Annemden çok bunalıyorum ne yapayım?

Benim annem çok sorunlu bir kadın. Çok pinpirik çok endişeli panik korkak stresli biri. Doğduğumdan beri böyle bi de depresyonu var yani hasta. Asla evden çıkmıyor. Ben 18 yaşına gelene kadar da hiçbir yere tek gitmeme izin vermez her şeyimi kısıtlardı. Üniversite de öyleydi. Zorla konsere filan giderdim arada. Erkek arkadaşım olsa korkudan söyleyemezdim. Giyinsem süslensem saçımı boyatsam tüylerimi alsam kıyamet koparır kavga çıkarırdı. Reglime kadar takip eder telefonlarımı dinlerdi. Neyse ben yine çatıştım ettim tek başıma şeyler yaptım başka şehirlere ülkelere gittim okudum çalıştım filan ama şu an iş ve ekonomi nedeniyle onla yaşamam zorundayım. Kiralar malum. Neyse ama çöp boğuluyorum. Evde her şeye karışıyor. Yapsam sıç yapmasam suç. Her an gözü üstümde. Temizlik yapıyorum beğenmiyor yapmasam laf sokuyor. Ne yapacağını şaşırıyor insan. Her şeye mutsuz söylenme halinde bi de hep burası benim evim ben ne istersem o olur modunda. Asla benim de evim gibi davranmıyor sanki ben dış kapının mandalıyım. Psikoloğa asla gitmiyor. Gitmesi lazım ama gitmiyor yaşı da gelmiş 60 a asla değişmez.
Annemden çok bunalıyorum ne yapayım?