Erkek değil lan o kadınlıktan erkekliğe geçmiş trans erkek işte. Arkasındaki de erkekken kadın olmuş trans kadındır Allah bilir. Erkeklerin de hamile kalabilmesini isterdim. Seks yaptıklarında içlerinde ulan ya hamile kaldıysam korkusu olmalıydı bence 😂😂😂😂😂 onlar gelip bize hamileyim evlenmeliyiz derlermiş kadınlar da bunun üstünden espriler yaparlarmış falan güzel olurdu.
Not: Hamile değilim, sevgilimden hiç hamile kalmadım.
Erkekler azıcık hastalansa bebekten farksız oluyorlar bir de hamile olsalar uğraşılmaz olurlardı aşermeler yok ağlamalar duygusallaşmalar çok nazlı olurlardı bence 😂
Evdeki hatunu yormazdım. Kendi işimi ben kendim yaparım. Son iki ay cinselliğe hayır derdim ama karımı da mükemmel bir oral seks ile rahatlatır, elin erkeklerine gitmesine mâni olurdum. Bir de akşamları benimle yürüyüş yapmasını isterim, hem sağlık hem de kolay bir doğum için.
Karımı üzmezdim. Hem ben ikimizin çocuğunu taşıyorum karnımda...
Tamam tamam bu kadar melankoli yeter, hadi herkes kendi cinsiyetine!
O karnın burnundayken nah kendi işini kendin yapardın. 😂😂😂 Hamile kadınlar ayakkabılarını bile bağlayamıyorlar. Yataktan kalkarken yatarken zorlanıyorlar.
Hamile kalmadım ama hamile kadınların yaşadıkları zorlukları biliyorum. Ayrıca o psikolojik durumda da eşine oral vs yapma ihtimalin çok düşük olur. Kadınların seks hormonları hamilelikte azalıyor.
@CevapVerin518 ben de diyorum ki seks yapmıyorum zaten, karımı işe keyifli gönderiyorum diyorum. Sapık hamile bir erkekle nasıl konuşacağını öğren önce sen, ay bu kadınlardan bıktım. Hepsi sapık ayol
Tamam bacım ben de diyorum ki karını işe keyifli göndermek umrunda olmaz. Bütün dikkatin kendine ve karnındakine odaklanır. Psikolojin de karına oral yaparak işe yollayacak gibi olmaz. Yani hamilelikte kadınlar senin zannettiğin gibi oral seks yapayım da erkeğime diye düşünmüyorlar. Sen hamile bir erkek olsan aynı hamile kadınların yaşadığı sorunları o ruh halini yaşarsın yani.
Tövbe tövbe😂😂😂 dünyanın sonu gelirdi diyicem ama bilim insanları bunun üzerine çalışıyor zaten ama insan doğası bence bunu kadın özelliği olarak yaratdı insan genini değiştirmeye karşıyım ben şahsen ayrıca komik olurdu alışmadığımız için bence😁
Fıtrata bu verilmiş olsaydı muhtemelen siz kadınlar gibi bir şey çıkardı ortaya,, duygu durum bozuklukları, hormonal depresif tavırlar, ergen bebeleri gibi kendini begenmemeler vs vs☺️
Ne olurdu bilmiyorum ama kadınlar için fena olmazdı, keşke böyle bir stimülasyon falan olsa da erkekler şu kadınların çektiklerini bir cekebilseler 😄 boş bos konuşması kolay oturdukları yerden