Eşim aşırı yalan söyleyen biri ve bunu sebepsiz yapıyor. Onda tek güvendiğim şey aldatmayacağıdır başka hiçbir şeyine asla güvenmiyorum bir söz verdiğinde hehe diyorum içimden tamam. Evliliğim de tas en başından beri eşimin cinsel isteksizliği de var şeker hastası evlenmeden aylar önce oldu. Hayır diyememe huyu olduğunu da düşünüyorum. Kendisi çok girişken biri birinin işi olunca hemen atlıyor kimse daha ondan yardım istemeden onların da dediğini bazen eder bazen etmez. Sonra ondan bir şey istediğim de asla hayır demiyor hep evet diyor gün veriyor ama asla yapmıyor 1 yıllık evliyim 4 aylık hamileyim ve cidden bunalım geçiriyorum çünkü hiçbir dediği olmuyor. Evlendik evleneli karnımı doyurmak hariç hiçbir şey yapmadı. Sürekli oyalıyor sürekli 1buçuk yıldır güya evlilik teklifi edecek hamileyim hala ediyor. Kafam artık almıyor saçımda beyaz 2 taneyse evlendikten sonra sayısız beyaz saça döndü. Artık beynim kaldırmıyor. Düşünsenize hergün size söz veriliyor ve asla hiçbiri olmuyor. Bu huyunu ailem de hep öğrendi rezil ediyor beni anneme verdiği sözleri de tutmadı bana yaptığı gibi babama olan her şeyi yaptı ama zamanında erkek işleri olduğu için telden hallediyordu. Cidden çok fena bunalımdayım. Sanki her şeye evet deme zorunluluğu var tüm günüm evde geçiyor. Oda işten eve evden işe. Aşırı monoton bir hayatım var hiçbir yere eşimle gittiğimiz yok. Tek iyi huyu elinin aşırı açık olması ve merhameti başka bir şey yok. Canımdan bezdim anlamıyor hastalık çıkacak yakında bende. Hergünüm tutulmayacağını bildiğim sözlerin olmayacağını düşünerek geçiyor surat asınca da kötü oluyorum hep güleyim mutlu olayım istiyor ama nasıl mutlu olacağım? İstediğim hiçbir şey olmuyor ki !! Beni mutlu eden tek şey yok. Ama o durumun ciddiyetini asla anlamıyor düzelecez diyor asla düzelmek yok ne yapacağım ben?
- Aile & Toplum konusunda 442 cevap paylaştı.
11 ayGerçekten Allah sabır versin sana ya, çok zor bir durum, mutsuzluğunu kalbimde hissettim. İnşallah kendine çeki düzen verir, kıymetini anlayıp bundan sonra sana ilgisini eksik etmez.
08 Yorumla
Soran11 ayİnşallah amin ben gerçekten aşık olarak evlendim yoksa hayatta evlenmezdim kimseyi çekecek insan değilken öyle kötü şeyleri çekiyorum ki sırf aşık olduğum için ! Yalanı oyalaması beni bitirdi. Her şeye sanki evet deme zorunluluğu var. Hergün yalan hergün. Atıyorum diyor ki yarın şuraya gitcez yarın oluyor bahane buluyor ertesi gün gitcez diyor ertesi gün oluyor o günde yarın diyor hergün yarın yarın yarın yarınlar hiç bitmiyor.
- 11 ay
Bu çok kötü bir şey ya, nasıl bu kadar pervasız olabiliyor böyle. Gün gelecek, hayatındaki erkeğin herhangi bir sözüne inanmayacaksın. İnsan eşine verdiği sözü nasıl unutur zaten anlamıyorum, senin üzerine titremesi ve mutlu etmesi, ilgili olması gerekiyorken bir de geçiştirmesi tam bir akıl tutulması. Üzme kendini lütfen.
Soran11 ayHamileyim üstüne o kadar stresli ki hayatım zaten hep evin altında geçiyor ama beni anladığı yok neden mutsuzsun karıcım sen neden hiç mutlu olmuyorsun diyor bana sürekli beni mutlu görecek
- 11 ay
Yani bir şey derdim de neyse, buradan yazmak istemedim... Acaba neden mutsuz karın? Sen gereken ilgiyi ve şefkati göstermediğin için, verdiğin herhangi bir sözü tutmadığın için olabilir mi? Gerçekten üzüldüm hissettiklerine, keşke elimden bir şey gelse...
Soran11 ayİşte bu onu anlamıyor ona normal geliyor olanlar elimden geleni yapıyorum diyor elinden gelen sürekli yalan demek mi yani
- 11 ay
Artk her şeyi normalleştirmiş, bu daha da kötü, sıradanlaştırmış ve kanıksamış bu tavrını yani. Dolayısıyla ona anormal gelen bir şey değilmiş gibi görünüyor, çok fena.
Soran11 ayEvet kavga ediyoruz yola devam iyi alıştı hep böyle
- 11 ay
Konuşmak istersen beklerim, burasını sohbet odasına çevirdikçe gerildim çünkü 🙈😍
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, yaşadıklarının ne kadar zor ve yorucu olduğunu tahmin edebiliyorum 😔. Öncelikle senin mutluluğun ve huzurun çok önemli. Eşinin yalan söylemesi ve sözlerinde durmaması güveni ciddi şekilde zedeler. Bu durum sıkıntı yaratıyor ve belli ki seni bunaltıyor. Öncelikle, duygularını onunla açıkça paylaşmayı dene. Sorunlarını anlatırken suçlayıcı olmaktan kaçın. Daha çok nasıl hissettiğine odaklan ve çözüm arayışında olduğun mesajını ilet. Belki çift terapisi düşünmeyi de deneyebilirsin, bu tür bir destek sağlıklı bir yol haritası çizebilir🤝. Kendi sağlığın için de bir şeyler yapmayı unutma. Doğada vakit geçirmek, hobilerine yeniden yönelmek ve ihtiyaç duyduğunda destek almaktan çekinme. Unutma, senin mutluluğun her şeyden önemli ❤️.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
- Aile & Toplum konusunda 580 cevap paylaştı.
11 ayShahahs benim ex de cok yalan söylerdi. Bana bagimli gibi ve cok kiskancti aldatti. Tam aldatmaz dedigin aldatiyor. Yalanci insan her türlü kötüdür
11 Yorumla
Soran11 ayHer insan bir değil ben bile yaparım o yapmaz aptal canım aşktan demiyorum yanlış anlama herkeste öyle diyor ondan en emin olduğumuz şey bu ve bizim toplamda 13 yılımız var çocukluk aşkıyız sıradan bir sevgililik değildi yani
- Aile & Toplum konusunda 5,8b cevap paylaştı.
11 ayYani guvensizlik bi evlilikte zor be bende evliyim yani karsindakine guvenmemek kotu binhis heleki yalan guvensizlikten daha zordur isin zor mus
02 Yorumla
Soran11 ayHemde nasıl ya adam sanki her şeyi yapmak zorunda asla hayır yapamam demiyor hadi demiyorsun o zaman yap işin daha kötüsü ben ondan bir şey istemeden söylemeden de kendi ağzından atıyor bol keseden atanlar olur ya şunu bunu etcez diyor ve o asla olmuyor.
- 11 ay
Uff en iyici insan tipi harbi isin zormus ya
- Aile & Toplum konusunda 485 cevap paylaştı.
11 ayCok yalan soylemesi sıkıntı hadi cinsellik felan cozulur bir sekilde ama yalan cok sikintili
06 Yorumla
Soran11 ayHemde nasıl ve bu ona normal geliyor sonunda yapıyorum diyor sonunda? En erken 1 ay sonra en geç olanı da 1 buçuk yıldan gidiyor.
