geçtiğimiz günlerde karımla, karımın hatalı olduğu bir konu yüzünden kavga ettik. özetle konu şuydu: önemli bir iş görüşmem vardı, karım evde uyurken onu uyandırıp evden çıkmak zorunda kaldım acilen ve uyandırmamı isteyen karımdı.
daha sonra görüşme esnasında onu uyandırdığım için bana ağır hakaret içeren mesajlar atıp bulunduğum ortamın fotoğrafını atmamı istedi. attım, sonra hakaret, küfür ve aramaları bitmedi. bu esnada görüşmede en başından beri babam da vardı ve eşim bunu biliyordu. daha sonra kızgınlıkla rahat etmek istiyorsa annesinin evine gitmesini, çünkü bizim evimize para getirmek için bu görüşmeyi yapmam gerektiğini söyledim. eve geldiğimde çok daha fazla kavga ettik ve evi terk edip gitti.
daha sonra 6-7 saat kadar sonra aradığımda beni engellemişti, ben de kendisiyle yaşıt erkek kardeşlerini aradım. eşimin onlarla beraber olduğunu söylediler ve doğruydu. sorun şu ki kayınbiraderlerim üniversite öğrencisi ve erkek ev arkadaşları var.
eşimle ve ailesi ile konuştuğumda o evde kalmaması gerektiğini, abisinin, ablasının veya anne-babasının yanına gitmesi gerektiğini söyledim. onlar ise kayınbiraderlerimin ev arkadaşlarının, eşimin gelmesi sebebi ile başka bir yerde kaldığını, o evde eşim ve kardeşlerinden başka kimsenin olmadığını söylediler. ben ise eğer var ise böyle bir durumu asla kabul etmeyeceğimi, gerekirse boşanacağımı söyledim.
eşim de dahil olmak üzere bütün ailesi böyle bir durum olmadığını, kafamda kurduğumu söylediler. eşimi defalarca kez uyardım, o evde yabancı erkek varsa kalamazsın diye. olmadığını söyleyip bağırıp çağırdı. neyse, 2 gece orada kaldıktan sonra 3. gün eve geri döndü ve ben de eşimi haliyle soru yağmuruna tuttum.
ilk başları inkar etse de yaklaşık 1 saat kadar sonra bana, kardeşlerinin ev arkadaşı ve sevgilisinin 2. gece onlarla beraber kaldığını itiraf etti. başta neden söylemediğini sorduğumda, kardeşleri dışında ailesinden kimsenin çocuğun orada kaldığını bilmediğini, ailesini arayıp durumu anlatıp olay çıkartmamı istemediği için yüz yüze gelince söylemeyi tercih ettiğini söyledi.
bu arada kayınbiraderlerimin ev arkadaşı memleketlerinden 6-7 yıllık arkadaşı, eskiden beri tanışıyorlar. ama ben eşime 3 yıldır o çocukla konuşmaması için uyarıda bulunuyordum. eşimin daha önce ufak tefek pembe yalanları oldu ama ben keşfetmeden en fazla 3-5 gün içinde bana gelip bunları anlattı. bu biraz da benim suçum; genelde agresif tavırlar sergilediğim için çekiniyor, kavga esnasında değil de sakinleşince söylüyor.
kısacası sevgilim, erkek kardeşleriyle birlikte onay vermediğim başka bir erkeğin ve sevgilisinin bulunduğu evde kaldı ve bunun kırmızı çizgim olduğunu bilmesine rağmen bana ilk etapta yalan söyledi. sizce şu an ne yapmalıyım? içten içe aşırı kızgınım, istemsizce eşime de bunu yansıtıyorum. 2 yıl sevgililikten sonra son 1 yıldır evliyiz. eşim 23 yaşında, ben 25, erkek kardeşleri 24.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer