Annemden çok sıkıldım ne yapmam laızm?

20 yaşındayım nispeten baskıcı denecek bi ailem var. Giyimime, makyaja ve erkek arkadaş konusunda kısıtlamalsr var. Babam erkek arkadaşınız olsa elinizi bile tutturmayın falan diyor. O kısım çok umrumda değilde çünkü hiç erkek arkadaşım falan da olmadı istemedim yani. . Sıfır kol giymeme izin vermiyor babam bir de diz üstü. Makyajdan da hoşlanmıyor. Başka kızların annesi babalarını düzeltmeye çalışır benim ki öyle yapmıyor kendisi de bi tuhaf. Babamın yanında babamı desteklemiyor beni destekler gibi yapıyor ama babam yokken daha garip davranıyor. Mesela birkaç gündür üniversiteye gidiyorum sıkıntı yoktu ama bu sabah sabah evden çıkmadan dudağıma hafif bi renkli nemlendirici sürdüm diye hemen sen nereye gidiyorsun falan dedi. Ben de bağırdım ona ablam geldi ne oldu dedi nemlendirici sürdüm diye resmen bana sen yalan söylüyorsun üniversiteye gitmiyorsun falan dedi dedim. Ablam tamam sen git onunla konuşurum dedi de bilmiyorum ya ne oldu moralim çok bozuldu. Geçenlerde kız kuzenimin eski sevgilisi mevzusu açıldı yine bana dönüp erkeklerden uzak dur dedi resmen kızar gibi. Hayır ben bir şey de yapmıyorum niye bu kadın böyle davranıyor bi anlasam

Arkadaşım öneri istedi benden o yüzden paylaşıyorum. Allahtan öyle bi annem yok
Annemden çok sıkıldım ne yapmam laızm?