- 11 ay
Bu sekilde mi hep yalanlar
Soran11 ayEvet hep kendi ağzından da laf atıyor ben bir şey istemeden şuraya gitcez bunu yapcaz sana şunu yapcam etcem asla olmuyor. Ben bir şeyler istiyorum yine aynı. 1buçuk yıldır evlenme teklifi edecek hala etcem diyor ortada bir şey yok içimde kalmıştı hep oyalama hep yapmam etmem desene kardeşim ya da maddi olarak sıkıntıdayım yapamam desene asla yok öyle laflar.
- 11 ay
Kimseyi kırmak da istemiyor sen cok dolmussun icini dokebilirsin bana isrersen
Soran11 ayEvet kırmak istememe huyu var ama sinirlenince anne karı baba dinlemez ortalığı yakar herkesi kırar birbirine geçirir ama normal halinde kırmamak için zorunluluğu da varmış gibi yalanlar diyor anlatamadım ona asla asıl böyle yaptığında bunalım geçirip üzülüyorum bitirdi beni
- 11 ay
1 yilda 10 yil gecirmissin resmen
Gizli Üye(30-35)11 ayçocuk yoksa boşan boşuna hayatı zindan etme kendine. bazen olmuyorsa olmuyordur, hayat devam ediyor
02 Yorumla
Soran11 ayHamileyim
Cevap sahibi11 ayşimdi okuyunca farkettim yazmışsın zaten soruda, talihsiz bir evlilik süreci zor bir durum.
eşini değişime itecek aksiyonları dşünmelisin. belki ailen konuşmalı belki de sen daha sert tepki vermelisin
Gizli Üye(30-35)11 ayYalanci ve seni tatmin etmeyen birinden birde cocuk yapmak?
023 Yorumla
Soran11 aySize belki akılsızca geliyor ama biz çok imkansızlıkların içinde evlendik çocukluk aşkım kendisi çok aşık olarak evlendim belki çocuğu yapmamalıydın diye düşünüyorsunuz ama çok istiyordum.
Cevap sahibi11 ayIstekli kadina benziyosun sanki cinsel yetersizligi sorun etmicek misin
Soran11 ayBunu sana düşündüren nedir?
Cevap sahibi11 aySorun etmesen yazmazdin. Degil mi?
Soran11 ayBennonu sadece ekledim asıl sorunum yalan oyalaması
Cevap sahibi11 ayYalan zaten uzerine fusunulecek bisey degil. Huy olmus degismez de. Şu an ben ne dersem diyeyim sen zaten bosanma karari almadiysan hayatina devam edeceksin
Yani bosa konusmaya gerek yok.
Soran11 ayKesin olarak olmasa da o kararı sürekli düşünüyorum ama boşuna mı evlendim onun aptal yalanları yüzünden mi evliliğim bitecekti bunca yıldan sonra diyorum az mazi yok
Cevap sahibi11 ayAptal yalan dedigin kendine olan sayginin bitmesi demek
Soran11 ayHaklısın dışarıdan göz olarak bakınca bende böyle derdim kendi içimde de diyorum ama cidden hayatım mahvoldu dul kalmak en son isteyeceğim şey bile değildi daha bu yaşta
Cevap sahibi11 ayYasin kac ki
Soran11 ay28 onunda 31 daha genciz ve toplamda 13 senelik mazimiz var.
Cevap sahibi11 ayAma ayrilip belki basaksiyla saglikli iliski mi ya da hep bunu cekmek mi?
Soran11 ayBunu düşündüğüm oldu ama ben her zaman ilki ve sonu tek bir kişide yaşama kafasında oldum. Karşımdaki bana bir şey diyemesin mesela eşim bana bir şey diyemez ilk evliliğim o geçmişim o. Ama biriyle evlensem sen evlendin boşandın çocuğun var falan der oda haklı olarak. Kendin gibi evlenmiş boşanmışla evlen dersen oda asla olmaz karşımdaki gibi bende düşünürüm aklımdan bin tane şey geçer benden önce evlenmiş biri istemediğim gibi başkası da benim için istemez. Yani boşansam çocuğuma adardım kendimi sadece. Zaten çocuğum olacak asla başkasıyla olmam babasından başka böyle şeyleri hoş karşılamıyorum. Ya eşimle ya ondan ayrı tek.
Cevap sahibi11 ayTek adamin kadini olman da ayri bi guzellik
Soran11 ayTabi ben onu 15 yaşımda tanıdım en güzel en saf duygularla sevdim 5 yıl çıktık. Sonra ayrıldık yine çok kötü şeyler yaşamıştık baya imkansız olduk 6 yıl geçti asla olmaz derken barıştık o hep yazıyordu ama ben cevap vermiyordum. Bana doğru diyipte en büyük verdiği tek söz evlenmekti barıştıktan sonra 6 ay içinde evlencez dedi 6. ayda cidden de evlendik barıştıktan 1 ay sonra ailesiyle tanıştım haftalar sonra nişan ve 4 ay sonra düğün. 12. yılda evlendik işte. Ayrıca empati kurabilen bir insanım çocuğumun yerinde olsam benim annem başkasıyla asla evlensin istemezdim o en değerlimdir kıyamam paylaşamazdım elin insanıyla. Ona bu haksızlığı yapamam.
Cevap sahibi11 ayPeki sen bu adamin koynuna isteyerk giriiyormusun yataga girincrle?
Soran11 ayUzun zaman oldu olmadı bebekten dolayı. İlk başta soğuk gibi oluyorum sürekli bu konuda da reddedildiğim için ama başlayınca ona olan sevgim sayesinde normale dönüyorum İsteyerek tabi o istemeden bir şeye zorlamaz beni
Cevap sahibi11 ayO seni red mi ediyo?
Soran11 ayEvet hep neredeyse
Cevap sahibi11 ayGenelde kadin istemez basim agriyor der ama. Istekli kadina denk gelmis. Neden red ediyor?
Soran11 ayCinsel isteksizliği var şeker hastalığından sonra her şey oldu sevmiyor ama asla sevmiyorum demiyor yapmamasından anlıyorum ama yok bizde hep kocama bir şey olur
Cevap sahibi11 ayAlla alla enteresan. sana da yazik be
Cevap sahibi11 ayYaoniz Seni burdan cekmem. gerek
11 ayYalanci ama aldatmicagina eminsin? Bu ne yaman celiski
016 Yorumla
Soran11 ayHerkesin tek emin olduğu nokta o. Bizde öyle şey olmaz ama hep yalan diyor dedik yapma konusunda
- 11 ay
Sacmaliyorsun ya, yalan konusan aldatir, yalan dedigin ne senin mesela
Soran11 aySaçmalayan sensin her yalan diyen illa aldatacak mı? Karı kızı asla hiçbir zaman olmadı. Ne mesela diyeyim şuraya gitcez diyor gitmiyor bunu alcam diyor almıyor sürekli erteleme yani oyalama durumu var ama onun haricinde bizim birbirimiz için yapmadığımız şey olmadı toplamda 13 yılımız var çocukluk aşkıyız zaten o yüzden silemedim ya başkası olsa küçük yalan da bile bırakırım
- 11 ay
Ya ablacim, yalan her sey demek. Sen guveniyorsan niye yalanci diyorsun bu nasil bir celiski ya. Ona kararsiz de o zaman yalanci degil
Soran11 ayO konu haricinde güvenmiyorum yani yapacağım dediği şeylere güvenmiyorum yoksa şuradayım derse oradadır şüphelenme falan gram olmadı tek gün ama yapacaklarını hep erteliyor ve yalan olarak görmüyor çok geç bile olsa yapıyorum diyor bu yıl bile alsa en sonunda yaptığı için yalan değil gibi görüyor ama onu gününde yapmazsan o yalan sayılır sonuçta burada birine umut veriyorsun ve yapmıyorsun vaktinde. O daha basit düşünüyor. Yoksa diğer türlü o konuda adamlığından kimsenin şüphesi yok o bana ben ona ait. Ama böyle pis bir huyu var. Zamanında hiçbir şey yok 1 yıllık evliyiz herkesten geride gidiyorum bu sorumsuz hali yüzünden kafayı yediriyor bana. Hala 1 yıl öncede gibi kendimi hissediyorum.
- 11 ay
Yani kusura bakma bana hala celiskili geliyor. One time liar all time liar. Ama sen mutluysan daha da mutluluklar dilerim
Soran11 ayÇelişki 0 onu tanısan zaten sende adın gibi emin olurdun. Yeni tanıdığım bir insan değil ve insanlara güvenen biri de değilim. Ayrıca hadi ben aşığım görmüyorum diyelim herkes diyor herkes o konuda adamlığına tam not verir. Hayatımız zaten iş ev üzerine kurulu. O konuda kendimden çok güvenirim. Benim sorunum öyle şeyler hiçbir zaman olmadı. Aslında böyle davranma sebebi de maddiyat. Yani eşim anneden zengin bir insan ve tek çocuk. Annesi mal zengini. Ama bize şu an bırakmadı kiraları başka işler var orada. Hep sizin her şey diyorlar ama sonuçta şu an olmadığı için sadece bir maaşla geçiniyoruz. Ve ödemelerimiz oluyor iki üç yerden borcumuz da var. Atıyorum maaş 40 binse bizim eve 70 80 girmeli ki her anlamda rahat yaşayalım. Eşimde en baştan yanlış karar verdi bazı işlere girdi olmadı o yüzden maddiyattan battık. Ve şimdi dediklerimi yapamıyor ve param yok diyemiyor param yok demek yerine olana kadar oyalıyor. Hiçbir zaman parasız kalmamış benle evlendiğinde maddi destek az buçuk yapmaya başladılar kendi evi yönetsin diye. Yoksa eşim direkt zengin hayata alışmış bizde işte eşimin maaşı ve zamanında elinin açıklığından kaynaklanan insanlara para dağıttıklarını yani borçlarını alarak yaşıyoruz. Karısına param yok yapamam dese sorun olmayacak. Para eline ulaşana kadar oyalıyor. Ve ödemelerimizin en azı 5 binden başlıyor bizde ucuz hiçbir şey yok ondan da geçinemiyoruz mutsuz oluyorum maddiyattan sebep maddiyattan dolayı sürekli yalan da diyor param yok demeyi kendine yakıştıramıyor
- 11 ay
Anladım bacım. Allah yardıncın olsun. Benim görüşüm yalan söyleyen hep söyler diye. Senin ki istisna olabilir. Durumunuz zor ama neye yatırım yapıp battı. Borsa, botcoin vs mi?
Soran11 ayAmin inşallah. Ben 28 o 31 yaşında 15/18 yaşından beri birbirimizi tanıyoruz çok imkansızlıkların içinde evlendik. Ve sonucunun böyle olması üzücü hemde çok. Biz aslında süper mutlu yaşardık ama onun oyalamaları yüzünden olmuyor. Yani ben eşime aşık olduğum için asla onu rencide etmem para konusunda sıkıştırmam da ama o parasızlığı eziklik görüyor. Daha çok alışmadığı bir hayat. Annemle bu durumdan çok şikayetçiyiz paran yoksa yok diyeceksin bu kadar çok nadir basit şeylerde diyor marketten bir şey almak gerekse yoksa büyük şeylerde tamam olacak diyor yapmıyor para eline geçince yapıyor E bu ne oluyor? Yalan değil mi? Ona göre de hiç yapmamak yalan değişik düşünüyor. Oyalamak iyi bir şey değil düşün eşin senin normal laflarına güvenemiyor gitcez alcaz dediğin laflarına ne kadar kötü bir şey. Bende aksine çok dürüstüm asla konu ne olursa olsun oyalamam yalan demem. Bu davranışları beni yoruyor. Paran olmadığında onu aşağılayacak değilim hayatımdaki en sevdiğim insan çocuğumun babası olacak. Bir erkek için zormuş karısına param yok demek ya sen o erkekleri geç biz yeni mi tanıştık sanki? Bana her şeyi de işte. Demeyince en çok aslında kendini zor durumda bırakıyor çünkü sürekli bahane bulmaya çalışıyor en çok kendi ve ben yoruluyorum farkında değil. Ya başta yatırımlarımız vardı onları elden çıkardı araba ve dükkan alacaktı kendi işimiz olacaktı. Ya iki büyük işe aynı anda girilir mi? Girdi olmadı yani para açığı çıktı beklediğimiz yerden de para gelmeyince iptal oldular. Sonra borsaya girdi orada 500bin batırdı. Tam delilik işi borsadan haberim yoktu. Olsa yap der miyim? Düşünmemelerinin sonucu bu oldu. Sonucunda gezmeyen sadece evde oturan iki insan ve ikimizde gezme delisiyiz hele o bayılır.
- 11 ay
Allah yardimcin olsun bacim. 500k cok batirmamis aslinda da birikimin yuzde olarak cokuna tekabul eden bir miktari yatirmamali. Gezmeyi seveb icin zordur, dua edin bol bol, guven konusunda ben guvene cok onem veririm senin anlattigin kadariyla her konu okey sadece bu sorun var. Yani duzelir o da insallah.
Soran11 ay500 bin batırmış daha ne batıracak beynimden vurulmuşa döndüm. Benim boşa giden 50 tl olsa kafaya takarım. Boşa gitmiş çünkü. Faydası olmadan giden paranın hesabını yaparım. Ama eşim malının parasının değerini bilen biri değil bende tam tersi ondan çok kızıyorum ona. Yaklaşık 1 ayda mı 2 haftada mı ne o zaman iPhone 15 pro max yeni çıkmıştı 3 tane aldı çünkü hepsini kırdı. Dikkatsiz bir insan. Benim telim 3 yıllık 13 kullanıyorum kafayı yerim çizik görsem hala yeni alınmış gibi mesela tertemiz jelatin bile durur. O zaman 90 100 bin gibi bir şey vermişti her bir tele yazık değil mi yani? Paranın hesabını yapmazsan bu hale düşersin işte. Güvene kim önem vermez çok önemli tabikide. Dua ediyorum tabikide hergün. Ama eşim çok başka düşünüyor benimle aynı kafada değil ben daha olgun düşünüyorum o daha çılgın. Eşim gezmeyi aşırı seven biri benden bin kat bayılır ama maddiyattan dolayı böyle yapıyor ve her şeyi en üstten başlatmayı seviyor yani gidip beni sıradan bir yere ya da sahile götürmez başlayınca en yüksekten başlayacaksın sen en iyisine layıksın diyor. Baya üst seviyede yaşıyor. Bana ise farketmez lüksü severim ama sevdiğimle olduktan sonra her yere giderim. İnşallah düzelir çok umudum yok ama gün doğmadan neler doğar. Ne durumlar değişmiyor Allah ve o istedikten sonra değişir.
- 11 ay
Bak bacim, bana com tandiik geliyor bu hikaye. Ben kimsenin gunahini almam ama esin para konusunda da yalan soyluyor olabilir. Beni ilgilendirmez dedigim gibi ama cok benzer bir ornek benim hayatimda da vardi
Soran11 ayNe gibi? Ben eşimi önceden beri tanıyorum bekarken de borsa oynardı ama orada kazanıyordu ve kendi işi de vardı sonra ortağı yüzünden battı. Eşim beni kandıramaz ben ondan bin kat daha uyanığım sadece o yalan söyleyen tarafta ben yalan söylerse zaten anlıyorum hepsini avucumun içi gibi bilirim onu. İnandığım da beni hiç yanıltmadı inanmadığımda da beni hiç yanıltmadı. Uyanık biri değil öyle safta değil ama uyanık asla değil. Ben ona kıyasla baya uyanığım. O yalan söylüyor ama ben yemiyorum oda yemediğimi bildiği halde söylüyor işte.
- 11 ay
Yani benden bu kadar, dedigim gibi uyaniklik cok goreceli bir kavram. Senin icin mutlu oldum cunku sen rahatca givenebiliyorsun ve bu durumda sorun yok. Ama ben cok rasyonel bir insanimdir benim icin 2x2=4 dur her zaman. Umarim senin dedigin gibidir.
Soran11 ayEvet tanıdığım için neyine güvenip neyine güvenmeyeceğimi iyi biliyorum. Şurda yalan diyor dediysem orada yalan der demiyor dediysem de asla demez. O konuda gram adamlığını sorgulamam. Evine de bakar yeter ki parası olsun her şeyi önüme döker yani. Bu davranışı hariç sorunumuz yok. Bunu aşarsak çok iyi anlaşacağız. En büyük sorun bu hayatımız da. Maddiyat sorunu bitse çok yapacağını sanmıyorum.
- 11 ay
Umarim cozulur. Hayirli bir hayat dilerim
11 ayEşinizle bu durumu konuştunuz mu bundan rahatsız olduğunu dile getirdiniz mi
018 Yorumla
Soran11 aySizce? Hergün neredeyse desem size? Ben ona her şeyi açıkça hemen söyleyen biriyim. Onun tam zıttı olduğum içinde bu haldeyim bende aksine çok dürüst biriyim. Bu halleri beni bunalıma soktu. Kaç kez kavga ettik anlamıyor ona normal geliyor bunlar. Tamam haklısın düzelcem diyor yok yine aynı yine aynı. Ve hergün bunları ona söylediğim için dırdırcı oluyorum sürekli ağzı susmayan kadın oluyorum ya bana siz söyleyin haksız mıyım şimdi dırdır yapmakta? Kim yapmaz? Beyinsiz olsa dırdır yapar kim susar bu hallere?
- 11 ay
Çok haklısınız ama keşke evlenmeden önce bu yalan konusundan haberdar olsaydınız belki kararınız değişirdi kaç yıllık evlisiniz
Soran11 ayMaalesef haberdardım 1 yıllık evliyim
- 11 ay
Huylu huyundan vazgeçmez sözünü keşke acı tecrübe ile yaşayarak öğrenmeseydiniz onun değer verdiği bir aile büyüğü ile konuşsaniz
Soran11 ayEşim dik bir insan o sadece ve sadece kendini dinler aynı benim gibi. Birde illa birini dinleyecekse beni bende onu. Benden başka en çok annesini seviyor ama annesi de kaç kez söyledi asla değişmiyor asla hepimiz bıktık bu huyundan.
