Güncellemeler
+1 yıl
Ben kocamı çok seviyorum çok aşığım ona ama bir türlü yola getirip derdimi anlatamıyorum dinlemiyor inanmıyor ne yapacağım inanın evlilik hayatımız bitti. Arkadaşı gece yarılarına kadar bizde ben ne yapacağım. Delirmek üzereyim. Aramız açılmaya başladı artık
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Bı kanalda boyle anlatan bı kadın vardı aynı senın gıbı meger esı gay mıs o eve getırdıgı arkadasıda partnerıymıs , esın bıraz aklı basında olsa evıne ıckı sokup bıde arkadsıyla evınde karısı varken ıcmez aıle buyuklerıne soyle esın laftan anlayacak gıbı degıl galıba
bu kadar yüz vermeyin awk. adam evlenmiş halen çoluk çocuk gibi arkadaşlarını eve getiriyor kocanın yaş 15 heralde
Ben 29 kocam 33 yaşında
beyin yaşı küçük gibi geldi. evli adamsın bekar arkadaşını ne diye eve getirirsin çok saçma
Benim anlamadım nokta evinizde niye takılıyorsunuz başka yerde takılsalar ya harbi eşin çok saf adam
O bekarmış zaten çalışmıyorda biz çay kahve çerez ne varsa ayarlıyoruz işte yiyor içiyor diye. Yemeğe de geliyor bazen. Zaten haftanın 4-5 günü bizde çayda net yani
Garip şaka gibi rahatsız oluyorum de dışarda takılın de sende basit
Ona sözü geçen aile büyükleri yokmu bu durumun yanlış olduğunu anlatacak
Özür dilerim ama o arkadaşının beyinsiz olduğunu aslında eşine yavşamak için evine geldiğini anlatacak birileri yokmu kocana
Kov gitsin * öyle arkadaşı ya evladına bak sen kocanın saf olduğunu anladı seninde saf olduğunu sanıp senden faydalanacak bacım çocuğu
Ben nasıl kovabilirimki eşimin getirdiği misafiri. Ne diyeceğim
* öyle misafiri misafirlik için gelmemiş ya da geldiği zaman sen hiç gözükme madem eşin getirmiş yarağını popon soksun hizmetini de yapsın eve getirmeyi düşünüyor sana göz koyacağını düşünemiyor mu
Bence seninle grup yapacaklar altyapıyı hazırlıyor eşin
Eşine söyle istemiyorum diye ama eşin biraz kavat gibi geldi kusura bakma
Eşime zaten söylüyorum kimseyi kırıp hayır diyemiyor çok naif birisi
Öyle de olmaz ki ben hiç sevmem öyle hergün saçmalık yani
Kocan salağa yatıyor bence, sana ufukta üçlü bir seks gecesi görünüyor bence. Keyfini çıkartmaya bak.
Senin de abin var mı erkek kardeşinde olabilir varsa eve getir seninle kalsın seni korusun bende kıramadım dersin kalsın sende eşin anlarsa bidaha getirmez arkadaşını mutlaka dene bunu yoksa iş kötüye gidiyor alkolde varsa tehlikeli olur
Insan satıyorlar hilelerse insan koruyoruz karekter meselesi kpsyn 🙋♂️🤷♂️
arkadaşı seni gözüne kesmiş. yalnız kalma, yoksa mercimeği fırına verir mutfak tezgahının üzerinde
O kişiden ne kadar uzak durabilirsen senin için o kadar iyi olur
Selam anasilan sizin durum çok fena. neden bı kişi her gün gelir bunlar akraba kuzende değildir galiba.. eşi de oda işin dozunu iyice kaçırmış vaziyete :))
Eşin gay olabilir mi?
Ne demeye çalışıyorsunuz siz? Gay derken? Nasıl yani neden öyle dediğiniz anlamadım? Nasıl öyle bir şey olacakki mümkün değil niye öyle söylüyorsunuz aklınıza nereden geldi anlamadım?
Evli bir erkeğin kendi evinde günlerce bekar erkekle takılması anormaldir. Bazı erkekler vurdurmadan vuramazlar. O erkeği yanında maskot gibi taşır ve 1-2 posta yaptırır ve sonra gelir seni yapar. Yaptırmadan sertleşmez.
Allah korusun
Yatakta nasıl? Ne sıklıkla yapıyor ve üst üste kaç posta atar
Senin hosuna gidiyormu
Benim neden hoşuma gitsin manyak mısın soruda rahatsız olduğumu belirtmişim zaten demi sorunlu ve sapık bir zihniyetiniz var allah sizin belanızı versin!
Vala şüpheli hareketler haklısın tereddüt etmekte
ger i zr ka li bir kocan var.
Gözünü nasıl açacağım bilmiyorum aşırı kibar ve kimseyi kıramıyor hayır diyemiyor ben çok yıprandım artık
boyle ap talca sey mimolur elin adaminhergun evinizde ne isi var. sen postalayacaksin gelemeyecekler
Dikkat et yenge valla sana iteleyebilir
Kusura bakma da eşinin niyeti kötü gibi geldi bana