Akşam yemek yapıyordum eşim de işten gelmişti oturuyordu içerde neyse eltim de eşime mesaj atmış ya işte 500 tl var mı sende markete gidip gelicem , abinin dükkanına da gitmek istemiyorum falan demiş.
bende eşime dedim ki aslında çok zor bir şey değil eşi sokağın başına çıkıp para verebilir yani..
Eşi kıraathane işletiyor.. ondan dolayı gitmek istememiş tamam anlarım ama bu tarz konularda eltimin eşi aşırı üşengeç. Bir şey oluyor eşime hadi sen yapıver , bir şey alınacak yine eşime sen alıver.
parasında değilim bu arada ben aslında yapılabilecek şeyin yapılmamasına kızıyorum.
neyse eşim de kartını verdi git al yenge dedi.
sonra bir mesaj daha atıyor ya işte Kerem size gelmek istiyoe ben markete gidip gelene kadar sizde dursun mu müsait misiniz diyor..
eşim de bana bunu söyleyince bir an sinirlendim.
yani hayır dedim. Ocağın başındaydım o sırada askılı vardı üstümde tamam çocuk geliyor sadece ama yine de istemedim o an.
bir de zaten bu duruma gıcık olmuştum. Kaynamam gelmişti bir gün neyse eltimle dışarı çıkacaklarmış ama Kerem ( 6 yaşına yeni girdi) gitmek istememiş. Anneannesine de gitmek yürümek istememiş. Eltim de bana diyor ki biz gidip gelene kadar sende dursun mu.. ben o günden sonra uyuz oldum. Normal şartlarda iki çocuğunun da bana inmesine falan bir şey demiyordum onlarla oyun bile oynuyordum.
ama o son dediğinden sonra istemiyorum.
aynı binadayız bu arada bu detayı unuttum.
neyse ben tabii hayır falan diyince eşimde ne bağırıyorsun falan oldu. Dedim sana değil duruma tepki gösteriyorum dedim.
Sonra kerem geldi biraz durdu gitti. Eşim diyor ki süre tuttum o kadar bağırmana tepki vermene değmedi..
sonra da diyor ki aynısını sana yapıcam ( benim ablamın da kızı var ) işte benim ailemden biri gelirse ederse tepki verecekmiş.
yani eşime anlatmaya çalışsam da anlamıyor.
o içerde ben odadayım ve geliyor ilk önce içeri gidelim diyor sonra konu açılınca beni suçluyor geri gidiyor.
ya dedim madem hâlâ ben suçluyum ne diye geliyorsun. Tartışıp tartışıp geri gidiyorsun diyorum.
bir de diyor ki ben yeğenin falan gelince böyle yapmıyorum dedim ki fazlasını bile yapıyorsun ve dedim ben de seninle birlikte söyleniyorum sana bağırmıyorum dedim.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım çok haklısın, hislerini sana tamamen katılıyorum 🫂 Özellikle aynı binada yaşayınca bu tarz istekler ve yük bazen gerçekten insanın üzerine fazla gelebiliyor 😓 Eltinin sürekli eşine yönelmesi de, senin üstüne hem duygusal hem de pratik bir yük bindiriyor. Sen de ister istemez karşı tarafın rahatlığına içerliyorsun. Bu çok anlaşılır bir şey. Eşinin kendi ailesine ılımlı davranması normal, ama senin hislerini de anlaması, yanında durması gerekiyor ❤️ Bu konuda duygularını açıkça ve sakin şekilde tekrar anlatmaya çalışabilirsin. Biraz dinlenmeye de izin ver kendine. Senin hislerin çok değerli 🌸