Görümcemin arkadaşı eşimi merak ediyor?

Merhaba kızlar,

Uzun hikayenin kısası. Yeni evlendik. Görümcem le aram iyi. Ne çok samimi ne de auzak. Özel hayatımdan ben bişey anlatmam, kendisi de sormaz. Onun çocukluk arkadaşı yıllar önce yani 10 sene önce (kız şu an 21 yaşında) esimden hoşlanıyordu ama hiç ilişki yaşamadıklar. 2 sene önce ben nisanlanirken o kız ortak tanıdığımız birine bunları anlatti. Görümcemin arkadasi benim bildiğimi bilmiyor. Hiç bir konuştumuz yok. Çok mesafeliyim o kıza.

Simdi evlendik ve gorumcem surekli eşimi soruyormus. Gorumcem bana bunu anlattı ama biraz saf. O bunu komik buluyor ama tabiki gecmisde neler oldu hiç haberi yok. Kendi abisinin arkasindan (o beni çok seviyordu bende onu çok seviyordum ama şimdi başka kızla evleniyor) anlattığını bilmiyor. bir kaç gün önce o kız gorumceme gitmiş ve yine eşimi sormuş nerde napiyor diye ama sakalasarak. Gorumcen biraz patavatsız ve ne anlattığını bilmiyor. O kızda gorumcenin ağzını arıyor ama farkında değil. Beni bile Gorumcen den kıskanıyor.

Görümcem bana bunu dediğinde hiç tepki vermedim öyle sadece gecistirdim. Tepki de vermek istemiyorum çünkü sonradan kıskanıyor diye o kıza anlatır. Artık gorumcenin niyetini de bilmiyorum. Bilerek mi bilmeyerek mi yapior çıkaramadım. Ama şunu söyleyim. Gorumceme daha o kızın hakkında hiç bişey demedim. Onu sevmediğimi söylemedim.

Ben bu durumda Napmaliyim lazım. Gorumcem biraz saf, herseyin farkına varmıyor. Aslında böyle bir durumda "abimi neden okadar merak ediyorsun o artık evli" demesini beklerdim ama oda malesef kiza firsat veriyor.

Onların aralarını bozmadan, ortalığı karışmadan ben gorumceme onun arkadaşının yaptığı hareketler doğru olmadığını nasıl belli edebilirim?

Tskler
Görümcemin arkadaşı eşimi merak ediyor?