Arkadaşlar sabahın köründe soru soruyorum ama artık bi çıkış yolu bulamıyorum. Esim bana çok yalan söylüyor kargo işinde çalıştığı için çıkış saatleri belirli değil ya geç ya da erken çıkıyor erken geldiğinde genelde arkadaşıyla buluşuyor ve benim haberim olmuyor bundan hala çalışıyor sanıyorum. Beni arıyor atıyorum saat aksam 7de geliyorum diyor geldiğinde 9 oluyor saat telefonunu karıştiriyorum saat 5te arkadaşına kanķa nerdesin ben geldim yazıyor. Neden bana yalan söyledin diyorum yalan söylemedim buluşmadım diye inkar ediyor. Her işten erken geldiğinde arkadaşlarıyla yalanla dolanla buluşup saatlerce gelmiyor eve arıyorum açmıyor bana dürüst ol diyorum gideceksen de soyle diyorum bu konu yüzünden bitiririm diyorum bitir diyip babanın evine bırakırım seni diye uste çıkıyor. Ben napmam lazım arkadaşlar çok sinirli ve caresizim dayanamiyorum yalana aradığımda ulaşamamama napmaliyim nasıl düzeltebilirim onu veya nasıl kendine gelir önerilerinizi bekliyorum.
- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u +1 yılEşinizin sürekli yalan söylemesi, ilişkinizi ciddi şekilde zedeleyen bir durum. Bu duruma nasıl çözüm bulacağınız konusunda size birkaç öneride bulunabilirim. Eşinizle açık ve net bir şekilde konuşun. Eşinize, yalan söylemesinin sizi nasıl hissettirdiğini anlatın. Ona, yalan söylemesinin nedenini anlamaya çalıştığınızı ve bu sorunu çözmek istediğinizi söyleyin. Eşinizle konuşmanızda, öfke veya kızgınlık gibi duygularınızın etkisinde kalmamaya özen gösterin. Aksi takdirde, eşiniz kendini savunmaya geçebilir ve konuşmanın amacından sapabilir. Eşinizin yalan söylemesinin altında yatan nedeni anlamaya çalışın. Eşiniz, yalan söylemesinin altında yatan nedeni anlamak için onunla bir terapiste gitmeyi düşünebilirsiniz. Terapist, eşinizle birlikte yalan söylemesinin nedenlerini ve bu sorunu çözmek için neler yapabileceğinizi belirleyebilir. Kendinize ve ilişkinize odaklanın. Eşinizin yalan söylemesi, sizin kontrolünüz dışında bir durum. Bu nedenle, kendinize ve ilişkinize odaklanmak önemlidir. Eşinizle ilişkinizi güçlendirmek için yapabileceğiniz şeyleri düşünün. Örneğin, eşinizle birlikte vakit geçirmek için fırsatlar yaratın, ona karşı sevginizi ve desteğinizi gösterin. Kendi sınırlarınızı belirleyin. Eşiniz yalan söylemeye devam ederse, ilişkinizi sürdürmek istemeyebilirsiniz. Bu durumda, kendinize ve ilişkinize olan saygınızı korumak için bazı sınırlar belirleyebilirsiniz. Örneğin, eşinizle birlikte olmamayı veya başka biriyle görüşmeyi düşünebilirsiniz. Eşinizin yalan söylemesi, sizin için zor bir durum. Bu durumda, nasıl davranacağınızı belirlemek için biraz zamana ihtiyacınız olabilir. Ancak, sakin ve mantıklı bir şekilde hareket ederek bu sorunu çözmek için bir yol bulabilirsiniz. İşte size yardımcı olabilecek bazı ipuçları: Eşinizin yalan söylediğini kanıtlamak için onu takip etmeyin veya baskı yapmayın. Bu, sorunu daha da kötüleştirebilir.
Eşinizin yalan söylediğini kabul ettiğinde, onu yargılamayın veya suçlamayın. Bu, onu daha da savunmaya geçmesine neden olabilir.
Eşinizin yalan söylemesinin nedeninin, onun karakterinden kaynaklanmadığını anlamaya çalışın. Örneğin, eşiniz iş yerinde baskı altında hissediyor olabilir veya yaşadığı bir travmanın etkisi altında olabilir.
Eşinizin yalan söylemesini bırakmak için çaba sarf ettiğini gördüğünüzde, onu destekleyin.
Umarım bu öneriler, eşinizle olan ilişkinizi düzeltmenize yardımcı olur.11 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim yorumunuz için hiç bir şeye karşı bir umudum yok ama oturup konuşmayı deneyeceğim bu seferde ise yaramaz ise bitirmeyi dusunuyorum
En İyi Cevaplar
+1 yılBu ilişki çoktan bitmiş zaten ve bu adamın hala neyin kafasın da olduğu da belli. Evlisin ve bir eşin, ailen, yuvan var be adam. Zaten işim yorucu ve gününün önemli bir zamanını alıyor. Kalan kısmı ile de eşin ile ilgilen ve ona da zaman ayır. Ne bu her şey yalan, dolan olunca çok mu huzurlu olunuyor? Ever hanfendi böyle bir adam ile bir ömür devam edilmez, hazır çoluk çocuk ta yok iken ayrılın ve bitirin bu evliliği. En doğrusu da bu...
32 Yorumla
Soran+1 yılGenelde yemek yer direkt uyumaya geçer ya kalk bi oturalim sohbet edelim veya dışarı çıkalım dediğimde hemen parlıyor ve sen benim halimi anlamıyorsun diye azarliyo pazar günleri zar zor dışarı çıkarıyorum beraber gezelim diye onu da her seferinde kavgayla gürültüyle yapıyor
- +1 yıl
Demek ki bir şeylerden kaçıyor, seninle dışarıda görünmek istemiyor. Sen bu adama nasıl evet dedin de evlendin aklım almıyor. Nedir seninle derdi, neden hiç yokmuşsun gibi davranıyor ki?
- Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılYalancı insanla evlilik çok zordur, şimdi yalandan bı de şöyle bir şey var adam eve bağlı değil. Evine bağlı olsa koşa koşa sana gelir, seninle vakit geçirip geçirmemek çok umrunda değil demek ki.
Eğer boşanma imkanın varsa bir süre daha dene bakalım, düzelecek mi al karşına konuş ona göre yolunu ayır. Ancak boşanma imkanım sıfır diyorsan da adamı eve bağlayacaksın başka yolu yok.
İki gün sonra böyle ilgisiz adam gider işteyim çalışıyorum ayağına sanalda tanıştığı kızlarla oturur çay kahve içer, uyanık ol.
01 Yorumla
Soran+1 yılDemekki beni sevmiyor artık
+1 yılyalancı insanlar düzelmez baştan yalan söylemeyen birini tercih etmen gerekiyordu hadi bi ömür yalanlı günler artık sana ya boşanır gidersin değerini bilen biriyle olursun ya da böyle üzüle üzüle ömrünü harcarsın ama genelde kadınlar ömrünü harcamayı seçtiği için fazla lafa gerek yok
02 Yorumla
Soran+1 yılYalan söylemeyen birini tercih etmek nedir ben nereden bileyim kendini çok güzel tanıttı köprüyü geçene kadar evlendikten sonra görüyorsun gerçek yüzünü , seviyorsun ediyosun sonra dediğin gibi rezil bir hayata sürükledim kendimi
- +1 yıl
bi dediği bi dediğini tutmaz, panikler, vücut ısısı artar, gözlerini kaçırır, strese girer, bişiler anlatırken hep farklı yerlere bakar ve hangi yöne bakıyorsa hayalinden mi anlatıyor yoksa anısını mı anlaşılır bunu dedektifler kullanır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
+1 yılCok zor ya yaşı kac bazı insanlar çocuk gibi davranıyor ve evlendiğini unutuyor bekar gibi arkadaşlarıyla takılıyor hic sevmem oyle insanları bakar gibi takilacaksan neden evleniyorsun ve sen iyi niyetli olarak konusmjsun kizmamisin bana sadece giderken haber ver demissin herkes demez senin dediğini eve gel der cok bencil birisi ama nasıl düzelir bilemedim
015 Yorumla
Soran+1 yılHem psikolojik hemde mutsuz bir dönemdeyim beni sevmediğini önemsemediğini bir kez daha gördüm sadece ihtiyaçları için yanıma geliyor yemek yeme uyuma ve benzeri onun dışında bir boşlukta hep arkadaş peşinde beni görmüyor kaybetsede umrunda olmayacak zaten
- +1 yıl
Sizi cok iyi anlıyorum ben de bi ara o. boşluğa dusmustum cok. şükür simdi kurtuldum ve mutluyuz esimle evlilikte. eşler birbirinden baska arkadaşı olmaması lazim. bence değer verdiği illaki ortam olacak ama bukadar sik görüşme degil ve ailecek görüşmeye özen göstermek lazim
Soran+1 yılAnnemler çocuk yapın düzelir diyor ama ben korkuyorum ya her şey daha kötü olursa diye yalanı huy edindi ben sinirleniyorum ağlıyorum umrunda olmuyor koltukta anca uyuyor kalkıp işine gidiyor tek derdi arkadaş olmuş hayatımın hatasını yaptım kendim yaptım herşeyi
- +1 yıl
Hayır sakin yapma istese bile ben istemiyorum de sen aileme sadik değilsin de ilgilenmiyorsun benimle de eve cok gec geliyor mu en gec 9 da mi geliyor
Soran+1 yılSabit bir çıkış saati yok kargoları dağıttığı an işten çıkmış oluyor ama ben çıktığı saati bilmediğim için bana her seferinde yalan söylüyor atıyorum 5 te çıksa bana 7de çıktım diyor o arada arkadaşıyla buluşmuş oluyor anlatabildimmi
- +1 yıl
Onu anladım zaten yazmistiniz daha gec geldiği oluyor mu yani 12 1 gibi ve hergun mu boyle
Soran+1 yılYok o kadar geç gelmiyor hergun de değil aslında dediğim gibi kafasına estiği an bugun veya yarın yalan söyleyip eve dediği saatte gelmiyor tek sorunum bana yalan söyleyip telefonu acmamasi
- +1 yıl
Anladim. biraz daha dayanin zaman la. düzelir. diye dusunuyorum. Nexamandir evlisiniz çünkü alkol falan yoksa cok da gec gelmiyorsa biraz idare edin hep boyle gidecek hali yok
Soran+1 yıl1 sene oldu evliyiz
- +1 yıl
Hımm daha yenisiniz biraz sabret ozamn kardeşim evlilik kolay kuruluyor zaman la düzelir. çocuk yapma ama dikkat edin ona
- +1 yıl
Psikolojik neyiniz var kotu donemdeyim yazmistiniz bu yüzden mi oyle oldunuz baska şeyler mi var dertlesmek isterseniz dinlerin. sizi iyi gelir
Soran+1 yılIşte evde bir türlü huzur yok sevgi yok sohbet yok yalnız hissediyorum o benimle değil arkadaşlarıyla daha çok vakit geçirdiği için ben anca evde akşama kadar onu bekliyorum ha sende çık derseniz benim bir tane bile arkadaşım yok çıkıp dertleşebilecegim
- +1 yıl
Sizin neden arkadaşınız yok kuzeniniz falan ablaniz kardesiniz yokmuş dertlesecek yanlışlık cok kotu çok iyi anlıyorum sizi
Soran+1 yılMaalesef kardeşim askerde diğer de küçük bebek daha kuzenlerim başka şehirde görüşmüş olduğum arkadaşlarla aram iyi değil
- +1 yıl
Anladim insallh düzelir ne diyim bilemedim her evlilikte var sorunlar bizde de oluyor sorun
Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yalan söyleyen anana bile gğvenmicen kaldı ki koca hatta erkek yani
Zaten o kafasında bitirmiş, gözden çıkarmış bile
Hatta bence yasak ilişki yaşıyor evli biridr büyük ihtimalle çünkü kanka yazmış, anlaşmışlardır
Bence sizde uzak durun, hiç nerdesin demeyin tutun kendinizi
Bakın köpek olucak10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO insanla ömür geçmez. Ağzına yapışmış yalan. Çünkü gereksiz yere söylüyor alışmış yani. Böyle biri vardı hayatımda. İnsan annesinin adına kadar yalan söyler mi. Allahtan ismi gerçekmiş yani. Bir de yalan söylediği anlaşılsın dıye her şeyi yapardı hastalık resmen. Seninkide mesajları bile silme gereği duymamış. Hasta herif
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle silmiyor mesajı gösterip işte yalan söylemişsin dediğimde her zaman ki gibi reddedip paranoyak gibi davranıyor kısacası yoruldum vallahi şimdi bile mesaj atıyorum ard arda görüldü yapmış
Cevap sahibi+1 yılÇekilmez cile
- Aile & Toplum konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılhuylu huyundan vazgeçmez yalan ağzıan yuva yapmışsa değiştiremezssin
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet aynısını duusnuyorum
- +1 yıl
hemfikiriz tamam:)
+1 yılAnladım iyi tanımak gerekiyor şimdi evde neden gelmez evde ilgi sevgi görmüyor olabilir mi
11 Yorumla
Soran+1 yılHerşeyi yapıyorum ama yok
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSorumsuz adamla evlenmişsin. Tek çaren boşanmak. Ondan adam olmaz. Çocuk filan sakın yapma
09 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk asla istemiyorum çocuğu mutsuz hayata sürükleyemem buna hakkım yok ben daha kendimi nasıl dayanacagimi düşünüyorum beni babamın eviyle tehdit ediyor çocuk asla
- +1 yıl
Baban sana sahip çıkar mı peki. Anennle paylaştın mı konuyu
- +1 yıl
Kocan cocuk istiyor mu banu
Soran+1 yılBabama bunları anlatsam sahip çıkar elbet ama boşanma kadar geçerli bir sebep olarak gormuyorlar
Soran+1 yıl@nickbırakmadınızlo evet istiyor ama ben istemiyorum
- +1 yıl
Ya allah kolaylık versin ama katlanma bence böyle bir adama sonra hayatından çıkardığın için şükredersin
Soran+1 yıl@nickbırakmadınızlo yoruldum ya cidden sabah o ise gittikten sonr mesaj attım artık bana yalan söyleme diye ama görüldü atmış adam takmıyor beni
- +1 yıl
Ya bu deveyi güdücen böyle ya da bu diyarı terkedicen gözünü korkut bari bir yalanını dahi yakalarsam gözünün yaşına bakmam boşarım seni de
- +1 yıl
Umursama kendini anlatmaya çalışmakla uğraşma daha fazla
+1 yılGünaydın maalesef yalan söyleyen insan vazgeçmiyor bundan ama bi şekilde ortayı bulsanız iyi olur
04 Yorumla
Soran+1 yılOturup normal konuşamazsın ki her seferinde tersler yaptığını kabul etmez sen uyduruyosun der
- +1 yıl
Bu kötü işte. Birlikte birşeyler yapsanız seninle keyif alacağı aktiviteler
Soran+1 yılValla buradan anlatsam roman olur evlilik kadar kötü bir şey yok
- +1 yıl
Bana takip atarmsn
- Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılGünaydın, Adama ne yapsan yap bir şey etki etmeyecek o seni zaten gözden çıkarmış
015 Yorumla
Soran+1 yılHaklisiniz bende böyle düşünüyorum bu durumda boşanmak tek çözüm gibi
- +1 yıl
Çocuk var mı?
Soran+1 yılHayır yok yeni evliyiz
- +1 yıl
Evlenmeden önce tanıyor muydun?
Soran+1 yılEvet 4 yıl oldu bir senelik evliyim
- +1 yıl
Evlilikten önce yaklaşımları nasıldı
- +1 yıl
Evlilikten önce yalanları var mıydı?
Soran+1 yılIlgiliydi işte evlenene kadar her şey güzeldi
- +1 yıl
severek mi evlendiniz yoksa görücü usulü mü?
Soran+1 yılSeverek
- +1 yıl
Evlenince insanların gerçek yüzünü görmüş oluyorsun aslında
Soran+1 yılEvet buna çok katılıyorum
- +1 yıl
Bazı insanlar köprüyü geçinceye kadar çok güzel rol yapar. Evlenince evlendiğim insan bu mu diye kalıyorsun
Soran+1 yılTükendim bir sene içinde
- +1 yıl
Evet anlaşılan baya bu konular seni yormuş
+1 yılBöyle erkekleri nereden buluyorsunuz...
02 Yorumla
Soran+1 yılBulduk işte hayatım mahvoldu
- +1 yıl
Benim gibilerin değeri bilinmez gider böylelerini bulursunuz vallahi çok yazık
Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Böyle ilgisiz bırakınca kadınlar iyi başka erkekler ile konuşmuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılvalla evdeki kadını ihmal etmemek lazım.. hatasını anladığında geç olur.
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl korkutabilirim kendine gelmesi için
Cevap sahibi+1 yılokadar emin demekki senden.. gencecik kızsın.. hata ediyor.. brnce konuş.. dicemde.. tehdit ediyo baba evinle. işin zor
Soran+1 yılDüzelmiyor hicbir şey bok gibi bir hayata sürükledim kendimi
Cevap sahibi+1 yılyazık etmişsin kendine.. yol yakınsa ayrıl, yaşın genç, yeni bir hayat için çok zamanın var
+1 yılOrta yolu bulmanız lazım seni dinlemiyorsa aile büyüklerinden birini araya sokun hayat böyle devam etmez
02 Yorumla
Soran+1 yılBakin kaç kere her tartışmada aileler girdi ama benim eşimde problem var huyu böyle düzeltemedim
- +1 yıl
O zaman hakkınızda hayırlısı pek fazla bir şey söylenemez çekmek zorunda değilsiniz
+1 yılAra babasını senin oğlun kocalığını yapamıyor sorumsuz de
01 Yorumla
Soran+1 yılSonra ben haksız çıkarım
+1 yılhıc takıntı yapma bana musade et bn duzelmesını saglıcam 3 gunde sen dedıkleeımı yaparsan
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
Eğer baba evine bırakırım diye kestirip atabiliyorsa sende yapabiliyosan ayrıl yani
03 Yorumla
Soran+1 yılAileme anlattım bu konuyu bırak buluşsun arkadaşıyla ne var diye cevap veriyorlar ben kafayı sıyırmak uzereyim
Soran+1 yılBu bir yıl içinde evliliğin her kötü yanını gördüm ne çocuk istiyorum ne yarın için umidim var sadece bomboş yaşıyorum yemek yap ev temizle çalış eş denen biseyi hicbir zaman hissetmedim onun için hayat arkadaştan ibaret
- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yıldüzelmez
karakteri bu olmuş01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru
Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. arkadaşları ile baş başa bırak
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen
- Aile & Toplum konusunda 356 cevap paylaştı.
+1 yılEşin seni sevdiğine emin misin
06 Yorumla
Soran+1 yılDeğilim
- +1 yıl
Yani 1 yıl olmuş seninle mutlu değilmiş gibi duruyor insan canım cicim zamanlarında mutlu olmak ister
Soran+1 yılHiçbir zaman mutlu olamadık
- +1 yıl
Ah ne niye evlendin o zaman
Soran+1 yılBekarken ne kadar tartışsak da evlenicem bu adamla diye ölmüştüm biri kafama gerçekleri vursaydı asla evlenmezdim
- +1 yıl
Gözünü kör etmiş demek ki zamanında sevgin
+1 yılO adamdan adam olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılBekliyorum anca ne zaman bırakır bu huylarını diye
- +1 yıl
Birakmaz
+1 yılBırak kankaa çok mu lazım
02 Yorumla
Soran+1 yılBana kalsa boşanırım ama aileler bu sebebi kabul etmiyor
- +1 yıl
Aileler mi yaşıyor bu hayatı sen yaşıyosun git ggir bi işe kendi hayatınu kur bekarlık suktanlıktır
- Aile & Toplum konusunda 639 cevap paylaştı.
+1 yılErken yaşta evlendin galiba
04 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef bu adamla evlenmek için neler çektim bakarken ama değmezmiş
- +1 yıl
O hala cocuk hala ergen gibi yaşayamadığı şeylerin peşinde konuşuyor
Soran+1 yılNapsam bırakıp istediğiyle buluşmasına karışmasam mi veya darlayip bitiririm diye tehdit mi etsem erkek kafasını anlayamıyorum çok garip işliyor
- +1 yıl
Brnce belli Bi süre müsade et darlama zamanla sıkılır belki
- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılArada söyle nefes alsın😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaç yıldır evlisin. Ve hep boylemiydi
06 Yorumla
Soran+1 yılDaha yeniyiz 1 yıllık evliyiz ama arkadaş için beni kaybetmeye razı
Cevap sahibi+1 yıl1 yıldır ama çok yeni.
Nasıl tanıştınız siz. Nasıl başladı evlilik süreci. Flört dönemi vs ne kadar surdu
Soran+1 yıl4 yıl oldu biz hep arkadaş konusunda tartıştık nişanlıyken sevfiliyken de onun için Arkadaş o kadar önemli ki ben bunlarigoze alıp canım gibi evlenmişim
Cevap sahibi+1 yılBile bile diyorsun
Anladim
Tamam o zaman ona göre bir planlama yapmalısın. Yani senin farklı bir strateji uygulaman Lazim
Soran+1 yılNe yapsam islemiyor tek çarem beklemek
Cevap sahibi+1 yılHayır beklemek değil. Profili aciuorum yaz bana
+1 yılDüzelmez bence
11 Yorumla
Soran+1 yılYapicak bisey yok herhalde
Boşanmayı düşünebilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılDüşünüyorum ama ailem kabul etmiyor sebebi
+1 yılHep yalan söyler miydi
06 Yorumla
Soran+1 yılHep sever o inkar etmeyi her yaptığını kabul ettiremezsin
- +1 yıl
Kaç yıldır evlisin
Soran+1 yıl1 yıl oldi
- +1 yıl
Yaş kaç senin
Soran+1 yıl22
- +1 yıl
Yalanla yürümez işler
+1 yılAynısını sen de yap
04 Yorumla
Soran+1 yılAynısını yapıyorum umrunda olmuyor ki
- +1 yıl
Hmm ne kadardır evlisinşz acaba heyecanıvmı hitti herifin
Soran+1 yılSebep bu olamazki arkadaş daha önemli heralde her erkek için
- +1 yıl
Yoo benim öyle değil
Artık düzelmez gibi. İşin içine yalanlar girmiş.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet maalesef herşeyi inkar ediyor her seferinde beni kaybetmekten de korkmuyor
+1 yılayril onla ömür gecmez
00 Yorumla
+1 yılAyrılin
00 Yorumla
+1 yılOna soru sorma
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYenimi evlsnz
04 Yorumla
Soran+1 yıl1 senelik evliyiz
Cevap sahibi+1 yılHm musade edrsen bisey sorabilrmym ama birda değil
Soran+1 yılMaalesef yazacaksanız buradan önerileri bekliyorum