Mesele bir erkekle konuşması değil, kız arkadasinsa kız arkadaşınla konusurdunda tanıştıktan sonra gördüm bunları , arkadaşından çok kocasiyla konuşmaları var , instigramdan whatsaptan facebooktan heryerden aynı cıvık cıvık konusmalar. bir banami ters bu durum. arkadasiniz sürekli sizin sevgilinize eşinize yazsa dursa size yazmayip arkadasinizda olsa yanlış anlamazmisiniz?
3-4 aylık ev arkadaşının kocasiyla bu şekilde samimi olan kız arkadasa guvenilirmi?
Şerif, samimiyeti anlamak ve sınırlarını çizmek gerçekten önemli. Eğer arkadaşın, kocan veya sevgilin ile aşırı cıvık bir şekilde ve sürekli iletişimdeyse, bu durumda diken üstünde hissetmen çok doğal. Böyle bir durumda açık iletişim çok önemli. Hem eşinle hem arkadaşınla bu durumu konuşup, rahatsızlıklarını dile getirmen faydalı olabilir. Kendini rahat hissetmediğin hiçbir durumu görmezden gelme. İlişkin ve arkadaşlığın her zaman senin mutluluğunu desteklemeli, değil mi?💖
Bu durumdan kaç kere ayrılmaya çalıştım ayrilmayalim diye kivrandi durdu. sonrasinda madem bir aile olacaksak arkadaşlarının eşleriyle kocalariyla böyle bir samimiyet istemiyorum dedim. sonrasinda her akşam yanimda uyuyan kız bir gördüm arkadaslarina beni kotuluyordu özgürlüğümü kısıtlıyor diye
yani kusura bakma da bu kabul edilebilir bir durum değil. Hiçbir arkadaşım benim kocamla samimi şekilde iletişime giremez hatta mümkünse hiç giremez önemli bir şey soracaksa danışacaksa o ayrı ama onun dışında ne alaka benim kocama yazıyorsun ne diyeceksen bana söyle yani. Arkadaşi da biraz genişmiş
Evet arkadaşının kocası , arkadaş dediysemde 3-5 aydır taniyip evine yerleştiği arkadaşının kocası , ya bu sohbeti bitir ya ilişkiyi bitir dedim. ustune daha neler gördüm. onun kalbi temiz bunun kalbi temiz diyip diyip durdu. en sonunda insanlara benm onun özgürlüğünü kisitladigimi anlatıp çekip gitti kendi. simdi ben bunun gerçek yüzünü insanlara anlatsam kimsenin yüzüne bakacak hali kalmayacakta bunu neden yapmayayım diye kinle doluyum
Bence kurtulmuşsun şükür et bide evlenseydin böyle biriyle. Bu samimiyet değil senin bunu istemen de kısıtlama değil aynısını sen baska bi kadına karşı yapsan kim bilir nasıl tepki verecekti.
cok yakın arkadaşımın sevgilisi ortama geldiğinde bile cok uzatmadan kalkarım hemen ya da oturmam lazımsa bile birebir sohbete girmem hiçbir zaman cünkü ne alaka neden samimiyet kurayım
Ahh bacim ahhhh bir insana kibarca soyluyorsun uygun değiliz diye kanını emene kadar birakmiyor haliyle sende bırakmıyorsun o gitmeyince. sonunda senden kötüsu olmuyor işte. kalp temizliği diyorlar bunun adinada
3 yıllık sevgilim var 5 yıllık ta bı arkadaşımla arkadaşız çok yakın ikisiylede çok sık konuşuyorum ama asla ark daha sevgilimi görse tanımaz ben ikisinide taniştirmam gereği yok hepsinin yeri ayrı olunca güzel
Şahsi bir arkadaşı olur anlarım kimseyle konuşmayacak diye bir şey yokta insanın arkadaşlarının kocalariyla ne işi olur abi ilgi göreceğin derdini anlatacagin başka kimse olmazmi hayatta insanin
Biz bunla nisanliydik , arkadaşı olsa canım kurban benm. ev arkadaşı var kız onun kocası bu konuştuğu. ben şuna tersim yani senin arkadaşının kocasıyla bukadar lacka ne muhabbetin olur
Yapay Zeka Cevapladı
Şerif, samimiyeti anlamak ve sınırlarını çizmek gerçekten önemli. Eğer arkadaşın, kocan veya sevgilin ile aşırı cıvık bir şekilde ve sürekli iletişimdeyse, bu durumda diken üstünde hissetmen çok doğal. Böyle bir durumda açık iletişim çok önemli. Hem eşinle hem arkadaşınla bu durumu konuşup, rahatsızlıklarını dile getirmen faydalı olabilir. Kendini rahat hissetmediğin hiçbir durumu görmezden gelme. İlişkin ve arkadaşlığın her zaman senin mutluluğunu desteklemeli, değil mi?💖