Annem çok fazla üzerime geliyor, ne yapmalıyım?

Sevgili arkadaşlar uzunca yazı olabilir k. Bakmayın. 21 yaşında üniversitesi yeni bitmiş bir kızım. Sadece 2-3 Aydır çalışmıyorum sürekli çalışmam ve iyi bir iş sahibi olmam isteniyor (yaşadığım yer küçük bir yer) Anne , babam ayrı abim evli ve İstanbul’da yaşıyor. Annemde son zamanlarda ayrımcılık fark ediyorum bana kızdığında söylediği unutamayacağım cümleler : 1. İster evlen ister oku el olacaksın zaten 2. Ya güzel bir iş ya güzel bir eş bul 3. Seni ben evlat olarak görmüyorum yok hükmündesin kendini beğenmiş oldun ve dilin fazla uzadı. 4. Madem işe girmeyeceksin mesleğini yapmayacaksın neden senelerce okudun markette çalışacağına hiç çalışma diyerek bağırdı.
bazı anlaşmazlıklarımızda dayanamayıp içerliyorum ağlıyorum ağladığımda neden ağlıyorsun ne var ki düşüncesiyle duygularımı önemsemiyor sakinleştirmek yerine üzerime geliyor. Yukardaki örnek cümlelerini kuruyor. Babamdan az da olsa su an maddi destek alıyorum fakat annemle kalırken su faturası telefon faturası ödüyorum yük olmamaya çalışıyorum yine de yaranamıyorum. Arkadaşına yazdığı mesajını gördüm elimdeki her şeyi ona verdim hak etmiyor tarzında. Bana verdiği babam bilezik almıştı ona 5 bin ekleme kulağıma 1 çift küpe yaptı. (Bende babamdan bana geçen tarlayı onunla beraber işlettim ve yarı yarıya annemle bölüştüm bende ona altın inci yapmasına olanak sağladım) Evlenmek istiyor, konusu açıldığında benden bahsederek evlendireyim bi sonra evlenirim o evlenmeden evlenmem diyor. Arkadaşlar ben abartıyor muyum, sinir anında söylenenler mi yoksa annem fazla mı ileri gidiyor? +ben sünniyim erkek arkadaşım Alevi hem olumlu hem olumsuz gözle bakıyor düzgün birisini bulmadın illaki laf edecekler diyerek onu içine sindiremiyor. Bana akıl verin yalvarırım.

Annem çok fazla üzerime geliyor, ne yapmalıyım?