Annemle anlaşamıyoruz, ne yapmalıyım?

Annemle anlaşamıyoruz. Ne desem onu sinir ediyorum. Ne desem ağlıyor. Kendimi kısıtlıyorum bir şey dememeye çalışıyorum sonra bir bakıyorum yine bir şey buluyor. Annem yakında ameliyat olacak bacağından evin en küçük çocuğu benim ve refakatçi olarak kalabilecek müsait olan ama annem benden nefret ediyor asla kalmamı istemiyor sen orada benim burnumdan dökersin diyor. Biraz önce de yerleri siliyordum vileda da bir sorun oldu bende ağlamaklı bir sesle off falan dedim annem de akrabamız olan birine beni benzetti aynı Ayşe hemen ağlıyor dedi bende anne beni öyle kodlama dedim. Hemen ağlamaya başladı ben sana hiçbir şey diyemeyecekmiyim inşallah bensiz kalırsın ölürüm dedi. Ne yapsam bilmiyorum. Üniversiteye gittim geri geldim tekrar hazırlanacagim evdeyim. Kocaya da kaçamam evlenemem. İntiharı düşündüm annem rahat etsin diye ama intihar tehlikeli sakat kalırım ve günah. Bilmiyorum çok dardayım

Güncellemeler
+1 yıl
Anneme bir şey anlatmaya çalışıyorum. Diyor ki bana ellerini açarak konuşma. Benimle konuşurken kafanı sallama diyor gerçekten yoruldum artık nereye gideyim ne yapayım
Annemle anlaşamıyoruz, ne yapmalıyım?