- 11 ay
Dini yönden yaklaşsaniz peki büyük bir günah olduğunu söyleseniz
Soran11 ayDinle aşırı alakadar biri değil her şeyi biliyor ama uygulama yok
- 11 ay
Peki sorun sadece yalan konuşması mı yoksa başka şeylerde mi var
Soran11 ayYalan konuşması, oyalaması, sözünde durmaması, cinsel isteksizliği, sinirli olup alttan almama huyu olması bunlar
- 11 ay
Cinsellik dışındaki huylarını evlilikten önce biliyor muydunuz
Soran11 ayEvet ama alttan almama huyunu böyle bilmiyordum diğerlerini biliyordum da şöyle düşündüm ayrı evlerdeyken bir insanı oyalarsın ama evlenince? Oyalayamazsın ki hergün bu insanlasın nasıl olacak yani hergün yüzüne baka baka nasıl oyalayacaksın ama kocamın utanmaz biri olduğunu unutmuşum gerçi utanmazlığını böyle bilmiyordum ben olsam aynı evde yaşadığım birini hayatta oyalayamam
- 11 ay
İşte en büyük yanlışımız karşıdakini kendimiz gibi değerlendirmek bu yüzden çok kaybediyoruz dediklerinde çok haklısın keşke çocuk için acele etmeseydin
Soran11 ayİlk günden beri istiyorduk 9. ayımızda oldu bize göre geç bile oldu aslında
- 11 ay
Niye geç oldu korundun mu yoksa
Soran11 ayHayır nasip
- 11 ay
Anladım şu an cinsellik çok az herhalde
Soran11 ayşu an yok başlayacak
- 11 ay
Başlasın başlasın
Aile terapistine gidin
010 Yorumla
Soran11 ayDüşünüyorum gitcez inşallah ama işe yarar mı acaba
Soran11 ayAramızda dibinden beri saygı yoktu ikimizde baskın karakterleriz sürekli kavga ederiz ama sevgi var
Soran11 ayYok ya eşim de çok fena asla dizginlemez zaten başka en önemli sorunumuz asla alttan almaması ezilecek sanıyor
Soran11 ayAşırı sinirli hemde aşırı. İşte anlatamıyorsun ki bunu.
Soran11 ayVerme dediğin konu cinsellikse umrunda olmaz çünkü sevmiyor zaten karı kız cinsellik işleriyle işi olmaz. Diğer dediklerini gelince hiç yapmadım ama anlayacağını da sanmıyorum
Evlendikten sonra mi farkettin
08 Yorumla
Soran11 ayBen onun aksine çok çok dürüst biriyim hayır maalesef sevgiliyken de böyleydi. Şimdi diyeceksiniz ki bile bile neden kabul ettin? Şöyle düşünün o zaman ayrı evlerdeydik ve bu kadar sürekli konuşmuyorduk yani bizim işler karışıktı sürekli buluşan insanlar değildik nişanlanana kadar kendisi çocukluk aşkım. Ben şöyle düşündüm evliyken asla yapmaz çünkü ayrı evlere gidiyorsun oyalama ihtimalin hep var ama aynı evde riski göze alamaz her dakika kavga çıkacak buna kimse göz yumamaz tam ev adamı olur dedim ama olmadı işte devam ettirdi bu huyunu !
Soran11 ayYalan söyleme hastalığı gibi bir şey var onda o kadar kötü bir şey ki bence de ama yararı olur mu acaba aile terapistine gitsek
Soran11 ayGeçmişinde kumar oynamış biri evliliğimizde de borsaya girmişti ilk aylarda 500bin batırdı orada. Yanlış aldığı kararlar yüzünden hayatımızda maddi kötü şeyler oldu. Ona normal geliyor olanlar annem ve ben deliriyoruz annem başka evdeyken deliriyorum ben sen nasıl dayanıyorsun ben sana üzülüyorum diyor
Soran11 ayAmin sağol
Gizli Üye(30-35)11 ayKonudan bagimsiz sozler var
01 Yorumla
Cevap sahibi11 ayOrada biri var mi
Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Hemen boşa
04 Yorumla
Soran11 ayCidden onu hakediyor yalan yok başka biri şu soruyu sorsa bende direkt bu cevabı verirdim. Ama ona aşığım ve birgün düzelir mi acaba diyorum küçücük bir umut bile olsa birde hamileyim oda var tabi. Biz çok imkansızlıkların içinde kavuştuk bunca yıldan sonra sonunun böyle olması ne biliyim..
Soran11 ayEvet annem arkamda babamla annem ayrı ve babamla küsüm. Ama annem hep yanımda.
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar