+1 yılKesinlikls cok sacma bir kere kadin dogum yapmadigi surece o kadina anne denemezki o aciya katlanicakki onun canindan bir parca oldugunu anlasin. Cidden cok ama cok sacma bir durum. Acikcasi ben olsam esimin hamile olmasini istemezdim. Napicaklar kirmizi kurdeleyi adamin kafasinami takicaklar. Cocugu ilk babasinin elinemi vericekler. Ayrica onu kim emziricek babadanmi sut gelicek. Kesinlikle sacmaligin daniskasi. Erkekleri kadin kadinlarida erkege cevirmeye basladilar. Bide adam buna seviniyo yaa. Hamile bir erkek hamile bir kadinin yerini asla ve asla tutamaz!!
32 Yorumla- +1 yıl
ne demek istiyosun?
En İyi Cevaplar
Oha evlenmeyi kesin kesin düşünmeye başladım da bunu kabul edecek adam bulmak lazım :D
2031 Yorumla- +1 yıl
haha kore fanı tıpkı benim gibisin türk erkeğini ne yapıcağız diymi :D
- +1 yıl
@yasemin_cim Türk erkekleri o çirkin suratına bakmadıkları içindir nefretin 😉
- +1 yıl
@HizliveRizeli sen öyle zannet cicim sana açıklama yapmak zorunda değilim
- +1 yıl
oha çocuk istemeyen kız D: sizden niye daha çok yok mkk XDXDXD
+1 yılBir erkek doğurursa o çocuk düşer xD Neden mi ağır kaldırıyorda ondan hacı xD
Diyelim dikkat etti kaldırmadı o nasıl olcaksa çünkü kas yapısı buna müsait ağır sanmadığı ağırlıklar dahi çocuğun düşmesine yetebilir. diyelim hiç ağır kaldırmadı len erkek ilişki olarak sürekli ister ama çok uzun sürmez bu durum. o çocuk dururmu len xD hadi kısırlaştırdık erkeği o sırada bu seferde süt veremez diyelim memeleride büyüde bildiğin kadına döndü len demezlermi onca kadın var bu adamı neden bu hale koydunuz evrim geçirttiniz xD32 Yorumla- +1 yıl
Ay yorumlara koptum yaaa 😂
404 Not Found!
Ne diyeceğimi bilemedim knk.592 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
212Cevap
Ladies and Gentlemen
Sizleri biraz mantıklı düşünemeye davet ediyorum. erkeklerin hamile olması ne saçmalıktır, bir kere annelik duygusu diye bir gerçek var. Hangi baba bu duyguya sahip olabilir hangi teknoloji bu sevgiyi babaya aşılayabilir? duygu yoğunluğu erkeklere nazaran kat be kat fazladır kadınlarda. bir erkek asla anne olamaz anne kadar merhametli, sevgi dolu olamaz. Düşüncesinin bile itici olduğu bir konuda nasıl kadınlar "olsa güzel olurdu" tarzı şeyler yazmış hayret uyandırıcı. Kilo almak mı korkutuyor sizi kızlar hemde söz konusu olan sizin yavrunuz iken gerçekten kilo mu yani problem. Bu tarz düşünen insanların akıldan ve sevgiden yoksun olduklarını düşünmeden edemiyorum. Kusura bakmayın beyler bayanlar ama gerçek bu.00 Yorumla
+1 yılYa bu Thomas denilen vatandaşın, bildiğime göre rahmi mi ne varmış. Yani kızmış galiba önceden, cinsiyetini değiştirince rahmini almamışlar. Yoksa biz erkeklerin ne yumurtası var, ne rahmi var, ne de döl yatağı var. Bizim 2 tane topçuğumuz var kanallı, ölene kadar işleyen bir fabrika (bkz: Biliyor Muydunuz? ; Normal bir erkek dünya nüfusunu 2-3 katına kadar çıkarabilir[miş]. Dünya nüfusu=7.5 Milyar, 7,5x3=22.5 Milyar!) :). Allah'ımıza sonsuz şükürler olsun bizleri kusursuz yaratmış. Bizde bu geçici hayatta sınanıyoruz ve neslimizi devam ettiriyoruz. Bu dünya arkadaşlar burdaki acılar birşey değil! Kardeşçe, barışça yaşamak en doğrusu. Bunları buraya yazmak ne kadar doğru bilemedim ama yorumum bulunsun, en sağ çapraza park ettim. İyi günler (:
00 Yorumla
+1 yılDÜZELTME : Hamile kalan erkek aslında bizim Rüzgar Erkoçlar gibi yani hayata kadın olarak gelmiş ve kendi isteği üzerine ameliyatla erkek olmuş biridir... Tamamiyle erkek olan birinin doğurması ne demek siz biliyor musunuz. ? Soruyu sorana da cehalet ödülü verelim. Bunu belirtmeniz gerekmiyor muydu?
54 Yorumla- +1 yıl
Hayir aslinda normal erkeklere de disaridan hormon yuklenmesi yapilarak bebegin karinlarinda buyumesi gerceklestirilebilir diye biliyorum
- +1 yıl
@şizofrenikinsan yanlış biliyorsun. Erkekte bebeğin tutunup büyüyeceği bir rahim, rahim duvarı Vs mi var? Ameliyat ile kadın cinsel organı ve ciddi bir çalışma ile benzeri cinsel hazzı sağlayabilirsin ama çocuk değil :)
- +1 yıl
Gidiyoruz hazırlan
- +1 yıl
@şizofrenikinsan bir erkek hormonla kadın olsa hatta rahim nakli ols abile anne olmaaz çünkü erkeklerd eyumurta hücresi yok. Ve sonradan hormon tedavisi alssa bile yumurta hücresi üretemzler aynısı erkek olan kadınlar için de geçerli penis nakli olsalar biel sperm üretemezler
bence harika olurdu erkekler hamile kalsalar çünkü eşlerine sürekli bir çocuğumuz daha olsun diye baskı yapmazlardı çünkü bir bebeği 9 ay karınlarında taşıyıp bel ağrısı ve doğumda acı çekseler kadınların halinden anlarlardı bazı erkekler sırf eşine 2 oğlumuz var 1 kızımız daha olsun diye baskı kuran erkekler var mesela bizim akrabada öyle evli ve bunu diyen erkek var yani ben bekarım ama çevreden gördüğüm kadarıylasını yazdım
50 Yorumla
+1 yılŞurada inanabilirsiniz hamile olsam ve doğum sancıları geldiğinde ana bacı kayardım o hastanedeki doktorları öldürürdüm :D :D düşündümde hayali bile kötü :D :D ama güzel olurmuydu orasını bilemem :D Sen niye böyle soruolar soruonki simdi :D
21 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılyapay yumurtalıkla hamile kalabiliyor bütün erkekler ama yapay testis diye bir şey maalesef yok :)
iğrenç diyen insanlara şaşırıyorum o kadın yumurtalıklarında sorun olduğu için doğurganlığı yoktu eşi sadece karısı için bunu yaptı. Gerçek aşk bu olmalı11 Yorumla
+1 yıldua etsin de bebek arkadan çıksın önden çıkarsa aşırı problem yaratır
39 Yorumla- +1 yıl
işte onu diyorum dostum penisin genişliyor felan böyle hortum gibi oluyor öyle bebek çıkıyor
- +1 yıl
benim de içim kötü oldu =(
- +1 yıl
yav bacım yine bayanlarda çocuk doğurmak için yapılmış bir sistem var erkekte böyle bişi yok :D ya bebbek önden çıkarsa erkek napar o zaman ? o adam bir daha penisine nasıl bakar arkadan çıktı desek tamamben işken ce bağırsak sistemi felan komple gider
- +1 yıl
Ayh düşücem şimdi gülmekten ya oenisten doğurmak ne 😂😂😂
- +1 yıl
asdsalşiasldias
Saçma falan ama süper bişey. Bunu yapan doktoru Türkiye ye getirsinler ilk kendi kocamı götürürüm yanına :D ilk çocuğu ben ikinci yi de o doğursun :D empati yapmayan, ya da empati yapmayı bilmeyen erkeklere uygulanması gerekir. Çünkü karnında bir can taşımak hiç de kolay değildir. Annelerin kıymeti bilinmesi lazım. :) bu başlık da çok güzel olmuş. Hazırlayanın ellerine sağlık :) :)
00 Yorumlaeger sabahtan akşama kadar calışıp yarım ekmekle evine bakmaaya calışan her gün şunu aşerdim bunu getr kaprislerine katlanabilecek getir götür işlerini hiç oflamadan yapabilecek yataga her girdğinde esinin baş agrısına sövmeyecek kişi kız olursa erkekte doğurmasını bilir arkadaşlar bence :)
10 Yorumla
+1 yılBu haberin aslı şu; kadınken erkek olan ve erkekken kadın olan, yani cinsiyet değiştiren iki kişi evleniyor. E erkeklikten kadınlığa geçen kişi çocuk doğurmayacağı için, kadınlıktan erkekliğe geçen doğuruyor. Spermleri de yeni cinsiyeti Kadın olandan alıyorlar tabi bunlar süreç isteyen işlemler ikisinde hormon tedavisi Görüyor tekrardan labaratuar ortamında Döllenme yapılıp Babanın rahmine yerleştiriliyor bebek.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yıl+ Aaa Osman Abi, hayırdır kaç aylık oldu?
- Sorma be Veysel, 6 aylık oldu daha.
+ Tekmeliyo mu abi?
- Arifin Mençıstıra attığı gol gibin hem de la.
+ Auvvvv52 Yorumla
+1 yılİyi olur çok da güzel olur. Çocuk yapmak için mırın kırın eden, ağlayan, zayıf, her şeyden etkilenen, çabuk üşüyen, çabuk yorulan, çabuk pes eden, akşamları boş sokakta bile yalnız başına yürüyemeyen, birbiriyle düzüşen kedileri bile şarkı söylüyor zanneden zavallı, gözü kapalı, erkeğin cebinden geçinen bir parazite ihtiyacımız kalmaz.
Keşke kendi çocuğumu kendim emzirebileceğim bir memem olsaydı.00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8b cevap paylaştı.
+1 yılBiz bu öküzlükle kesin çocugu doğurmaz , s*çardık. :):
https://www.sacitaslan.com/f3/6ec_c4277.jpg41 Yorumla
+1 yılGec oldu ama yazmadan duramadim ben sevgilimin kızımın anasi demesine bayılıyorum anne olmak mükemmel bisey bence sevdigin adamdan bir parca tasiycaksin sonucta tamm aci cekiceksin hamilelikte dogum da ama deger ya buna minicik bisey anne diyecek ben anne kelimesini cok kullanamadim ancak 4 yasima kadar kullanabildim öyle de olunca ben bu duyguyu sonuna kadar yasamak istiyorum belki ben de annem gibi cocuklarimin buyudugunu goremem
00 Yorumla
+1 yılHerşey doğal güzel gerçekten şimdi beyler hamile olsa herşeye ağlayıp gücense benim gülesim gelir :d
110 Yorumla- +1 yıl
Baba olmaya hazır değilim :D
- +1 yıl
Benim çenem ağrıdı fotoğraflara bakıp gülmekten :D
- +1 yıl
Bana çok komik geldi bir an hayal ettim de o yüzden sanırım :D
- +1 yıl
Yok istemem zaten ben doğururum kendim :D ⌒.⌒
- +1 yıl
:))
+1 yılGay ler için iyi olur bence :D Ama doğal değil hem o bebek hangi delikten çıkacak biraz kaba oldu ama sezaryanla doğan bebeklerin ölme tehlikeleri oluyor hem aynı zamanda doğuran kişi içinde bu tehlike büyük oluyor :/ Yinede gayler için iyi olabilir :D
01 Yorumla
+1 yılBence erkegin dogum yapmasi herseyi altust eder erkek herseyi cabuk geride birakir kadin annelik duygusu hormonal olmasi ve bunun hamilelikle artmasi ve anne olarak bebege cok zaman ayirmasi sahiplik duygusunu asiri arttirir erkek vazgecer ama kadin canini verir yine vaz gecmez
00 YorumlaCiddi ciddi erkekler hamile kalsaydı baya komik olurdu. Doğum sırasında o acı eşliğinde küfürler, küfürler... :D
46 YorumlaBu konu hakkında bir film yapıldi izle istersen nasıl olacağını wandam oynadı bas rolünde hatta 1998 ya da 1997 filmi olması Lazım
12 YorumlaTaşıyıcı annelik sayesinde hamile kalmış. Bir nevi tüp bebek diyebiliriz. Yumurta ve spermi dışarda dölleyip zigotu adamın vücuduna yerleştirmişler. Geçen gün internette okudum iki eşcinsel adamın bu yolla bebekleri olmuş. Adam doğurmuş yani.
03 YorumlaYeterince prolaktin hormonuyla mümkün olabilen birşey bu erkekte doğurganlık sağlanabilir. Ama çok zararlı ve bünye buna ters. Ve bence çok kötü.
31 YorumlaBu haberi izlemistim. O aslında bir KADIN. Göğüslerini aldirdigini hormon tedavisi gördüğünü ama kadınsal doğum gibi imkânlarını koruduğunu haberlerde konu almışlardı.
Ama soruya cevap : GERCEK ANLAMDA ERKEGİN HAMİLE KALMASİ BEKLEDİGİNİZ KİYAMET İCİN AN MESELESİ!00 YorumlaDüşman g. tüne böylesi. Aaa bu ne le böyle bizim mahalle de anında pıçaklarlar bunu. Kıyamet alameti bu gaavuuurrr
31 Yorumlawalla imkansızdaa erkekler hamile olursa nazlarından yanlarından geçilmez bir hasta oluyorlar çeneleri gram susmuyor 9 aylık hamılelık dönemini düşünmek istemiyorum bile şakası bile kötüü amann Rabbim
19 YorumlaBunu haber olarak okumuştum adam önceden kadınmış ve ameliyatla erkek oluyor ama Rahmi alınmıyor evlendiği kadında rahim konusunda sıkıntılıydı adam taşıyıcı annelik yapıyor adam ameliyatla erkek olan bir kadın yani mantıklı ters bir durum yok
10 Yorumla
+1 yılKadınlar cinsel organından doğuruyo tamam olur sonuçta nede olsa bir büyüklüğü var yani geniş ama erkeğe gelirsek erkekte mantıken cinsel organından doğurmak zorunda valla şu an düşündüğüm tek şey o 3 mm delikten nasıl çocuk çıkacak oda olmadı sezeryan yaparlardı heralde
00 YorumlaBilmem biliomusunuz ama o kişi adam değil zaten, cinsiyet değiştirip kadınlıktan erkekliğe geçmiştir yumurtalıklarını aldırmadığı için çocuk sahibi olması gayet normal
NOT: Karısından hamile kalmadı aşılama yöntemiyle yaptılar10 YorumlaDünya tersine dönmüş derim..
İnsanlık sonunda belasını buldu derim..
İğrenç bir durum..20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu adam cinsiyet değiştirmiş bir bayan aslında ameliyat sırasında çocuk sahibi olabilmek için rahmini aldırmamış biri. bence en iyisini yapmış kendi çocuğuna hamile bide erkeklere gelince eminim bırakın doğurmayı o acıya katlanmamak için kendilerini öldürmeyi tercih ederler
00 Yorumlaçok kötü olurdu görüntü kirliliği :S ben hamileyim şuanda eşim ben olsam katlanamazdım diyor erkekler yapamaz... hamilelik kadına yakışır Allah ta böyle ön görmüş şükür biz kadınlara bizim duygularımız çok farklı çünkü herşeye katlanabiliyoruz
14 Yorumla- +1 yıl
Sağlıklı doğar inşallah.
Aile & Toplum konusunda 836 cevap paylaştı. Arkadaş nasıl sut emzirecek o adam hersey sistemsel bir şekilde yaratılmış sadece 9 ay karnında taşımakla olurmuş o is ne değişik birşey.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHerşeyin yaradılış sebebi vardır, doğurma üreme kadından gelir. kıyamet alameti bu başka birşey değil.
30 Yorumlakim ugrascak naziyla pozuyla aşermesiyle falan hic cekilmez :)
31 Yorumlao çocuk oraya nasıl girdi ve nereden çıkacak? :D
bebek için sağlıksız olur bence.. sonuçta doğaya aykırı bir durum30 Yorumla
+1 yılThomas cinsiyet değiştirmeden önce kadındı fakat ameliyat olurken rahmini aldırmamıştı. Karısı doğuramadığı için kendisi doğurmuş. Sperm işini nasıl yapmışlardı hatırlamıyorum. Bir ara çok dolaştı haberlerde.
00 YorumlaSoruya bittim😂 Dogurmadan 3 4 ay boyunca sag elinizi kullanamazdiniz :D Kolu fazla uzun olan varsa bilemem tabi
19 Yorumla- 10 Yorumla
Kadınlığın ne anlamı kalıyor anne olamadıktan sonra.
32 Yorumla- +1 yıl
Tebrik
Eğer doğru olsaydıı allah öyle yaratırdı sapkın insanoğlu işte
20 Yorumla
+1 yılAnlamadığım tek soru Sperm kimin :D hahahha çok saçma ya:)))
22 Yorumla- +1 yıl
Yok bu sefer annem şey etmiş oluyo 😄
+1 yılValla benimki dogm suyu gelince lannnnn diye böörür doğururken de sağı solu koca ayaklarıyla tekmeler beni tokatlar
Bana kufrederdi senin yüzünden die00 Yorumla
+1 yılİnsanlık nereye gidiyor böyle. Bir kere kadın için can doğurmak bir erkek için aynı şey olmaz. Ne yaparsanız yapın bu değişmeyecek. Bu olay sadece vücut yapısına bağlanabilecek birşey değil ki.
00 YorumlaErkeklerde hamile kalabilse bence kendi çocuklarını yaparlardı. kadınlara muhtaç olmazlardı birde dünya nüfusu şu an 7 milyar değil 15 milyar olurdu :)
00 Yorumla
+1 yılBeeerrrbatt bir durum be :D Aman Allahım hayal bile edemiyorum :D hem biz aşerirsek kızlar nasıl gidicek gecenin bir yarısı manava ya da markete? :D
00 Yorumla
+1 yılO adamın hamile kalması için birşey olması lazım hanii :D içi yuvarlak üstü kapalı falan işte :D :D :D eğer böyle birşey olsaydı kızlar erkeklerden acısını her haliyle çıkartırdı.. :D :D
00 YorumlaAy bir ondan eksik kaldiniz :)) bir biz sizinkinden taktiramadik diycem de yapan vardi hatirladim simdi😧.. bu ne is arkadas.. herkes yerini bilsin ya.. boku cikti..
00 Yorumla
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=-Z6SA0a2vr0her izlediğimde kahkaha atıyorum :D
16 Yorumla- +1 yıl
benden önce paylaşılmış sanırım :)
- +1 yıl
ortalığı yıkarlar ana avrat.. :D
- +1 yıl
:D erkeği doğuran tek canlı denizatlarıymış
+1 yılhttps://m.youtube.com/watch?v=-Z6SA0a2vr0
Fena olur görüldüğü üzere :/04 Yorumla- +1 yıl
Herkese izletmeli, ibretlik =) @angelsera
çokmu hevesledin iğrebç bir durum. nemek neymiş ahlaki çöküntü olan cinsel tercih adı altında hormonal psikolojik tercih vs dağıl ulan. arkadan mı getirecek çocuğu
02 Yorumlabu erkek biyolojik olarak kadındı bildiğim kadarıyla
30 YorumlaBiz doguracaksak kadın niye yaratıldı olm
Rahim bizde değil kadında
bu kutsal görev anneye verilmiş
aklınızı başınıza alın ya
deli etmeyin adamı00 Yorumla
+1 yılBunu duyunca beynim %ErrOr% verıo şu an bunu isteyen kızlar türk erkeklerinden beklemeyin gidin travestilere onlar mütüşşş yaparlar ;) isteyen kızlara söylıom tam sizlikkk.
00 Yorumla
+1 yılsapına kadar erkeğim bütün kadınlardan da şefkatliyim anne olabilsek en iyisi ben olurdum Allah çocuğu da bize doğurtsa karılar ne boka yarar?
01 Yorumla
+1 yıl- canım seks çekti nalan.
+ ya nasıl aşermek bu ya. her gece her gece. offf
- çok çekti diyom, şişti bir yerim.
+ ...
- vermicen mi?13 Yorumla- +1 yıl
l*n bu bana tekme atıyo bak keserim ben bunu. :D
+1 yılMetrobüste, sokakta görebileceğimiz standart Türk erkeği göbeğinden farkı yok pek hatta en azından işlevi var.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 871 cevap paylaştı. resimdeki nasıl gerçek olabiliyor ya. sonuçta yumurta yok erkekte. onu geçtim erkeğe hiç yakışmıyor ya :D
01 Yorumla
+1 yılSuyum geldi osman =(
Sbbsbsnsbbdbxb243 YorumlaBu 'erkek' aslinda kadin. Sadece gorsel olarak kendini erkege benzetti, yaniii Bebek donor sperm den alindi.
11 YorumlaDeNiz atı giBi yani. BeNde eLime tespiH aLıp saKal bıRakayaM o ZamaN :)
11 Yorumlaüstüne reglide olalı yemek ütü bulaşık yapalım her gece bir postada verelim
72 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂😂😂
- Devamını Gör (367)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler