Eşim çok mu saf? Arkadaşı ne yapmaya calısıyor?

Herkese selam 1.5 yıllık bir evliliğim var gayette mutluyuz eşimde mülayim bir adamdır severek evlendik zaten fakat son 3 aydır bir arkadaşı var bekar neredeyse haftanın 5 günü bizde her akşam oyun oynuyorlar yok maç izliyorlar, içiyorlar falan derken bende rahatsz olmaya başladım çocuğumuzda yok. Arkadşı geliyor onunla takılıyor ben tek kalıyorum birde arkadaşı bir acayip tavırları var bir şey getirip götürürken sürekli beni süzüyor gibi hissediyorum mesela çay götüreceğim benden önce atlıyor yardım edeyim falan mutfaktada dibimde duruyor birlikte çay görürüyoruz falan. Eşime bahsettim bu durumdan saçmalama falan dedi bana. Bende sende daha yeni tanıyorsun nasıl bu kdr güveniyorsun dediğimde; yine saçma sapan kurmaya başladın bişi yok bunda diyor. Nedir bu arkadaşlar allah aşkına söyleyin bana?
Güncellemeler
+1 yıl
Ben kocamı çok seviyorum çok aşığım ona ama bir türlü yola getirip derdimi anlatamıyorum dinlemiyor inanmıyor ne yapacağım inanın evlilik hayatımız bitti. Arkadaşı gece yarılarına kadar bizde ben ne yapacağım. Delirmek üzereyim. Aramız açılmaya başladı artık
Eşim çok mu saf? Arkadaşı ne yapmaya calısıyor?