Öncelikle hayırlı razamanlar. Benim 8 senelik bir dostum vardı bayağ samimiydik yememiz icmemiz beraberdi birbirimize gider ailelerimiz birbirimizi yemeğe davet ederlerdi vs vs. Bu okul döneminde bir kızla tanıştık ikimizde ikimizde kızla samimi olduk Allah var ben o kızı bir kere bile onlar sevgili olmadan önce bile hiç yürüm vs demedim kendi kendime hep kız kardeşim di o benim kendi kız kardeşimden ayırmıyordum onu neyse bir gün kız beni snape çağırdı mesajlar ordan siliniyor diye, benim 8 yıllık arkadaşımdan hoşlandığını söyledi bende tamam dedim yardımcı olurum yazdım. (bu kızla arkadaşımda bende 5 ayda samimi olduk bu kadar) Benim arkadaşa dedim böyle böyle gerek yok dedi bu arkadaşımda 1 kere ilişkisi oldu kazık yediği için ilişkilere samimi bakmıyordu sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer misali, neyse öyle böyle ayarladım bunları ben. Bunlar ne zaman dışarı çıksa mahalleye beni de çağırırladı bende giderdim (sadece mahalle değil çarşı vs giderken de çağırıyorlardi). Sonra sonra ben mesafe koymaya başladım ikisinede çünkü onlarla takılmaktan çevremde arkadaş kalmadı, her kavga ettiklerinde kız benden yardım istiyordu düzeltsene aramızı vs diye yanlarında sap gibi kalıyordum bu yüzden mesafe koymaya çalıştım. Yani bildiğiniz 3 kişilik ilişki yaşar gibiydi sadece cıvık hareketleri (öpüşme vs) arkadaşım yapıyordu bende kızın yardım istemesinden bunaldım kendi ayakları üstünde dursun ilişki diye mesafe koymaya çalıştım ama her seferinde bana kızıyorlardı, sen niye bizden uzaklaşıyorsun biz manita olduk diyemi vs vs sen iste ayrılırız gerekirse diyorlardı bende bunları şah eserim gibi görüyordum mutluydular ki zaten çiftlerin arasına girmem ben yanlış anlaşılmasın. Bunlar bana soğuk olmaya başladılar ben bunlara sorunca yok öyle bir şey sen kafanda kuruyorsun vs diyorlardı. En sonunda öğrendim ki arkadaşım kızı kıskanmaya başlamış.
Dipnot: bu kızla 5 ay sürdüyse tanışmamız arkadaşım 3 ay sonra sevgili oldu kızla. Bende kızla samimiydim, arkadaşıma sordum kanka kıskanırsan söyle bana ben kızla arama mesafe koyarım diyordum o da bana yok moruk ne kıskancam sen benim kaç senelik arkadaşımsın senden ne kıskancam, bizi zaten sen ayarladın diyordu. En sonunda küstük ortalama 2 3 aydır küsüz hala manitalar kızla. Benim mahalleden başka arkadaş dediki git konuş o kadar yaşanmışlık var çocukla aranızda bir kız uğruna değmez vs dedi, bende kararsız kaldım gidip konuşayım mı, konuş derseniz bile ne diyim çocuğa
Dipnot: bu kızla 5 ay sürdüyse tanışmamız arkadaşım 3 ay sonra sevgili oldu kızla. Bende kızla samimiydim, arkadaşıma sordum kanka kıskanırsan söyle bana ben kızla arama mesafe koyarım diyordum o da bana yok moruk ne kıskancam sen benim kaç senelik arkadaşımsın senden ne kıskancam, bizi zaten sen ayarladın diyordu. En sonunda küstük ortalama 2 3 aydır küsüz hala manitalar kızla. Benim mahalleden başka arkadaş dediki git konuş o kadar yaşanmışlık var çocukla aranızda bir kız uğruna değmez vs dedi, bende kararsız kaldım gidip konuşayım mı, konuş derseniz bile ne diyim çocuğa
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer