gercektek cok yalan konusuyor. Her yola el attim kustum, hos konustum anlattim, ayrilikla tehdit ettim ama hep soz verdi bir daha olmayacak yine oldu. Guven birakmadi bende hep soylediklerine supheyle bakiyorum hep yemin ettiriyorum kendim de biktim. Yemilerine bile guvenemez oldum. Nasil yapsam? Psikolog yardim eder mi bir degisim olur mu?😕
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Evlenmeden önce de yalan söylüyor muydu? Cevap evet ise bazı insanların yalan ağzına yuva yapmış gibi çok basit şeylerde bile kolayca yalan söylüyorlar kişiliklerine yalan yer edinmiş, kendileri istemedikçe bu huylarından vazgeçirmek çok kolay değildir.
Cevabınız hayır ise, evlilik ilişkinizde onu yalana yönlendirecek ne gibi davranışlarınız, sözleriniz, suçlamalarınız vb. gibi olaylar oldu onu düşünün derim. Siz yine de psikolog yardımı da almasını sağlayın tabi.
Bu arada yuvayı toplama 'görevi' güvensizlik teşkil ettiği için kendilerine ait.01 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden once yalanlar soylemis ama o an bilmiyordum evlendikten sonra ogrendim yalan soylemis bazi seyleri. Evet psikolog sart oldu
En İyi Cevaplar
Rahat ve biraz geniş açılardan bakmanı önereceğim olaylara misal kızacağını düşündüğü bi duruma normal tepkiler ver olabilir gözüyle bak bir sonraki sohbette aynı durum tekrar gündeme grlirse sana karşı tutumunda yakınlık olmaya başlamıştır ve ozaman sakin bi şekilde fikirlerini söyle ama samimi ve sakin şekilde söylersen etkili olur olaylara tutum ve davranışların sakinlik gösterdikçe sana daha az yalan söyleyecrğine inanıyorum tabi sabır ve zaman önemli bu durumda
Bunlara rağmen farklılık olmuyorsa sabrının karşılığını alamıyorsan ayrılığı ozaman düşünmelisin🤷♀️015 Yorumla
Soran+1 yılCok konustum sakince aslinda cogu zaman sinirlendim hep yalanlari cok oldugu icin ama bilmiyorum. ya bide kafama takilan bana telefonda adimi ev diye yaziyor ben mi takintiliyim yoksa hakli miyim? Ev hosuma gitmiyor oda sen arayinca arkadaslar falan goruyor o yuzden yani baska bir sey yazamiyorum diyor. Cok onun bunun dusuncesiyle yasayan biri
- +1 yıl
Ya bukadar takıntılı olma erkekler biraz böyledir demekki isminle kaydedip seni sıradan biri olarak görmüyor farklı bişiy yazmak istemiş aşkım vb kaydetse evet erkekler arasında gırgırı oluyor bu durumların ne yazıkki oda kendince çözüm bulmuş demekki evide yuvesıda eşide sensin sen varsan var demek istiyordur belki adam🤣🤷♀️
Soran+1 yılEv yazinca sanki arkadaslari anlamiyor mu? Sonra buna "layt" mi diyecekler ne yani?😕
- +1 yıl
Layt değilde erkekler aralarında bukadar kaptırma kendini aşkım lar falan diye gaz verebilir dediğin gibi başkalarına alay konusu olmaya takıntıları var demekki birde onu her haliyle sevmeyi dene oda bu takıntılarından memnun değildir belki ama insan huyundan vazgecemeyebiliyor
Soran+1 yılAma aklima suohe sokuyir acaba birinden mi gizliyor? Seven insan baskalarina bakmaz. Enistem ablamin direk adinin kisaltip yazmis telefona oda erkek yani
Soran+1 yılOyle mi? Internette bile bakiniyorum kimler karisina ev yaziyor diye
- +1 yıl
Benim eşimin telefon rehberinde ismimin yanında 2yazıyor 🤣🤣🤣 bazen birinci kim diye gırgırını yapıyoruz
Demek istediğim kendinden emin ol güven ve birazda ona nefes aldır onuda bunaltan durumlar olabilir senin her durumdan aldatıyor mu düşüncesine kapıldıgını efhamlandıgını bilirse içini dökmekten kaçınabilir biraz rahat ol ve anlayışla bak yuvana güven 😊
Soran+1 yılNe bileyim ya bide tartisdigimiz donemde oyle yazdi adimi ben onun telefonunda adimi baska bisey yazmistim. Bide nolur yani kucuk bisey hic mutlu etmiyorki beni. Bende ozeniyorum her kese
- +1 yıl
Bunlar ufak tefek sebepler biraz kafanı dağıt bi arkadaş edin bukadar kendini kapatma ki sürekli kurgulanıp başkalarının yaşantısı mükemmel gibi düşünme benim tanıdığım çok kişi var sürekli romantik anlar resimleriyle doludur sosyal medyaları ama hergün huzursuzluk kavga bağrış içinde olduklarını ben biliyorum herşey dışardan göründüğü gibi değil
Soran+1 yılGercekten mi? Yani oyle insanlar kavga ediyolar mi? Hep goruyorum eseleriyle doto ve vidyolarini. Boyle mukemmel aile yok diyorum
- +1 yıl
Komşum böyle her akşam romantik mum ışığında kahve selfieleriyle birbirlerini etiketlemeler hergün bi yerde pozlar mutlu aile sözleri hergün görüyorum ama bitişiğimde oturduğu için biliyorum o kavgaları kapılar çarpılıyor camlar kırılıyor birkaç dertleştiğimdede sitemlerini dile getirdiğinide biliyorum bunaltılarınıda 🤷♀️
Soran+1 yılYok yaaa cok sasirdim bu nasil iliski
- +1 yıl
Kendimden örnek vereyim çok fazlada olmasada güzel zamanlar geçiririz ve hiçbirinide paylaşmam fotoğraflamaya degecek anlarımız oldugundada aile grubumuza cekip atarız hatta tesadüfen bu ortamlarda tanıdıklarımızla karşılaşırız onlarda bu yaşantımızı taktir ediyorlar görüyoruz sizi ama paylaşımlarınız yok biz anı kendimiz için yaşıyoruz ortama mum ışığını selfi olsun diye değil anı yaşamak için yakıyoruz😉
çünkü benim eşimde takıntılı sevmiyor foto cekme olayını özençliliğini kaldırdıgımdan beride daha fazla vakit oluşturdugumuzu hissettim oda rahatlıkla plan yapıyor çünkü onu her haliyle kabul ediyorum huzur veriyorum 🤷♀️
Soran+1 yılCok dusunceliymissiniz. Benim edimde pek fotograf cekilmeyi sevmez. Hep oyle kendilerini her yerde paylasan aileler yuzunde takildim neden foto falan cekilmiyorsun diye. Bende romantiklik var o benim gibi degil
+1 yılÖncelikle sana geçmiş olsun diyorum Çünkü bir ilişkide eger güven kaybedilmişse toparlamak ciddi anlamda çok zordur ama beni bir süre sonra belki kendini değiştirebilir ümidiyle Sen yine de yuvani dağıtma diye söylemek istiyorum Yani biraz daha zamana bırak Eğer ki bu hareketini bu huyunu devam ettiriyorsa Bir de ortada Eğer çocuk Yoksa hani boşanmaya kadar evet bunu söylemesi gerçekten zor ama oyle
02 Yorumla
Soran+1 yılOrtada oglum var 5 yasinda. Bende zaten sabir ediyorum insallah olursa psikologa goturecem baska yol yok
- +1 yıl
Düzelmez o ablacım ortada evladın var bi randevu al gotur doktora bu sefer o duzelir sende umut kalmaz yazik olur yuvaniza.. bekara kari bosamak kolay derler bakma sen yazilanlara benimde basima geldi yuvasinin hatrina eniste de kabul etsin doktora anlatip tedavisini olsun o yavrucak ayri buyumesin. Allah yardimcin olsun ❤
- Aile & Toplum konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılYalan olan yerde hiç bir şey olmaz maalesef :(( söylediği hiç bir şeye güven olmaz. Ne dediğine değil ne yaptığına bakacaksın ve öncelikli hedefin konuşmak olmamalı önceliğin davranışlarına odaklanıp yanlış yaptığı şeyler varsa onları düzelt. Davranışı düzelince yalan söyleme huyu daha kolay düzelir.
