10 yıllık arkadaşım beni yedekte tutup ezip kullanıyor, yolları ayırmalı mıyım?

10 yıllık bir arkadaşım var ilkokulda tanışmıştım aynı mahalledeydik ailelerimiz de akraba gibiler 3 yıl önce arkadaşım bizim mahalleden taşındı ve başka yere gitti evlerimizin arasındaki mesafe arabayla 15 dakika otobüsle 2 saat oldu şimdi bu kuzum taşındı diye yalnız kalacak korkusuyla yalandan 3-4 tane arkadaş yaptı hiç birine değer vermiyordu tek korkusu yalnız kalmamaktı ben de tabii içlerinden yedek olarak kaldım çünkü hani 10 yıllık arkadaşız ailemiz de her hafta buluşuyor küssek de geri barışırız diye beni yedekte tutuyordu bir de ben biraz kiloluyum bu yüzden beni enayi yerine koyup ezikliyordu (ben de 5-6 kilo az ya) şu aralarda gözünde değerim düştü gibi hissediyorum o sürekli arkadaşlarıma küfür ediyor ama ben onun arkadaşlarına bir şey desem benimle kavgalı oluyordu ne zaman onlara gitsem onunla konuşmaya çalışsam kısa kesiyor telefona bakıyor bir de ya ben ayda 1-2 kez geliyorum o gelişlerimde de benimle gram ilgilenmiyor her gün yüzünü gördüğü kuzum görüntülü konuşuyordu 1 ay önce onlara gitmiştim gene işte parktaydım cips kola falan almıştık sonra arkadaşı aradı geleyim mi diye ben de dedim yani gelmesin sevmiyorum o kızı diye o da dedi ki işte şu an parktayım eve gelince gel dedi 4mınoglu sanki ben parktan sonra eve gideceğim sonra bunların evine gittim işte oturuyoruz kapı çaldı arkadaşı geldi ben salondayım onlar da geldi odaya geçip kapıyı kilitledi o gün benimle bir daha konuşmadı bugün de sınıfça iftar yapacaklarmış işte saat 4'te gidecekmiş okul erken bitmişti 2'de çıkıp onlara gitmiştim sonra işte konuşuyordum onunla baktı susmayacağım geldi yattı dedi işte ben 3'te kalkacağım tamam dedim 1 saat telefona baktım sonra uyandı üstünü başını giydi (saat daha 3) noldu falan dedim işte neymiş şimdi çıkacakmış dedim ya daha iftara 4 saat var diye HANIMEFENDİ HER GÜN YÜZÜNÜ GÖRDÜĞÜ SINIF ARKADAŞLARIYLA GEZECEKMİŞ ben de enayiyim bir şey diyemedim işte annesine dedi ben çıkıyom diye kızdı annesi de 1 saat sonra çıkarsınız falan diye geldi o 1 saatte dışarı çıkacağı arkadaşlarıyla konuştu o arada gram beni siklemiyor sonra saat 4 oldu geldi bana bir tane görüşürüz demeden çıkıyorum ben dedi hadi ordan olup gitti şu aralar hep aynısını yapıyor bir de dışarı çıksak benim param yok diyor benim paramı yiyor bir de ona rağmen suratı 5 karış valla ne yapacağımı bilmiyorum bu kuzum çocuğunu içimi dökmek istedim sadece biraz da tavsiye verin lütfen

10 yıllık arkadaşım beni yedekte tutup ezip kullanıyor, yolları ayırmalı mıyım?