Herkese Merhaba. 24 yaşındayım. Okudum ama atanamadim. Mecbur kasiyerlik yapıyordum. İşi sıkıldığım için bıraktım. Şu anda iş arıyorum.
Ailem emekli. Tabii geçinmeleri, bu ekonomi de zor. Ben de mutfak masrafını karşıliyordum vs. Allah tabiki şükürler olsun her şeyimiz var.
Bir asgari ücret kadar bir birikmişim var. Hep bir tatile gitmeye heveslenmişimdir. Ama hep maddi durum sıkıntılı diye günübirlik gideriz ailecek. Ve tatile gidebileceğim arkadaşım da yok, yanlızım. Ayın başına kadar iş bulurum zaten diye düşündüğüm için hadi tatile gidelim dedim aileme.
Aileme gidelim bir otele 2 günlüğüne dedim. "Yok çalışmıyorsun, işin yok, sana yük oluyoruz, seni sömüremeyiz, aslında çok güzel sömürüruz ama haksızlık olur vs. Gideceksek bizim istediğimiz yere gidilecek, (geçen sene gittiğimiz pis apartta kalmak istiyorlar), şu an bizim paramız yok" vs. Bir çok şey söylediler.
Dedim "hep gittiğimiz vakit, "ben tatile mı geldim size yemek yapmaya mı?" diye söyleniyorsun. Senin benim mı var? Ki öyle bir şey de demiyorum. Gidelim işte "
Nuh dedi, peygamber demediler. Hala diyor ki: çalışmıyorsun. İşin yok.
Bu da benim canımı çok sıktı. Hayır tek başıma gitmeme de izin yok.
" Beni adam yerine koymuyorsunuz. Otel temiz diye diyorum ben. Oralara gidecek param yok diyorsun. Gitmek istediğiniz yerden o zaman başka Apart tutalım diyorum. Ona da hayır diyorsunuz, oraya da bizim verecek paramız yok diyorsunuz. İki türlü de para harcayacağım zaten" dedim.
Anlaşılmıyorum. Üstüne üstlük babam beni tehdit ediyor. "Sen bir şey istediğinde ( bana haksızlık yapıyorlar diye küstüm) senin burnundan fitil fitil getireceğim, göreceksin"
Allah aşkına ben napayım şimdi?
Bir yerler görsünler istiyorum. Bende yaşamak istiyorum ama yok yani.
Ne yapayım?
Koca bir sıfır.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar