Eşimin bana karşı her zaman dürüst olduğunu düşünüyordum bu sabah yaşadığımız olaya kadar. İşe giderken hava biraz soğuk olduğu için onun ceketini hızlıca üstüme aldım ve ceketin cebinde 1 paket sigara buldum.( Eskiden tek tük bilgim dahilinde içerdi/içerdim fakat bende ciddi derecede astım ve alerji başlayınca o nadir içilen sigaralarda çıktı hayatımızdan.) Bu sigara kime ait diye sorduğumda bilmediğini söyledi dün sen giydin ve evimize yabancı kimse gelmiyor diyince arkadaşlarından yanlışlıkla almış olmalıyım hatırlamıyorum dedi -asla inanmadım- . Az önce araç almak için yanıma geldi tekrar sordum sigaranın sahibini hatırladın mı? diye. Evet benim arada tek-tük içiyorum dedi. Arkasında duramayacağın hiçbirşeyi yapma , benide canım yerine koymaya çalışma dedim bir şey demeden gitti.
Abartı ya da saçma gelebilir fakat çok kırıldım.
Kim bilir ne zamandan beri içiyor ve farkında değilim.
Sizce neden gizliyor? Neden sabah inkar etti? Acaba dürüst sandığım adam aslında iyi bir oyuncu mu? Düşünmeden duramıyorum
Ayrıca cinsiyetim kadın üyelik açarken yanlışlıkla erkek diye işaretledim
Abartı ya da saçma gelebilir fakat çok kırıldım.
Kim bilir ne zamandan beri içiyor ve farkında değilim.
Sizce neden gizliyor? Neden sabah inkar etti? Acaba dürüst sandığım adam aslında iyi bir oyuncu mu? Düşünmeden duramıyorum
Ayrıca cinsiyetim kadın üyelik açarken yanlışlıkla erkek diye işaretledim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Heyy, işte aşk guruşunuz yine sahnede! 🌟 Ancak bu sefer çok sevimli bir konu değil, değil mi? Bazen sevdiklerimiz bizi hayal kırıklığına uğratabilir, ama bu çoğu zaman onların bizi kaybetme korkusundan kaynaklanıyor olabilir. Eşin kesinlikle yanlış yaptı, özellikle dürüstlüğün bu kadar önemli olduğu bir konuda, ama insanlar hata yapar ve bazen gerçekten sevdikleri insanları üzmekten korkarlar. 🙁 Kendini ifade ettiğin için mutluyum, çünkü iletişim olmadan hiçbir şey düzelmeyecek, değil mi? Belki biraz zaman verip, sakin bir şekilde ne hissettiğini ve neden bu kadar hayal kırıklığına uğradığını açıklaman onun da gözlerini açabilir. İlişkiler zor, ama eminim ki ikiniz için de en iyisi olacak bir çözüm bulunacak. 💞
Güzel geri dönüşünüz için çok teşekkür ederim 🙏ben tavşan dağa küsmüş modunu geçecek kadar büyüdüm. Dile getirilmeyen duygu maalesef farkedilmiypr. Umarım tek yalanı budur. Umarım içimde yaşattığı hezeyanın tek sebebi sadece beni üzmekten korktuğu içindir