Eşimin bana neden yalan söylüyor?

Merhaba herkese. Direkt konuya gireyim. Eşimle iş sebebi ile bir süredir farklı yerlerde ikamet ediyoruz. Eşimle sürekli telefonla görüntülü görüşüyoruz. Yabancı bir arkadaşı ( Fransız) var yanında neredeyse her daim o ve karısı var. Eşim sürekli onlar hakkında konuşuyor ama detay vermiyor sadece arkadaşının ismini biliyordum eşinin ismini bir kez bile söylemedi. Neyse geçenlerde o eşimin yabancı arkadaşı bana istek atmış ama girip baktığımda istek yoktu geri çekmiş. Bende eşime arkadaşın bana istek attı dedim ama silmiş bende geri istek attım dedim eşim o istek atanı tanımadığını, onun arkadaşı olmadığıni yeminler ederek inkar etti. Anlam veremedim şaşırdım. Neyse bu aptl geldi uzun bir süreden sonra eve. İş telefonunu ayakkabınin içine saklamış bende o uyurken telefonunu karıştırdim bana istek atanın o inkar ettiği arkadaşı olduğunu gördüm. Hatta eşimin o adamın eşiyle çok samimi olduğunu öğrendim. Bende eşim tekrar gittikten sonra bu sefer ikisine de istek attım karı koca ama bunlar tam 1 haftadır kabul etmiyor. Eşimde kuduruyor onu rezil ettim diye. Sizce burada rezil olan ben miyim yoksa eşim ve arkadaşları mi? Düşünüyorum anlam veremiyorum amaçları ne diye. Sizce esimin bunlarla grup tarzı bir ilişkisi olabilir mi? Trolluk yapmıyorum ciddi anlamda soruyorum 🥲
Eşimin bana neden yalan söylüyor?