Bana çok anlamsız geliyor annem olmayan birine anne demek babam olmayan birine baba demek 😂 Bununla ilgili bir şey anlatmak istiyorum annemin babası ruhu şad olsun mekanı cennet olsun dedem vefat etti şu an. Yaşarken teyzemin sevgilisi gelmiş dedeme kızını seviyorum baba demiş dedem de ananı mı iptim baban oluyorum ulan demiş 😂😂 Hakkaten çok anlamsız bir şey anne baba demek
Güncellemeler
1 yıl
Erkeklerin gücüne mi gitti tamam tamam geçti geçti 😂😂
Eşinizin anne babasına anne baba demekte zorlanıyor musunuz?
Coğrafyanızda her yöre aynı değil doğulu olup anne baba demezsen alınır gücenirler karadenizllilerde ha keza öyle gebel konuşuyorum Ege ve Trakya o konuda daha rahat
Biliyorum maalesef bak işte o da coğrafya ürünü İstanbul doğma büyümeyim hemen hemen bir çok yöreden arkadaşım var genel olarak Boşnak ve Trakyalıların fazlaca olduğu semtte yaşıyorum ve fakat çoğu yöreye bilirim sevgi aşk hikaye genel olarak mal bölüşülmesin, yabancıya kız verilmesin, o bizim mezhepten değil , o bizim örf adetlerimizi bilmez vs vs
Benim babam da aşırı ırkçı biri her memleketten sevmediği bir şey var mutlaka. Ama ben ırkçılığa sonuna kadar karşıyım benim en yakın arkadaşım Alevi ve kız müslüman değil ama o kadar iyi bir insan ki. Aleviler 2'ye ayrılıyor Hz Ali'ye inanıp müslüman olanlardan sonraki kavim müslüman bir kavim ama Hz ali'den önceki kavim Hz Ali'yi kabul etmeyenler müslüman değil diye biliyorum. Ben insanlığına bakıyorum önce herkesin ya arkadaşım melek gibi biri mesela kötülük düşünmez falan. Bugün müslümanım diyen kız sevgilisiyle neler neler yaşıyordur benim arkadaşım ben öyle şeylerden hoşlanmıyorum sevgilim var ama evlenmeden dokunamaz bana diyordu ve müslüman değil. Türkçem çok iyi değil toparlayamadım anladım umarım :))) inşallah müslüman ölmek nasip olur ona
Her yöreden her memleketten zararlı insanlar türemiştir babana bir şey diyemem saygısızlık olur tanımıyorum o da önemli yaşadıkları onu bu tutuma getirmiştir... Alevilik kaça ayrılıyor bilmiyorum gerçekten bilgim yok arkadaşına bu denli saygı duyman çok ince iyi arkadaşsınız ne güzel ilişki konusunda yorumlamam haddime değil insanlar birbirleriyle nasıl istiyorsa öyle yaşıyor hepimizin eksileri artıları var eleştirmek veya yargılamak hoş değil yaşanılan şeylerin din ile ilgisi yok istek ve arzularla alakası var istediğin arzuladığın kişi ile yaşamak asl olan nalesef günümüzde çoğu ilişki cinsel temalı yürüyor gözlemlediğim kadarı ile cinsellik bir bütün olmalı hepimizde şehvetten arzu istek var bastırmalıyız bence
Açıkçası kendinizle çelişmişsiniz hem hiçbir kadını yargılayamam kötü kadın ilan edemem demişsin hem de son cümlelerinde maalesef böyle yürüyor deyip maalesef ifadesini kullanmışsınız. Ne istediğini bilen biri değilsiniz sanırım
Ayrıca bu bir yargılama değil yanlış ifade ediyorsunuz. Müslüman olmayan kadın kendine dokundurmuyor ama müslüman olan kadın soyunup neler neler yaşıyor deyip bu tutarsızlığı karşılaştırıyorum. Kıyas bu sadece haklısınız demeniz gerekiyordu sadece
Kadın değil insan dedim kötü kadın gibi ifade bulamadım yargılama istek ve arzu kısmında insanları yargılama gibi bir durum söz konusu değil ilişkiler diyorum maalesef bu yönde temel atıyor ve bu yargı olduğunu düşünemedim...
Söylediğiniz şeyle inkara bile gidebilirsiniz devam ettirmeyin isterseniz müslüman bir kadınla soyunmak ve cinsel ilişki tabirleri aynı cümlede bile kullanılmamalı. Müslümanlığa saygısızlık etmeyelim lütfen iyi akşamlar 🙌🏻🙌🏻
Müslüman kadının zina işleyip seks yapmasının nesi normal? Zaman değişebilir ama kitap değişmez kuran değişmez. Bunları herkes yapıyor diye normalleştirip islamiyeti kirletmeyelim islam düşmanlığı gibi oluyor.
Ben burada dini bir yorum yapmadım kişilerin yanlışları hataları kişiyi bağlar İslam benim eylem ve söylemlerimle asla kirlenmez farklı anlam yüklemişsiniz
Elbette sizi bağlar başkaları hakkında önyargılı olmayın o sizi değil karşı tarafı etkileyen bir davranış biçimi tanımadan yargılamak hata olur sağlıcakla kal ince düşünceli Müslüman arkadaşım
Fikrim hep netti benim hiçbir hemcinsimin kadınlığını bir erkeğe meze yapmaması gerektiğini savundum hep ben buna inandım çünkü kadınlığım değerli benim. Değersiz bulan ona göre yaşasın kafasına silah dayayacak halim yok
Işık hepimizin içinde yeterki küçücük bir mum ışığı olsun karanlığı aydınlatmaya yeter... Büyülü sandığımdan değil karanlık kötülükleri örtüyor benim gözümde nickini dahi bilmediğim esrarengiz insan gönlündeki güzellikler seninle olsun
Şöyle ki beyfendi evlenmeden önce ilişki yaşamak kadınlığını meze yapmaktır zaten. Kimler nikaha gerek kalmadan cinsel ilişkiye girer, e.. skortlar girer ne farkı kalıyor bu durumda e.. skorttan parasını mı yemiyor? Kadına sevgili olunca sevişince bir sürü hediye almak para yedirmek zaten. Bakın farkı yokmuş
Pardon hakkınızı helal edin açık açık yazacağım da kadınlar zaten artık iyice e.. skortlaştı Kimse parasını yemediği adama amiyane tabirle vermiyor s.. vişmiyor Sizinki saflık oluyor bu durumda 🙄 gerçek dünyaya uyanın tavsiyem size
Meze tabiri gerçekten mide bulandırıcı eskort vs gibilerden bahsetmiyorum Maşesef dediğim gibi ilişkiler genel olarak vinsel dürtüllerle ilerliyor insanlar birbirlerini fazlasıyla yaşıyorlar ve bu durum iyi değil ancak birisyle birşeyler yaşadı diye kadına veya erkeğe eskort vs demem inanmış aldanmış kandırılmış veya kullanılmış olabilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Coğrafyanızda her yöre aynı değil doğulu olup anne baba demezsen alınır gücenirler karadenizllilerde ha keza öyle gebel konuşuyorum
Ege ve Trakya o konuda daha rahat
Makedon bizimkiler :)) Yugoslav göçmeni
tamam işte daha rahat olursun ama evleneceğin insanında önemli gerçi makedon veya yugoslav göçmeni başka yöreye kız alıp vermezler genelde
Göçmen dışında kız vermiyorlar evet Bulgar göçmeni en fazla benim babam Pomak mesela babamın doğduğu köyde Tekirdağ'da Alevilerle evlenmek yasakmış
Biliyorum maalesef bak işte o da coğrafya ürünü
İstanbul doğma büyümeyim hemen hemen bir çok yöreden arkadaşım var genel olarak Boşnak ve Trakyalıların fazlaca olduğu semtte yaşıyorum ve fakat çoğu yöreye bilirim sevgi aşk hikaye genel olarak mal bölüşülmesin, yabancıya kız verilmesin, o bizim mezhepten değil , o bizim örf adetlerimizi bilmez vs vs
Benim babam da aşırı ırkçı biri her memleketten sevmediği bir şey var mutlaka. Ama ben ırkçılığa sonuna kadar karşıyım benim en yakın arkadaşım Alevi ve kız müslüman değil ama o kadar iyi bir insan ki. Aleviler 2'ye ayrılıyor Hz Ali'ye inanıp müslüman olanlardan sonraki kavim müslüman bir kavim ama Hz ali'den önceki kavim Hz Ali'yi kabul etmeyenler müslüman değil diye biliyorum. Ben insanlığına bakıyorum önce herkesin ya arkadaşım melek gibi biri mesela kötülük düşünmez falan. Bugün müslümanım diyen kız sevgilisiyle neler neler yaşıyordur benim arkadaşım ben öyle şeylerden hoşlanmıyorum sevgilim var ama evlenmeden dokunamaz bana diyordu ve müslüman değil. Türkçem çok iyi değil toparlayamadım anladım umarım :))) inşallah müslüman ölmek nasip olur ona
Anladın ***
Her yöreden her memleketten zararlı insanlar türemiştir babana bir şey diyemem saygısızlık olur tanımıyorum o da önemli yaşadıkları onu bu tutuma getirmiştir...
Alevilik kaça ayrılıyor bilmiyorum gerçekten bilgim yok arkadaşına bu denli saygı duyman çok ince iyi arkadaşsınız ne güzel ilişki konusunda yorumlamam haddime değil insanlar birbirleriyle nasıl istiyorsa öyle yaşıyor hepimizin eksileri artıları var eleştirmek veya yargılamak hoş değil yaşanılan şeylerin din ile ilgisi yok istek ve arzularla alakası var istediğin arzuladığın kişi ile yaşamak asl olan nalesef günümüzde çoğu ilişki cinsel temalı yürüyor gözlemlediğim kadarı ile cinsellik bir bütün olmalı hepimizde şehvetten arzu istek var bastırmalıyız bence
:) anladım anladım için rahat olsun
Açıkçası kendinizle çelişmişsiniz hem hiçbir kadını yargılayamam kötü kadın ilan edemem demişsin hem de son cümlelerinde maalesef böyle yürüyor deyip maalesef ifadesini kullanmışsınız. Ne istediğini bilen biri değilsiniz sanırım
Ayrıca bu bir yargılama değil yanlış ifade ediyorsunuz. Müslüman olmayan kadın kendine dokundurmuyor ama müslüman olan kadın soyunup neler neler yaşıyor deyip bu tutarsızlığı karşılaştırıyorum. Kıyas bu sadece haklısınız demeniz gerekiyordu sadece
Kadın değil insan dedim kötü kadın gibi ifade bulamadım yargılama istek ve arzu kısmında insanları yargılama gibi bir durum söz konusu değil ilişkiler diyorum maalesef bu yönde temel atıyor ve bu yargı olduğunu düşünemedim...
Haklısınız efendimiz kıymetlimiz diyeyim
Söylediğiniz şeyle inkara bile gidebilirsiniz devam ettirmeyin isterseniz müslüman bir kadınla soyunmak ve cinsel ilişki tabirleri aynı cümlede bile kullanılmamalı. Müslümanlığa saygısızlık etmeyelim lütfen iyi akşamlar 🙌🏻🙌🏻
Pardon neye inkara gidebilirim?
Müslüman kadının zina işleyip seks yapmasının nesi normal? Zaman değişebilir ama kitap değişmez kuran değişmez. Bunları herkes yapıyor diye normalleştirip islamiyeti kirletmeyelim islam düşmanlığı gibi oluyor.
Ben burada dini bir yorum yapmadım kişilerin yanlışları hataları kişiyi bağlar İslam benim eylem ve söylemlerimle asla kirlenmez farklı anlam yüklemişsiniz
Peki iyi akşamlar beyfendi
Teşekkür ederim hanımefendi
Lütfen ön yargılı olmayın iyi geceler dilerim
Teşekkürler takdir edersiniz ki yargılarım beni bağlar
Elbette sizi bağlar başkaları hakkında önyargılı olmayın o sizi değil karşı tarafı etkileyen bir davranış biçimi tanımadan yargılamak hata olur sağlıcakla kal ince düşünceli Müslüman arkadaşım
Fikrim hep netti benim hiçbir hemcinsimin kadınlığını bir erkeğe meze yapmaması gerektiğini savundum hep ben buna inandım çünkü kadınlığım değerli benim. Değersiz bulan ona göre yaşasın kafasına silah dayayacak halim yok
Kadınlık meze olmamalı zaten maalesef dedim diye içimden geçtin🤦🏻♂️
Ve fakat insanlar yaşıyor bunuda yargılamak bana düşmez arkadaşın içinde sevindim
İyi akşamlar karanlıkla dans eden beyfendi aydınlığa çıkmayan karanlığı büyülü sanır
Işık hepimizin içinde yeterki küçücük bir mum ışığı olsun karanlığı aydınlatmaya yeter...
Büyülü sandığımdan değil karanlık kötülükleri örtüyor benim gözümde nickini dahi bilmediğim esrarengiz insan gönlündeki güzellikler seninle olsun
Şöyle ki beyfendi evlenmeden önce ilişki yaşamak kadınlığını meze yapmaktır zaten. Kimler nikaha gerek kalmadan cinsel ilişkiye girer, e.. skortlar girer ne farkı kalıyor bu durumda e.. skorttan parasını mı yemiyor? Kadına sevgili olunca sevişince bir sürü hediye almak para yedirmek zaten. Bakın farkı yokmuş
Pardon hakkınızı helal edin açık açık yazacağım da kadınlar zaten artık iyice e.. skortlaştı Kimse parasını yemediği adama amiyane tabirle vermiyor s.. vişmiyor Sizinki saflık oluyor bu durumda 🙄 gerçek dünyaya uyanın tavsiyem size
Meze tabiri gerçekten mide bulandırıcı eskort vs gibilerden bahsetmiyorum
Maşesef dediğim gibi ilişkiler genel olarak vinsel dürtüllerle ilerliyor insanlar birbirlerini fazlasıyla yaşıyorlar ve bu durum iyi değil ancak birisyle birşeyler yaşadı diye kadına veya erkeğe eskort vs demem inanmış aldanmış kandırılmış veya kullanılmış olabilir
Haklısınız diyeyim helal olsun efendim kafanızı şişirdiysem kusura bakmayın
Sorun değil çenesi düşük olan benim Allah Rahatlık versin selametle 🙌🏻
Estağfurullah konuşmayo paylaşmayo severim kafanızı şişitdiğimi düşündüm uyumayacağım ama teşekkür ederim size iyi uykular diyeyim sağlıcakla kalın isimsiz kahraman :)
Sağolun
Sizde sağ olun
Kendi anne babamın yanında evet
Yani evet aslında neden anne baba diyoruz
Demek istemiyorsan deme
anne baba olmasalar esinle evlenemezdin ksdjf
Tammam 😂😂
Bir eşim daha yok ki benim 😂😂
hee ama ilerde iste artik evlendiginde yine anne baba onlarda ksdhjf
Evet çok zorlanıyorum diyemiyorum
Bide kendi annenin babanın yanındayken hiç denmiyo
Evet hiç diyemiyorum demekte istemiyorum