Arkadasım beni faceden sildi, ne yapmalıyım?

Erkek arkadaşım beni akşam faceden sildi .Bir süredir sevgilimle aramızda problemler vardı.Konuşup dertleşiyorduk.Bana bu ilişki sürmez gel sen yeni bir sayfa aç benimle dedi ben herşeyi silerim dedi.Bende gecenin verdiği mahmuriyet (03.00)ve üzgünlükle önce şaşırdım böyle demesine bunu düşünmek istediğimi söyledim .Ertesi gün sevgilimle ilgili kuşkularım kalmadı konuştuk sorunumuzu hallettik.Bana sorduğunde bende aynen konuştuğumuzu ortada birşey kalmadığını söyledim.Oda benim söylediklerimi yabana attın dedi.Ben ona ümit vermediğimi söyledim.Ben seninle arkadaş kalamam artık sana bunu söyledim erkekliğime yakışmaz sana mutluluklar evet şu an seni silicem bunu hemen yapıcam göruçeksin dedi ben hayır yapma etme derken sildi beni şok oldum .hemen aradım senin doğrun vardır benim doğrum vardır .doğru bir tanedir tektir oda benim doğrumdur dedi.Gururum incildi ded özür diledim ettim ama nafile gururu yıkılmasın diye eğer hayatımda biri olmasaydı tanımak isterdim seni dedim ama bunu isteyerek demedim çünkü onun arkadaşlığı farklı bende yani biz sevgili olarak anlaşamazdık fakat arkadaş olarak kaybetmek istediğim son insansın dedim bikaç bise söyledim oda maleşefki öyle dedi sana mutluluklar dedi.Şimdi ben bu arkadaşımı kaybetmek istemiyorum yani ne yapmalıyım.Bu arada bahsedilen kişi bir TERAZİ Erkeğii?
Arkadasım beni faceden sildi, ne yapmalıyım?