010 Yorumla
Soran+1 yılBen nasil duzelte bilirim ki? Kendisinin gorup duzeltmesi lazim. Yalnis yapiyorsun dedigimde hep nispet yapiyor sen de bunu boyle yapiyorsun falan. Dilinde hep sen sen bir ben demez
- +1 yıl
Demek ki seninde hataların var :) sen önce kendini düzeltirsen bu kez o da kendine çeki düzen vermek zorunda kalsın ;)
Soran+1 yılBenim hatam ondan dolayi oluyir zaten. Mesela sinir etmese sesim cikmaz yalan soylemese hic biseyi kurcalamam. Her seyin koku ondan geliyor
- +1 yıl
Ona sorsak, seni suçlayacak büyük ihtimalle :) sinirlenmesin diye yalan söylemek zorunda kalıyorum diyecek... kısır döngü maalesef bunu kırman gerek..
Soran+1 yılEvet ya aynen oyle of
- +1 yıl
Boş yere mi konuşmayı bırak Ne yaptığına bak diyorum ;) çokta üzerine gitme kendini rahat hissetsin neler yapıyor onu incele...
Soran+1 yılNerde bende o sabiiirr
- +1 yıl
O zaman yapacak en iyi şey çocuk yoksa hiç yapmamak çünkü çocuğa yazık olur.
Soran+1 yılVar 5 yasinda
- +1 yıl
Allah bağışlasın ve Allah sabır versin deyim o zaman =))
Hem kendini hem eşini düzelt o zaman
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
39Cevap
- Aile & Toplum konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılBu bir hastalik olabilir. Psikolojik hastaliklar var böyle. Gercekten kendini tutamayip söylüyor olabilir. Eger kabul ederse onu bir psikologa götür ama beraber gitmeden önce sen bir psikologla görüş durumu ufak bir anlat. Sonra bir götür eger hastalik ise mutlaka tedavisi vardir. Sen sabirli ol zamanla tedaviye baslandikca düzelir umarim.
01 Yorumla
Soran+1 yılInsallah bende o fikirdeyim dogru diyorsunuz once kendim konusmaliyim
Yuvanı değil, yuvanızı. Bu yuvayı senin düşündüğün kadar eşinin de düşünmesi gerekir. Dolayısıyla yuvanızı toparlayacak olan da sen değilsin, eşinin kendisi. Kendi istemedikten sonra ne yapsan nafile. Yalanı alışkanlık haline getirmiş bir kere. Ayrılıkla da tehdit etmişsin, yine aynı. Psikolog iyi bir fikir olabilir. Ki ondan başka da bir seçeneğin yok önünde.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet aynen bende aynen boyle dusunuyorum. Yalniz didinemem ki ben. Evet son care o galiba
Psikolog değilde.. İnsan gerçekten değişmek istemiyorsa ona kimse yardım edemez... Ve bir insanı değiştirmek yerine, ya öyle olduğu gibi mutlu olabilin, ya da yol yakın ken bu sevdadan vazgeçin... Çünkü değişmek değil, yaşama karşı törpülendiğinde sizin 15-20 yıl ömrünüzden eksilmiş olacak.
02 Yorumla
Soran+1 yılYalanla mutluluk olmazki
+1 yılGuzel kardesim hastalik bu hemen bi randevu alip psikologa gotur ilac versin duzelecek. Eski nisanlimda boyleydi ilactan sonra iliskimizi toparladik sizin sonunuz ayrilik guzelce ikna et hemen hastaneye gotur vakit kaybetmeden yuvana yazik olur
017 Yorumla
Soran+1 yılGercekten mi? Yani psikolog duzelte bilirmi? Cok sagol ya icim ferahladi
- +1 yıl
Ayy baskasinin gonderisi altina yorum yapmisim kusura bakmayin ☺ burayada kopyalayayim hemen.. / ortada evladın var bi randevu al gotur doktora bu sefer o duzelir sende umut kalmaz yazik olur yuvaniza.. bekara kari bosamak kolay derler bakma sen yazilanlara benimde basima geldi yuvasinin hatrina eniste de kabul etsin doktora anlatip tedavisini olsun o yavrucak ayri buyumesin. Allah yardimcin olsun ❤
- +1 yıl
Bir ilac verecek biraz uyku yapiyor ama zamanla eşinin de cabasiyla duzelebilen birsey bu canınızı sıkmayin vakit kaybetmemek onemli
Soran+1 yılGercekten mi? Cok tesekkur ederim🌷
Soran+1 yılCoook tesekkur ederim boyle pozitiv fikire ehtiyacim vardi❤
- +1 yıl
Rica ederim umarim kurtarirsiniz yuvanizi ❤
