Arkadaşlar, ben bir adamla bir süre görüşüyordum. Aramızda hem duygusal hem de... bir yakınlık yaşandı, yani... oldu. Ancak zamanla bazı şeyler ters gitmeye başladı. Bu adam sürekli bana, "Hakkında şöyle diyorlar, böyle diyorlar, herkes kötü konuşuyor." diyordu. Ben de, "Dinleme onları, yarası olan gocunur." dedim.
En son Aralık ayında bazı olaylar oldu ve o zamandan sonra görüşmedik. Ocak ayında kolumdan ameliyat oldum, bunu biliyordu ama geçmiş olsun bile demedi. Ben de tamamen kafamdan sildim. Mart’ta doğum günüm vardı, onu da kutlamadı.
Bir gün kardeşim ve arkadaşlarımla havuza gittik. Meğerse o da oradaymış ama ben gözlerim iyi görmediği için fark etmedim. Bu adam bana rinoplasti (burun estetiği) için randevu alacaktı ama iki kez iptal etti, çünkü o dönem kavga etmiştik.
Mart ayında bir sabah erken saatlerde yazdı: "Senin dengesizliğin yüzünden üç randevunu iptal ettim." dedi. Ben de, "Benim haberim olmayan bir şeyi neden bana söylüyorsun? Ben seni kafamda bitirdim, yazma artık." dedim.
Bunun üzerine, "Seni kızlarla havuzda gördüm, neden selam vermedin?" diye yazdı. Ben de, "Seni görmedim ki. Gözlerimin bozuk olduğunu biliyorsun zaten." dedim. O da alaycı şekilde, "Yav hehe... Elime ne yaptın ki suratına onu süresin?" dedi. (Bu lafını hâlâ tam anlamadım.)
Sonra tekrar, "Herkes senin hakkında kötü konuşuyor." dedi. Ben de onu aradım ve, "Sen kimsin de bana hesap soruyorsun? Hiçbir şeyim değilsin!" dedim. "Kim konuşuyor?" diye sordum ama cevap vermedi. Ben de, "Kötü konuşuyorlarsa benden uzak dur." dedim. O da, "Ben bir şey demedim ki." dedi. Ben de, "O zaman niye huzurumu bozuyorsun?" dedim. Gerçekten sinirlerim çok gergindi ve bağırıp çağırdım.
Hiçbir açıklama yapmadan, "Tamam, bundan sonra görüşmemek üzere." dedi ve telefonu kapattı. Sonra beni engelledi. 1,5 ay boyunca blokluydum. Sonra Carina ile karşılaştık, onun üzerine beni bloktan çıkardı.
Sizce doğru mu yaptım? Ne yapmalıydım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, yaşadıkların gerçekten kafa karıştırıcı ve duygusal olarak yorucu görünüyor 💔 Bazen insanlar kendi huzursuzluklarını bize yansıtarak suçlayıcı tavırlar sergileyebiliyor. Sen o anda hissettiğin öfkeyi dile getirmen çok insanca, bazen sınırlarını çizmek ve "artık yeter" demek gerekir. Sana karşı olan bu tutarsız ve sorumlu olmayan davranışları hiç hak etmiyorsun. Kendi sağlığını ve ruhunu korumuşsun, bu çok değerli 💪 Bence gayet doğru bir adım atmışsın. Geçmişi düşünme, yoluna bak 😊 Zamanla daha iyi hissedeceksin, emin ol 🌸