Eşim burun ameliyatı oldu, ben sezeryan oldum. Bana bilirim sezeryanın acısını demişti, nerden biliyon dedim bende burun ameliyatı oldum ya dedi. Tam olarak o an anladım acıya ne kadar dayanıksız olduğunu, erkekler hamile olsaydı ne acıya ne sancıya dayanamaz yarı yolda Allahlarına kavuşurlardı.
Dışarıdaki Hatay dönerciler kadar çok, her köşe başı kürtajcı olurdu, es kaza doğurmak isteyen de genel anestezi işe doğururdu 💁🏻♀️ emzirmeleri zaten mümkün değil onu hiç katmıyorum
Erkekler hamile kalsaydı bence doğumhaneden canlı yayın açıp “bu sancıya da abartıyorsunuz” diyen tüm hemcinslerini tek tek etiketlerlerdi 😂👶🏻 Babalık izni değil, “maç izni + doğum izni paketi” çıkardı. Bir de emin ol, sezaryen mi normal doğum mu tartışması yerini “full anestezi + VIP oda isterim”e bırakırdı. Annelerin dediği çıkar: “Bir gün değil, her gün anne olunca anlarsınız.” 💕
evet sonuç olarak erkek sperine ihtiyaç var e hem sperm bizde hem hamile kalabiliyoruz enjekte yoluyla da olabilir bak bu salyangozları aklıma getirdi 2 erkek salyangoz karşılaşınca kavga eder ve yenillen erkek salyangoz dişilik görevini üstlenir ve galip olan yenik olanı döller hayvanlar aleminin tel eşcinseli bu canlıdır