12 yıllık arkadaşım beni sildi, ne yapmalıyım?

Önceden de birden iletişimi kesmişti. Bir şeye alınmıstı barıştık ettik. Şimdi birden bire sildi heryerden. Ben ona yarın bulussak mı dedim bugün icin, memlekete gidecektim. Bana halim yok hiç haftasonu mu yapsak dedi dedim haftasonu diğer kızlara söz verdim. Dedi başım hiç kalkmıyor, o zaman gelebilirsen bize gel Dedim sen toparlan halin yok, işten erken cıktıgım vakit gelirim yanına. (2 sene önce ailesini kaybetti) Sırf onu dusundugum icin. Sonra dedim benim de modum yok zaten ki ( gerçekten ev iş arası mekik dokumaktan bunaldım.) Sonra da dün iş arkadasımın beni cektiği videoyu attım. Beni heryerden silmiş.

Ben neden böyle yaptın diyince de

"tamam işte kendini kötü hissettiğinde bunu demiyorsun sen, ben kkendimi kötü hissettiğimi net bir şekilde dile getirdim. Sana gezelim desem gezicez hafta sonu arkadaslarınla gorusuyrsn modun nasıl dusuk oluyor üstüne video gönderiyosun nasıl modsuz oluyorsun" yazmış.

Ben ona görüselim dediğim halde bunu yazıyor. Ne yapmalıyım ben kendimi açıkladım sırf halim yok dediğin icin sonra yapalım diyorum bir de. Bir de kırıldığımı da söyledim, ben de sana kırıldım dedim. Sen beni hala anlamamıssın kendi tarafından bakıyorsun hep oldu. Video tuz biber oldu nispet mi sandı naptı... ya da modun bir bana yok gibisinden işte. Ne yapmalıyım? Bu sefer çabalamayacağım dedim artık

12 yıllık arkadaşım beni sildi, ne yapmalıyım?