13 senelik arkadaşımın eşime göz koyma ihtimali var mı?

Arkadaşlar 26 yaşındayım 10 senelik bir ilişkim var nişanlıyız beş ay sonra düğünümüz var. 13 senelikte çok yakın olduğum ailecek görüştüğümüz bir kız arkadaşım var. Bu kız arkadaşıma annesi benim ilişkimi hep örnek gösterirdi güçlü temelleri olan sevgi bağı yüksek bir ilişkimiz var. Neyse kız arkadaşımın altı aylık ilişkisi var ve evlenme teklifi aldı evlenme teklifi içinde benim yüzüğümün aynısını aldırdı erkek arkadaşına ve yüzüğüm aşırı spesifik bir yüzüktü kimsenin kolay kolay beğenip tercih etmeyeceği bir şey iki kolu olan damla bir pırlanta yüzük. Kız arkadaşım da klasik model tektasları severdi ve gitti benim yüzüğümün aynısını sevgilisine 63277372 kere atarak aldırttı evlenme teklifini bile benim teklifimle aynı konseptte mekanda yaptırdı. Bana da teklif aldıktan sonra rahatsız olduysan yüzüğü değiştirebiliriz dedi dalga gecer gibi. Aldırırken rahatsız olmazsın dimi diye bir kez sorma gereği duymamasına rağmen aldırdıktan sona teklif edildikten sonra rahatsız olduysan değiştirtiriz dedi sanki burada sorun varsa benim hassaslığımmıs gibi suçu bana yıkan alaycı bir tavır var. Sizce böyle bir insan yeri gelince eşime göz koyar mı?
13 senelik arkadaşımın eşime göz koyma ihtimali var mı?