Soran+1 yılInsallah ama umudum yok
Soran+1 yılSagol canim tesekkurler
- +1 yıl
Yaptiginin farkinda olup ozur dilemesi duzeltmeye calismasi istekli olarak yapmadiginin en guzel kanıtı. Umudunuz hep var olsun.. kisilik bozuklugunun derecesine gore yazacagi ilacin dozu degiskenlik gosterecek o yuzden ilacin adini yazmam dogru degil sim bir hekime muayene olun o karari verecektir zaten tedaviden sonrda devam ediyorsa yapacak birsey yok demektir arada cocukta var hem siz elinizden geleni yapin varsin duzelmeyen secrigi hayatta mutlu olsun bu durumlarda caba lazim 2 taraf icinde. Bir hekime muayene olsun enistemiz ben duzelecegine yurekten inaniyorum ☺
Soran+1 yılSozleriniz insanda hep umut doguruyor gercekten Allah razi olsun insallah duzelir bende size tesekkur ederim duaci olurum😊
- +1 yıl
Umudunuz hep olsun zaten ablacim bende saglikciyim azda olsa tecrube ustelik basima geldi eski nisanlimi doktora ikna ettim guzelce anlattim kendi istegiyle gitti ilacta kullaninca duzeldi tek derdiniz yalan olsun hallolur ama caba lazim yuva kurmak cok zor ama yıkmak bi imzaya bakar yazik etmeyin yurekten inaniyorum cabayla düzeleceğine ❤
Soran+1 yılSevindim adiniza gercekten. Evet haklisiniz ama karsi taraf caba gostermeyince hepkendi yalanini ortmek icin agzina geleni dokunce insan yipraniyor birakmak istiyor
- +1 yıl
Cok haklisiniz o yuzden zaten zaman kaybetmemek onemli dedim ilk yorumlarda olan size olur esiniz duzelsede inanciniz kalmaz sonralarda guzelce konusun ikna edin evliligimizi kurtaralim diyin bi psikolog baksin ne kaybedersiniz ki ☺
Soran+1 yılDogru diyorsunuz valla zaten her yola el attim bir bunuda deneyelim ne olacak ki😊
- +1 yıl
Aynen oyle ben inaniyorum insallah duzelicek kendisi de isterse tabii ☺
Soran+1 yılInsallah canim Allah agzindan isitsin😍
+1 yılcocugunuz da oldugu icin bir psikologa gidin deneyin derim. ama cocuk olmasa direkt boşan derdim. yalan yalanı doğurur.1 kere soyleyen emin ol her zaman söyler emin ol kim olursa olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılOyle evet sahit oluyor yillardir. Bide ailesinden geliyor bu huy
Yalan bir hastalık halini almış belliki halbuki yalanlar yüzünden omuzlarında tonla yük taşıyor farkında değil / tespitiniz çok doğru psikolok sonuca en yakın çözüm
03 Yorumla
Soran+1 yılPsikolog yardimci ola bilir mi hic gitmedim de
Soran+1 yılNe guzel umut dogdu icime
karakterine işlemiş demekki , psikolog yardım etmez malesef kendi kendine değişmesi lazım ama olmaz gibi duruyor , sen kendini daha fazla harap etme bi süre ara verelim de kafanı dinlersin hem , baktın yine aynı yol belli sonra zaten
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılGüven olmazsa olmaz geçmiş olsun ve bir kere söyleseydi telafi etmeye çalışsaydı zamanla düzelebilirdi ama ısrarla yalan söylemeye devam ediyor diyorsunuz bu durumda yapacak bişey kalmıyor
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 302 cevap paylaştı. Güven olmazsa mutlu olamazsiniz ve mutlu olamayan bir es kimseyi mutlu edemez ayrılık süreci güvensizlikle başlamış demektir ister istemez
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 441 cevap paylaştı. Yalan kadınların işidir karı gibi adammış. Yalan konuşanla işin olmasın
11 Yorumla
Soran+1 yılNe karisi ya ben kadinligimla yalan konusmuyorum mecbur kalmadikca
dene o psikolog işini.
ama can çıkar huy çıkmaz derler...
zamana bırak.01 Yorumla
Soran+1 yılDenemeye calisacagim
+1 yılCan çıkar huy çıkmaz sen bunu bekleyerek bile hata yapmışsın öyle bir insanın değişip düzeleceğini hiç düşünmüyorum.
