışsam ona mükafat olur eminim paramı alır. Çünkü ablamın parasını almıştı ama böyle kpss ye de hazırlanamıyorum. Hayatımda kimse yok. hayattan artık iyice umudumu kestim napabilirim çok kin ve nefret doluyum babama bi zarar versem ceza indirimi alır mıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Şunu demeyi unutmuşum kendinden yaşça Bayaa küçük kızlarla da İnternet ortamından konuşmalarına şahit oldum. bu kadar iğrenç bi adamın kızı olduğum için kendimden bile utanıyorum babam 56, yaşında ve 18 yaşındaki kızlarla sürekli olarak konuşuyo. Annem arada küçük kardeşim de olduğu için ayrılamıyo annemin beli kırık yeri geliyo annemi bile itip kalktığı oluyo ya adam tutcam ya kendim babama bi zarar vercem artık iyice jkafaya koydum çünkü gerçekten iğrenç bir adam
Babamı cezalandırmak istiyorum?