ben hariç herkesle buluşuyodu bana gelince meşgul, sonra biraz birbirimizi özleyelim diye yaptım dedi neyse daha sonra ben de; bi bana meşgulsün dedim. bi anda kin kustu saldırır gibi ben de görüldü attım, asla alttan almaz egoist biri doğum günümde de yazmadı. birkaç hafta geçti şimdi de engelledim, abartmış mıyım
not: daha önce kendini bi yerde avukat olarak tanıtmış bwn de minyonum küçük duruyorum onların da küçük olduğu anlaşılmasın diye birbirimizi tanımıyomuş gibi yapalım dedi aşırı soğudum bundam sonra
not: daha önce kendini bi yerde avukat olarak tanıtmış bwn de minyonum küçük duruyorum onların da küçük olduğu anlaşılmasın diye birbirimizi tanımıyomuş gibi yapalım dedi aşırı soğudum bundam sonra
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Senin ne kadar saçma sapan bir çevren ve arkadaşlık ilişkilerini var ya arkadaş bu liseli ergenler kendilerini hep farklı yerlerde göstermek zorunda mı Niye Siz kendi işinize odaklanmıyor sunuz
aaa olur mu küçük oldukları anlaşılırsa 26 yaşında tıp okuyan abileri nasıl tavlıycaklar yoksa
Gerçekler ortaya çıkınca ne olacak u Yalanla nereye kadar gidersin İki gün muhabbet edersin zaten bu tip insanlar genelde bu tip kızları cinsel obje olarak görürler ve cinsel obje olarak davranmaya devam ederler hayatına Yalanla başlayan kadınların dürüst bir ilişkisi olmaz
ilişki istemiyo ki egosunu tatmin ediyo bana aşık oldular diye herkese anlatıyo, zaten sevmiyosun küçük oldugunu söyle uzak dursunlar dedim kaç kez anlamadı ben de saldım naparsa yapsın
Buradaki asıl mesele senin neden bu tür arkadaşlarla halen ilişkine devam ettiğin Belki onların bir Gelecek kaygısı olmayabilir hayata bakış açıları bu olabilir fakat senin de bir gelecek Kaygın yoksa ve hayata dair planlar Yoksa bu tip Kişilerle arkadaşlık yapmaya devam et ama ben bir kariyer planı yapacağım eğitim durumumu iyileştireceğim Geleceğe dair planlarım var diyorsan bu tip insanlarla muhatap olmamak lazım
normalde böyle değildi sınav döneminde beni sürekli motive ediyodu hakkını yemiyim ama sonra bi arkadaş edindi ve kız hep böyle şeylerle uğraşıyo tek meziyeti birine kafayı takıp onu tavlamak, ve sınava bikaç ay kala yaşandı bunlar zaten konuşmuyodum bile dışarıda karşılaştık kendisi anlattı, bnimle görülmek istemediklerini söyledi. şimdi de okadar soğudum ki özür dilese bile bi şey ifade etmez, ki zaten asla özür dilemez
Bence dilemesin. Gorusmeyin. Senide etkiler. Sinav donemiymis, seni aksatir ve cok pisman olursun
yok beni aksatamaz da tamamen bitti daha görüşmeyiz, ama beni rahatsız eden şey içimde kaldı hepsi doğru düzgün bi şey söyleyemedim, küçük duruyorum diye beni dışladıkkarından bile habersiz...
Gerek yok bu snaa zaman kaybettirir. Firsat gelirse spylersin
evet ona gönderme atarım falan diye engelledim zaten hiç bi şeyimi görmesin eködpdldhdkd
Aynne oyle.
Iyi yapmissin. boş ver gitsin kendi isine odaklan sen
tamamdır tesekkur ederiimm🤠
Rica ederim. Sen hedefe odaklan.. teferruatlari salla
Olum kim sana nededi bilmem amaa bence saga fazla saçmalama
anlamadım
Whatsaba gelirnisin bi şu aptal siteden usandım kim sana nedediyse bilmem ama saçmalıyorsun
İnsanlar değişir yolla gitsin
yolladım ama umrunda değil aşırı sinirimi bozuyo bu
Herkesin birbirine karşı görevi vardır görevi bitince giderler.
Uzak dur tehlikeli kişilik 😅
engelledim her yerden daha ne kadar uzak durayım kwmxlaövsm
Yaklaşmak için bir yol bulabilir. Aman dikkat 😅
imkansız okadar gururlu ki hayatta yazmaz, belki engellemişsin bu kadar mıydı değerim diye acıtasyon yapıp beni suçlar okadar
İyi oldu kurtuldun aman boş ver
Haksız değilsin iyi yapmışsın
Ne ergence seyler ya
aşırı