00 YorumlaYalanını mı yakaladın? Ayrıca yalan söylemeyen bir insan için yemin önemlidir.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen benim icin yemin onemli. Evet yalanini yakaliyorum ve her yaptigina suphe ediyorum artik. Belkide bazi seyleri dogru soyluyor ama suphe ediyorum
Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı. Bu yaşa gelmiş adam halen daha yalan söyliyorsa bırakması çok zor olur. Şüphe yapmakta haklısın.
07 Yorumla
Soran+1 yıl😕yolu yok mu?
- +1 yıl
Elbette vardır ama bu yol eşinden geçer. Bir kere dinine bağlı birisi mi? Dinine bağlı birisiyse yemin alırdın ve yemin büyük bir şeydir, dinine bağlı birisi boşa yemin etmez veya yemini çiğneyecek şeyler yapmaz. Eğer öyle değilse de geçmiş olsun. Allahtan korkmayan adamdan herşey beklenir sana mı yalan söylemeyecek.
Soran+1 yılYemin edip yemin bozdugu oldu. Hep yemin ettirmekten de biktim aksam yemin ettirdim yine şunu şöyle yaptın mı falan diye yemin etti hayır diye ama nasil guveneyim
- +1 yıl
Ya işte bir adam namaz kılmıyorsa, dine bağlı değilse onun yeminine de güven olmaz.
Ama eşini sen tanırsın, gözlerinden felan iyi anlamaya çalış. Gerekirse çocuğunun üstüne yemin etsin, artık bundan sonra da yalan yere ediyorsa cehenneme uğurlarsın.
Soran+1 yılAynen ya cocuga yalan yemin ettigini gorursem kotu olacak. Zaten cocuk Allahdan ustun degilki Allaha yalan yemin eden bence cocuk umursamaz
- +1 yıl
Evet öyle. Allah akıl fikir versin eşine, sana da sabırlar versin, zor valla.
Soran+1 yılAmin gercekten zor
Aile & Toplum konusunda 924 cevap paylaştı. Evine sana bağlıysa sonunda düzelir aksi durumsa ara açılır
011 Yorumla
Soran+1 yılYalanlari yuzunde zaten ikide bir huzursuzluk cikiyor evde
Soran+1 yılYok ya uste cikiyor bide
Soran+1 yılYani kavga edince genelde cok sinirli oluyor siddet gosterdigi bile var. Hatta kendisine bile siddet gosteriyor bazen. Psikolojisi bozuk yani
Soran+1 yılBazi zamanlar yersiz yere yalan soyluyor hic gerek yokken
Soran+1 yılYeni bazi seylerde bende de suc var bazilarinda sadece alistigi icin soyluyor
Soran+1 yılSevildigini hissetmek isteyen taraf kadindir bence en cok. Ben sevgi saygi gorsem oda gorecek
+1 yılGüven ruh gibidir bir kez çıktığı bedene bir daha girmez
05 Yorumla
Soran+1 yılEger karsindaki yenidan guven kazana bilirse bence mumkun guvenmek
- +1 yıl
Asla mümkün değil hep şüphe edersin
Soran+1 yılBence zaman gectikce huyunun tamamen degistigini gorursen ve yalan gormessen bir daha guvene bilir insan ben guvenirim
- +1 yıl
Peki mutluluklar
Soran+1 yılSagol
+1 yılDeğişim olmaz. Her zaman söylemeye devam edecektir. karakter meselesi bu aslında.
01 Yorumla
Soran+1 yılBence psikologlar biraz degise biliyor
- Aile & Toplum konusunda 847 cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş olsun çok zor yalan insanda bağımlılık yapıyor üzücü
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet aynen bikmiyor bide kendine soyledigimde kabul etmiyor
Bir insan 7 sinde neyse 70 indede odur degistiremessin batti balik yan gider
00 YorumlaNe yanı yalan konuşuyor diye bışeymı yapman gerekyor boşver kendı bilir ççok yalan konuşan erkek var seninki onu da beceremediği için sınır oluyon boşver değmez kafana takma. Sen doğruları konuş yeter.
04 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyor ama artik hic bir soyledigine inanamaz oldum guvensizlik yarandi
Soran+1 yılOncedende varmis yalani ama saftim inaniyordum
Kesinlikle bir aile terapistine gitmenizi öneririm çünkü kırılan güven çok zor onarılır.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 593 cevap paylaştı. o artık yalanla bir bütün olmuş birakacagini sanmiyorum toplamakla uğraşma akışına bırak
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 32,8b cevap paylaştı. ayrılıkla tehdit etme ayrıl güvensizlik zaten ilişkiyi bitirir
03 Yorumla
Soran+1 yılPeki ne yola el atsam ben
Soran+1 yılBenimde aklimda psikolog var
Valla erkek milletine güven olmaz diyen sizsiniz yemin de etse artık güvenemezsin sen paronaya çoktan olmuşsun takip ede ede artık kendin kazanacaksın güvenini
014 Yorumla
Soran+1 yılBeni paranoyak eden o yalanlariyla
Soran+1 yıl🙄😄
Soran+1 yıl😑😑Gulmedim
Soran+1 yılCokk bozuk hemde
Soran+1 yılAnnemin evindeyim kirada olsaydim yapardim
Soran+1 yılTurkiyede oturmuyorum
Soran+1 yılEvet yurt disinda turk degilim yani
Gizli Üye(36-45)+1 yılYalana alışmış insanla nasıl sağlıklı ilerlicek. Şüphe insanı bitirir zor durum
00 YorumlaBen sahsen ayrildim benimde kocam cok yalan soyluyordu artik yuvami idare edemez hale geldi ve ayrildik
01 Yorumla
Soran+1 yılBende ondan korkuyorum iste
Bir kişi nasıl başlıyorsa öyle devam ediyor. Öğrendiğim bir şey varsa o da insanların değişmediği. Kendini yorduğun ve yıprattığınla kalırsın
06 Yorumla
Soran+1 yılOff nasil gidecek boyle gercekten yiprandim artik
Soran+1 yılAma hep supheyle yasamak cok zor😔
- +1 yıl
Bende sana bunu demeye çalışıyorum zaten. O evde yaşadığın ve onunla birlikte olmaya devam ettiğin sürece şüpheyle oturup beklemeye devam edeceksin. Hiçbir şeyine inanmayacaksın güvenmeyeceksin. Zaten güven inanç da bitiyorsa ilişki o kalpte de bitmiş demektir. Sinir hastası olmak mı istiyorsun böyle yaşamaya devam ederek. Boşanmaya karşıyım ama böyle durumlarda da benden de önemlisi yok bu eşim bile olsa. Uğraşma inan daha iyi hissedeceksin kendini. Böyle her gün üzüleceğine 1 hafta üzülürsün. Aptal olma.
Soran+1 yılSinir hastasi oldum coktan. Ne bileyim yuva yikmak istemiyorum seviyorum oglumda var ama bu gidisle ayrilik kacinilmaz
- +1 yıl
Sen bilirsin ama kim olursa olsun birisi için böyle olmaya değmez. Kimsenin de bizi bu hale getirmeye hakkı yok. Kendinin kalbinin değerini ve kıymetini bil. Kimse istemez. Evlenirken boşanmak için de evlenmiyoruz. Ama üzülmek kırılmayı da haketmiyoruz. Oğlunu sağlıklı biri olarak büyütmek istiyorsan çaresine bakacaksın
+1 yılgerçekten sana sadık senın bır degıını ıkıletmeyecek sekılde ıstıyor ısen sorunu senın cozmen gerek 3 altın kural araştır ıntrnette bulamadıysan yz bana cok kısıye anlattım @soran
00 Yorumla
+1 yılher yolu denememişsin daha kadınlık silahını kullandın mı?
04 Yorumla- +1 yıl
ordamısın
Soran+1 yılNasil yani
- +1 yıl
verme bakalım uzun zaman
- +1 yıl
Haha neyi 🤔😀
+1 yılBende de vardı o karım tehdit ede ede düzeltti beni sagolsun
010 Yorumla
Soran+1 yılSen tehditten korkmussun benimki korkmuyor galiba o kadar yaptimki. yalanin cokmuydu? Nasil duzelttin kendini
- +1 yıl
Hamile kalınca sen yalan söyleyince karnıma agri giriyor dedi bende elim mahkum kestim herseyi
Soran+1 yılBence senin anlayisin var onun icin kesmissin. Bide anlayissiz olanlarda var ne yapsan bitirmez
- +1 yıl
Kaç yıllık evlisiniz ve çocuk var mı
Soran+1 yıl8 yildir evliyiz oglum var 5 yasinda
- +1 yıl
Bana isim onerir misin doğacak bebek için
Soran+1 yılKiz mi yoksa erkek mi
- +1 yıl
Daha belli değil nerde yaşıyorsun 🤔
Soran+1 yılTurkiyede yasamiyorum. Bilmiyorumki benim oglumun adi Ali mesela kizsa Zeynep de cok guzel
- +1 yıl
Bana mesaj atar mısın
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim sevgilim gibi yaaa bende ayrılmaya düşünüyorum ondan ama seviyorum onu 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
01 Yorumla
Soran+1 yılBende😕
+1 yılYalan söyleyen oyken siz niye toparlıyorsunuz.
01 Yorumla
Soran+1 yılCunki o okadar alisti ki kendisinde kotu bisey gibi gormuyor
+1 yılMitomani olabilir , doktora gidin
03 Yorumla
Soran+1 yılMitomani ne demek?
- +1 yıl
Psikolojide , yalan söyleme hastalığı
Soran+1 yılOyle mi? O zaman caresi vardir
Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. evlenmeden önce nasıl farketmedin
01 Yorumla
Soran+1 yılCok saftim cokk
neden böyle ki acaba psikoloktan yardım alsana
01 Yorumla
Soran+1 yılBenimde aklima o geliyor
+1 yılYalan varsa huzur olmaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen yok huzur
+1 yılyalan değildir o yalan olsa anlayamazsın
01 Yorumla
Soran+1 yılYalani anliyorum anlasiliyor ama kabul ettiremiyorum. Direniyor sonda hakliligim uze cikiyor
konusabilir ama yakısıklı mı
03 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
Soran+1 yılNormal yani tamamen yakisikli sayilmaz normal iste
Ayril
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılNe gibi yalan söylüyor.
13 Yorumla
Soran+1 yılIsine ne zaman nerde gelirse turlu turlu yani
- +1 yıl
Valla ileri giderse boşanırım diye tehdit et
Soran+1 yılCok ettim benden once kendini uste cikarip bahane ariyorsun sen git bosan diyor
+1 yılBoşa gitsin güven ortamı olmaz sa olmaz
00 Yorumlane olmuyacak bidaha diyor
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılGüveni zamanla kazanırsın
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kötü bir adamla evlenmissiniz
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 7b cevap paylaştı. İlişkiye yalan girdiyse büyük bir sorun.
00 YorumlaAyırılarak başlayabilirsin.
00 YorumlaYalanlarını açığa çıkararak
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 17,5b cevap paylaştı.
+1 yıldürüstlük olmadan birşey olmaz
00 Yorumla
+1 yılAllah ıslah etsin
02 Yorumla
Soran+1 yılIslahlik yer kalmadi onda
- +1 yıl
Eğer sağ elin günah işlemene neden olursa, onu kes at. Çünkü vücudunun bir üyesinin yok olması, bütün vücudunun cehenneme gitmesinden iyidir.
+1 yılsize diyorum kotu olan ben oluyom
04 Yorumla- +1 yıl
umarim cok mutlu olursun cevrendeki fesat insanlar kudurur
Soran+1 yılAnlamadim niye kotu siz oluyorsunuz?
- +1 yıl
yani gencsiniz keyfinize bakin ne evliligi yani
Soran+1 yılArtik evlendik ne yapa bilirim
+1 yılOfff çok kötü bir huy valla
03 Yorumla
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
Beni eklermisin
Soran+1 yılTakipmi demek istedin?
+1 yılArtık ona hiç inanmazsın
01 Yorumla
Soran+1 yılOyle evet
Destek almalı
03 Yorumla
Soran+1 yılKimden
Soran+1 yılBende oyle dusunuyorum son care bu
+1 yılYalan varsa güven hiç olmaz
032 Yorumla
Soran+1 yılOyle tabi ama ne yapacagimi sasirdim
- +1 yıl
Her konudamı yalan var yoksa bazı konulardamı
Soran+1 yılCogu konuda isine nerde gelirse
- +1 yıl
Artık doğruda söylese sen yine şüpheleniksin aynı şeyi bende yaşadım yaşıyorum
Soran+1 yılAynen oyle nasil yalani yok ede bilirim ondan acaba yolu yok mu ya
- +1 yıl
O karşındaki kişiye kalmış bişey sanırım kendi düşünüp bulması lazım bence ben neden böyleyim die
Soran+1 yılOfff 😕
- +1 yıl
Ne kadar off lasanda olmuyor biliyorum
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
Senin yine iyi sadece yalansa tabi
Soran+1 yılCogu kotu karakteri yalandan doguyor zaten. Yalani biraksa gerisini duzeltebilirim sanirim
- +1 yıl
İnş düzelir senin için çok zor ama sabretmek zorundasın seviyorsan tabi
Soran+1 yılSevdigimden sabrettim hep ama bir yere kadar
- +1 yıl
Tabi orasıda tartışılır kaç yıllık evliliğiniz var
Soran+1 yıl8 yildir artik
- +1 yıl
Bayağıda varmış evlendiğinizden beri böylemi
Soran+1 yılBelkide boyleymis ama ben anlamamisim saftim
- +1 yıl
Saf değişsiniz sadece sevgiden dolayı anlamamışınızdır
Soran+1 yılOla bilir bilmiyorum guveniyordum
- +1 yıl
Tabi hala güvenebilirsiniz ama içinzde ufakta olsa bi acaba sorusu mutlaka olucaktır
- +1 yıl
Çocuk var mı peki
Soran+1 yılEve bir oglum var 5 yasinda
- +1 yıl
Doğrusu çoçuk yapmasaydın daha iyiymişti
Soran+1 yılBoyle olacagini bilsem yapmazdim
- +1 yıl
İşte derler ya aşk gözünü kör etmiş
- +1 yıl
Eşin seni seviyormu bilmiyorum ki sevse böyle yapmaz ama huzurun yoksa yapıcak birşey de yok
Soran+1 yılSeven yalan soylermi? Dedigim gibi boyle yetistirilmis zor bisey
- +1 yıl
Bence seviyrsa yalan söylemez tabi bu benim kanaatim peki sen buna ne kadar dayanabilirsin onu sorgulamalısın
Soran+1 yılDayanamiyorum artik o yuzden son care psikolog dedim kendisine de
- +1 yıl
En doğrusunu yapmışsın peki sosyal ikilşkileriniz nasıl
Soran+1 yılSosyal iliski derken anlamadim da
- +1 yıl
Yani dışarıya çıkıp ne bileyim beraber biyerlere gitmek gibi
Konu ney
019 Yorumla
Soran+1 yılTek bir konu yok cok konuda boyle
Soran+1 yılHayir cok sukur yok
Soran+1 yılBazen israrla kabul etmiyor artik ispat edince cikis yolu kalmiyor
Soran+1 yılHayir ya o kadar da degil
Soran+1 yılMesela sunu soyle yaptin mi diyorum hayir diyor halbuki yapmis. Bak mesela bir is buyurdum disari cikinca yap diye yaptin mi diye sordugumda evet diyor halbuki yapmamis ve s.
Soran+1 yılYok yani incesini yazdim ben. Mesela ikimizde namaz kilan biriydik. Ben hala namazdayim bu sabahlari kalkmiyor. Kac gundur biraktin mi diyorum hayir diyor kac defa surat yapti sinirlendi sana yalan borcum yok dedi dune kadar ama dun aksam en son dun ogle kildim dedi. Halbuki bana yalan borcum yok ki demisti
Soran+1 yılO baska tabi ama bende ona bisey demiyorumki durust olsun bana
Soran+1 yılTamam diyelim bazisi boyle ama bazilari gercekten gereksiz yalanlar. Ben 25 o 27 yasinda
Soran+1 yılSimdi aklima gelmiyor ama gercekten hic gerek yokken bile yalan soyleye biliyor
+1 yılGeçmiş olsun.
00 YorumlaCan çıkar...
02 Yorumla- +1 yıl
@Ubdertale yep
+1 yılyalanın olduğu yerde güzel hiçbirşey olamaz
00 Yorumla
+1 yılAyril gitsin.
00 Yorumla
+1 yıluzucu herşeye çare var yalana çare yok
00 Yorumla- Devamını Gör (11)
Devamını Gör(56)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Eşim çok yalan konuşuyor ve ona güvenimi kaybettim. Yuvamı nasıl toparlarım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler