Oyle bir toplum ki, herkesin kimligi farkli bir sinifa ait. Her sinif farkli bir katman, farkli bir degerde. Bu turk toplumuna ozgu degil insanin oldugu bir cok yerde boyle.
Siz bulundugunuz sinifla ezildiginizi, hor goruldugunuzu, asagi tutuldugunuzu dusunuyor musunuz ve bu sinif ne?
Lgbt olmak mi? 'Onlarda bizim kadar ozgur. Istediklerini yapabiliyorlar' diyen toplulugun, sizin gordugunuz nefretten haberleri mi yok?
Kadin olmak mi? Guvensiz ve tabu dolu ortamda hala kendi kimliginizi ozgurce koyamamak mi?
Erkek olmak mi? Bu guvensizligin sizi de damgalayip kendinizi agir bir sorumlulugun altinda hissetmek mi?
Fakir olmak mi? Hayallerinizin pesinden kosmak yerine duvara bakip sadece hayal kurmak, baskalarinin gozunde acinacak olmak mi?
Engelli olmak mi? Ihtiyaclarinizi anlamayan ama anladigini sanan, yapamadiklarinizdan dolayi size gulen, her disari ciktiginizda aciyan gozlerle bakan insan gormek mi?
Yalniz olmak mi? Kimsenin bulasmak istemeyecegi, kotu veya bulasilmaz diye damgaladigi, tum zorluklarla tek basina mucadele etmenin yukunu hisseden mi?
Azinlik olmak mi? Baskalarinin yaptigi hatayi siz yaptiginizda agir bir yargilama veya horgorulme ile karsi karsiya kalma, her zaman oteki oldugunu bilmek mi?
VE DAHA BIRCOGU..
Siz hangisisiniz demiyorum. Siz alt sinif olarak kendinizi goruyor musunuz ve goruyorsaniz hangi degerlerinizle ozellikle.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer