Astroloji & Burçlar Acaba sen hangi gruptasin? Gönül_doktoru Takip Et Guru Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ben en hirsli ve en istekli grupta bir koc olmak ne guzel 🥰🥰🥰 Güncellemeler+1 yıl https://youtu.be/hluVrTixQwI Güncellemeler+1 yıl Son sorumdu arkadaslar cidden gidiyorum iste gidiyorum sessizce Acaba sen hangi gruptasin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ÖpeyimDeGeçsin Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 98% Balık +1 yıl Balık olarak uyuşuğumm😭😭 keşke şimdi birisi şu çoraplarımı çıkarsa ve bana içecek ve yiyecek bir şeyler getirseeee😂 1 0 Yorumla
Belanizgeldiamk Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 98% Oğlak +1 yıl Bunu yapanin koc burcu insani olduguna yrmin edebilirim ama kanitliyamam 1 0 Yorumla
ayna35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 74% Başak +1 yıl Basak burcu uyuşuk değildir.. Şartların olgunlaşmasını bekliyordur ... 1 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% Terazi +1 yıl Terazi yok ne oldu garezin mı var doktor 😊hahahahah 1 0 Yorumla
Hsjsksoso Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 99% İkizler +1 yıl En maceracı ve en hırslı burç ♈ 1 6 Yorumla Hsjsksoso İkizler +1 yıl Hesabını mi siliyorsun🙄 Yorumla Gönül_doktoru Koç +1 yıl Evet kapatacagim sanirim biraz sikkinimda Yorumla Hsjsksoso İkizler +1 yıl Hmm hayırlısı olsun Yorumla Gönül_doktoru Koç +1 yıl Aynen canim yaaa cok ararlar ama beni kiymet bilmeyenler utansin Yorumla Hsjsksoso İkizler +1 yıl Ahah artık mumla arasınlar 😅 Yorumla Gönül_doktoru Koç +1 yıl Aynen benimle gorusmek isteyenler aerik bir zahmet telefon ile bulsunlar 😥😥😥 Yorumla
SmexuQi Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Yengeç +1 yıl Bende en şanssız burç yengeç olarak bu fotoğrafta dahi yokum🤗 1 0 Yorumla
marjinalgirl2367 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% Başak +1 yıl Başak burcuyum uyuşuk değilim hırslıyım 2 0 Yorumla
Kahve_Kokusu_ Takip Et Xper 5 Yaş: 109 , eic 100% Yengeç +1 yıl En hırslı burç ve cidden öyle. 1 0 Yorumla
uğurböceği0000 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% Aslan +1 yıl En Hırslı Burçlar grubundanım 🤗 1 1 Yorumla uğurböceği0000 Aslan +1 yıl Aslan olarak Yorumla
pumpkindaly Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 82% Terazi +1 yıl Yengeç yok 1 2 Yorumla pumpkindaly Terazi +1 yıl Neden gidiyorsun Yorumla Gönül_doktoru Koç +1 yıl Gitmem gerekiyor yoksa üzülüp aci cekecegim Yorumla
badgirlll010101 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% Terazi +1 yıl Terazi neden yokk 3 2 Yorumla yanlizimcokyanliz Terazi +1 yıl Insancil kiz 🤣🤣🤣🤣 Yorumla badgirlll010101 Terazi +1 yıl @yanlizimcokyanliz yengeçte yok.. Yorumla
iremd02 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% Yengeç +1 yıl Hiçbiri☹️ 2 4 Yorumla yanlizimcokyanliz Terazi +1 yıl Yengeç burcu kendiside dünyanın en güzel kızı Yorumla yanlizimcokyanliz Terazi +1 yıl Yerim onu yerim onuuuu Yorumla yanlizimcokyanliz Terazi +1 yıl Fizigini biliyorum gerçekten hayallerimdeki boy ve fizik bu kızda Yorumla yanlizimcokyanliz Terazi +1 yıl Kendisi benim olsa onu ölene kadar mutlu ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Balık olarak uyuşuğumm😭😭 keşke şimdi birisi şu çoraplarımı çıkarsa ve bana içecek ve yiyecek bir şeyler getirseeee😂
Bunu yapanin koc burcu insani olduguna yrmin edebilirim ama kanitliyamam
Basak burcu uyuşuk değildir..
Şartların olgunlaşmasını bekliyordur ...
Terazi yok ne oldu garezin mı var doktor 😊hahahahah
En maceracı ve en hırslı burç ♈
Hesabını mi siliyorsun🙄
Evet kapatacagim sanirim biraz sikkinimda
Hmm hayırlısı olsun
Aynen canim yaaa cok ararlar ama beni kiymet bilmeyenler utansin
Ahah artık mumla arasınlar 😅
Aynen benimle gorusmek isteyenler aerik bir zahmet telefon ile bulsunlar 😥😥😥
Bende en şanssız burç yengeç olarak bu fotoğrafta dahi yokum🤗
Başak burcuyum uyuşuk değilim hırslıyım
En hırslı burç ve cidden öyle.
Maceracı üşengeç balık 🧜♂️ :)