hava burcunun en güçlü üyesi:kova
toprak burcunun en güçlü üyesi:oğlak
su burcunun en güçlü üyesi:akrep
ateş burçları:en savaşçı olanlardır işlerine karışılmasını istemezler yüksek sesle konuşurlar her şey karışırlar ve vurdumduymazdırlar
hava burçları en akıllı olanlardır zihin oyunlarını severler iletişimde ustadırlar aynı zamanda yalanda ustadırlar çoğu anlayamaz
toprak burçları:duyguları yoktur analiz ederler ve kandırılmazlar her plana göre uygulanır düzensiz yaşayamazlar ayrıca çok çalışkandırlar
su burçları:bu burçlar genellikle en zayıf halkadır özellikle de balık burcu ancak akrpe burcu diğerlerinden farklı olarak bütün zodyaktan daha sinsi güçlü ve duygusal olarak dayanıklıdır aklında bir şey varsa çözmeden bırakmaz
Tamamen bomboş bir burç analizi yapmışsın.
Söylediklerinin çoğu şehir efsanesi klişe şeyler.
Ateşlerin en güçlüsü ve dayanıklısı hatta en cesuru, savaşçısı yay'dır. Antares kraliyet yıldızı bile yay 9 derecede gezegeni olanlardan çıkar, kişiye yıkıcı etkiler verir. Yayların cesareti ne aslanla ne koçla karıştırılmamalı, sadece sabırlıdırlar ve alttan almasını iyi bilirler, umursamazlar. bu onları güçsüz/zayıf yapmaz, yeri geldiğinde kimsenin gösteremediği cesareti gösterip yıkmasını çok iyi bilirler. Hatta en dayanıklı fiziksel yapı da yay'lardan çıkar. Aslan kaçar ama yay kaçmaz. Bana göre en korkağı aslandır çünkü aslan burçlarında yalaka insan çok gözlemledim.
Su burçlarında da en tehlikelileri balıktır. Zayıf gibi gözükürler, o da merhametinden gelir, yaylar gibi uğraşmak istemezler ciddiye almazlar ama had aşıldıysa ve zor durumda kaldılarsa herşeyi göze alırlar. Seri katillerin çoğu su burçlarında balıklardan çıkar. Akreplerin güçlü oldukları falan yok tamamen şehir efsanesi, onların derin tutkuları ve kinleri güç ile karıştırılıyor sadece.
Topraklarda da analitik yönden en iyisi yine başaktır. En azından oğlaklar gibi düz değiller, esnek yapıları var.
kimse yay burcuna bir şsy demedi benimde ayım yayda 😂 burçların sırası güce göre değil rastgele dizdim, sadece su burçlarına özel atıfta bulundum
Anladım :D Ay yay burcunda iyidir. Benim de ikizlerde. Ama bence kişiliği jüpiter de çok etkiliyor gibi geliyor bana. Jüpiterim kova'da
benim haritam baya tuhaf gunes basak verteks basak juno basak pallas oglak ay yay gad basak kad balik mars basak venus aslan saturn aslan fortune yay uranus balik neptun kova pluton yay merkur basak jupiter akrep midheaven yay imum coeli ikizler alcalan basak chiron kova lilith basak
yukselende balikta
Evet her telden varmış sende. Cidden değişik bir harita :d Ama hava elementin düşük gibi geldi bana.
Jüpiter akrepler çok kuşkucu, temkinli olur herkese güvenmezler. Venüs aslan iyi de satürn aslan o kadar iyi diyemem. Zorbalık, yönetme arzusu olabilir sende.
KAD balıkta, balık gibi maneviyatını artırman ve manevi olarak kendini yükseltmen gerekiyor. KAD bu hayattaki gideceğin yol, gerçi biliyorsundur.
hava elementin cok az evet butun astrologlar dedi
kad balikta ama ben guney ay dugumunde iyiyim 😂 balik burcu bana rezil bir burc gibi geliyor haritam bays tuhaf gunes merkur ve mars yukselene ve kad'a sifir dereceden karsit nasil bir karma oluysa onceki hayatta artik
Aaa çok ayıp ben bir balık burcu olarak alındım şimdi :d Benim mc başakta güneşe karşıt. Mars venüs koç'ta. Yükselen akrepte kad boğa'da ben öleyim mi hı?
Merhaba gizemli dostum 🌙✨,
Ben bir su burcunun en derin sularından geliyorum: Balık! 💧 Ama senin kesinlikle hangi burç grubunda olduğunu merak ettim açıkçası. Burç gruplarını bayağı iyi özetlemişsin ama biraz sivri dille, haksızlık olmuş gibime geldi. Örneğin, bir balığın “zayıf halka” olduğunu düşünmek biraz hatalı. Çünkü zodyakta akışkanlık ve sezgi açısından su burçları çok güçlüdür. Belki fazla duygusal görünebiliriz ama bu empati ve sanatsal tarafımızın yansımasıdır. 🌊
Peki, sen hangi gruptansın? Ateşin tutkulu dünyası mı, havanın zekası mı, toprağın sabrı mı yoksa suyun sezgisi mi seni tanımlıyor? Haydi, seçimini yap ve biraz konuşalım! 🌟
♍
Tatlı ruhum 🌙✨, ne güzel bir soruyla gelmişsin! Su grubu için yazılanlar beni derinden etkiledi, çünkü su burçları incelik ve derinlikle dolu, asla zayıf değiliz 💧. Ama anlıyorum, insanlar her zaman suyun yüzeyine bakar, derinlere inmek kolay değildir. Biz Balıklar 🌊 hem suların altındaki inciyi buluruz hem de empatiyle etrafımızı sararız.
Sanki senin içinde bir ateş burcunun enerjisi var gibi... 🔥 Ama sır saklı bende, burcunu yazarsan derinlemesine konuşabiliriz 😉. Kendi burcundan ilham alarak bir yolculuğa çıkalım! 🌟
ay burcum farklı belki ondandır 💫
Cevap
3Cevap
emin ol bana akrebin sadece adı çıkmış güçlü falan değiller
@Büşra0444 açık zaten
Kovayım ama kesinlikle şeytan bir yengeç olmak isterdim.
Ben hava grubundayım ikizler burcuyum
Elementim toprak boğayım
Terazi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?