8 senelik arkadaşım beni engelledi ne yapmalıyım?

Merhaba lisede 2 yıl aynı sırada oturduğum okulda her teneffüs yanıma gelen okul çıkışı yemek yemeye gittiğim instagram da 1 yıl takipleştigim whatsap tan nerdeyse her gün 5 sene konuştugum çocuk lise bittikten tam 1 yıl sonra beni engelledi ve bana bir daha yazma görüşmek istemiyorum dedi bu durum bende hayal kırıklığı ve öfke uyandırdı profesyonel boksörüm 7 senelik boyum 2.05 kilom 92 ve türkiye şampiyonuyum Avrupa'da derecem var dünya 2. ciligimde var yaş 19 bu kişi ise fiziksel olarak çok güçsüz 1.69 boylarında 55 kilo civarı çok güçsüz biri

Ciddiyim babam evde gölge boksumu izleyince normal insana atsan ya ölür ya da sakat kalır diyorlardı

Bu kişiye atsam 5-6 yumruk büyük ihtimalle ölür zaten birde aynı ilçedeyiz

Buna arkadaşken ilk 3-4 ay kötü davrandım yani vurdumduymaz çok umursamadım falan ama sonraki 7 sene çok iyi davrandım profesyonel boksör olmama rağmen empati seviyesi yüksek davrandım ona resmen bebege davranır kadar iyi davrandım ama galba biraz bunun poposu kalkmış ev adresi ni biliyorum 1 saatlik yol var sizce bulup döviyimmi döversem ölebilir ama 3-4 sağlam yumruğa bu ezik yoksa umursamıyımmı

Ben kişisel bir hakarek olarak algıladım dövmek istiyorum öfkeliyim 2 aydır engeli kaldırmadı ne yapmalıyım ve insanlara güvenim azaldı sosyal izalosyona girdim gibi hissediyorum ne yapmalıyım?

8 senelik arkadaşım beni engelledi ne yapmalıyım?