Eşim çok yalan söylüyor bunalımdayım nasıl baş edeceğim?

Eşim aşırı yalan söyleyen biri ve bunu sebepsiz yapıyor. Onda tek güvendiğim şey aldatmayacağıdır başka hiçbir şeyine asla güvenmiyorum bir söz verdiğinde hehe diyorum içimden tamam. Evliliğim de tas en başından beri eşimin cinsel isteksizliği de var şeker hastası evlenmeden aylar önce oldu. Hayır diyememe huyu olduğunu da düşünüyorum. Kendisi çok girişken biri birinin işi olunca hemen atlıyor kimse daha ondan yardım istemeden onların da dediğini bazen eder bazen etmez. Sonra ondan bir şey istediğim de asla hayır demiyor hep evet diyor gün veriyor ama asla yapmıyor 1 yıllık evliyim 4 aylık hamileyim ve cidden bunalım geçiriyorum çünkü hiçbir dediği olmuyor. Evlendik evleneli karnımı doyurmak hariç hiçbir şey yapmadı. Sürekli oyalıyor sürekli 1buçuk yıldır güya evlilik teklifi edecek hamileyim hala ediyor. Kafam artık almıyor saçımda beyaz 2 taneyse evlendikten sonra sayısız beyaz saça döndü. Artık beynim kaldırmıyor. Düşünsenize hergün size söz veriliyor ve asla hiçbiri olmuyor. Bu huyunu ailem de hep öğrendi rezil ediyor beni anneme verdiği sözleri de tutmadı bana yaptığı gibi babama olan her şeyi yaptı ama zamanında erkek işleri olduğu için telden hallediyordu. Cidden çok fena bunalımdayım. Sanki her şeye evet deme zorunluluğu var tüm günüm evde geçiyor. Oda işten eve evden işe. Aşırı monoton bir hayatım var hiçbir yere eşimle gittiğimiz yok. Tek iyi huyu elinin aşırı açık olması ve merhameti başka bir şey yok. Canımdan bezdim anlamıyor hastalık çıkacak yakında bende. Hergünüm tutulmayacağını bildiğim sözlerin olmayacağını düşünerek geçiyor surat asınca da kötü oluyorum hep güleyim mutlu olayım istiyor ama nasıl mutlu olacağım? İstediğim hiçbir şey olmuyor ki !! Beni mutlu eden tek şey yok. Ama o durumun ciddiyetini asla anlamıyor düzelecez diyor asla düzelmek yok ne yapacağım ben?

Eşim çok yalan söylüyor bunalımdayım nasıl baş edeceğim?