Annem benimle uğraşıyor? Ne yapmalıyım?

19 yasındayım. Çok parlak bir gecmısım yok bazı hatalarım oldu. Annem bunları biliyor. Aksam yemegıne oturdum. bir tanıdık dıstan ne kadar agırbaslı hanfendi duruyosun dedi filan anlattım. Bunun akrabaları da benı begendi baya bayramda. Neyse bir anda diyo kuaföre gitti bugun senin için pskolojisi bozuk diyolar dedi. o mal kuaföre hastayken gitmstm halsz ve mutsuzdm. Hemen damga yapıstırmıslar. Üstüne bide bir arkdasm da geldi senin deli kıZın napıyor dedi diyor bana. Sonra da öyle bisey demedi ben şaka yaptm tepkini merak ettim diyo. Benm zaten sinirlerm alt üst olms ailem sorunlu ayrılar baba desen yok , ask hayatı desen çok acı cektım yanlıslara düstüm tutmak yerine bir tekme daha yedim, sosyal hayatta herkes özgüvenli , eğlenceye düşkün , şen şakrak biliyor bide bilseler benm cektigimi. Herseye sessiz kaldım kendi sinir krizleri geciriıp tedavı olmazken ben ugrastım onla. Yok benı bakıyo diye dua edecekmısım. Sanki dünyada tek anne o anneannem bile dedi bakcan tabı bu yuzden de minnet mi bekliyosun. Ayrı eve cıkmama da izin vermiyor ama son care sneye üniyi güzel bir yere tutturup gitmek... Nefret ettm bu sefer kesin kararlıyım !! Uzun zaman üstüne bile zorla ağladım cnku artık aglayamayacak kadar yorgun ve bitkinm...
Annem benimle uğraşıyor? Ne yapmalıyım?