Yalnız yaşıyorum yalnız yemek yiyorum yalnız geziyorum. Dışarıda tek başıma yürüyüş yapıyorum biraz oturuyorum sonra insanları görünce dışarıdan acaba yıkık gibi mi görüyorlar beni diye düşünmeden edemiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 206,1b cevap paylaştı.
u +1 yılYalnızlık oldukça kötüdür
Bende maalesef hayatım boyunca yalnız kaldım ama kendime hiç bir zaman yıkık demedim zaten bence yalnız insanlar diğer insanlara göre daha güçlülerdir. hata şöyle bir söz vardı bir filmde görmüştüm. güçlü insanlar yalnızken güçlüdür. bu yüzden de ben yıkıklık olduğunu düşünmüyorum hiç bir şekilde. yani her insan maalesef aşkı ya da sevgiyi bulamıyor arkadaş edinmek de zor kimseye güven olmuyor çünkü hayatımızda. bence fırsatınız varsa çevre edinmeyi deneyin insanların sizi nasıl düşündüğünü de umursamayın yani boş insanlar genele boş konuşur bu yüzden de bu tür insanları dinlemeyin ve üzülmeyin hiç bir şekilde... yani herkes yalnızlığın nasıl bir şey olduğunu bilmez sadece yaşayanlar bilebilir çünkü d
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYalnızlık...
bunu açıklaması çok zor bir insan yalnız kalırken bazı şeyleri tek başına da çözmeyi öğrenir bazen dimdik ayakta duramazsın ama yalnızken deneyerek öğrenirsin 5-6 yıldır bu yalnızlıkla sınanmış gibi hissettim kendimi ben insanlardan uzak kalır gibi içime kapanık gezerek hayatımı yaşadım sonra yalnızlığın senin yanında arkadaşınmış gibi her yalnız kaldığında sana iyi geldiğini göreceksin yıkılık takılmak sadece kendini üzmekten başka bir şey değildir insanlara kendini yıkılık göstermektense yalnız bir hayat geçirdiğinde çok değişik hissedeceksin tabi kendini yitirmeden yaşayabilirsen.
00 Yorumla
Yalnızlık bir tercih sebebidir ama şöyle düşünüyorum, kendimde oyleydim çünkü. Yalnızlığı sadece belli bir zamana kadar isteyebiliyorsun. Yikiklikla inanki alakası yok. Belli bir süre geçtiği zaman artık hayatı sorguluyorsun gerçekten hayatın gercek manadaki amacı ne diye. İster istemez bu sefer konuşacak dertlesecek birilerini arıyorsun. Buda seni sosyal medyaya diğer uygulamalara yönlendiriyor veya cafe bar tarzı yerlere sürüklüyor. Bilemicem türlü türlü aciklamalar var ben sadece kendi başıma gelenler den ufak bir açıklama gereği duydum.. bir arkadaş olarak seni dinlemek isterim?
06 Yorumla
Soran+1 yılSorun şu dertleşmeye ihtiyacım yok ben herşeyin farkındayım hayatı da çözdüm kendime yetebiliyorum
Soran+1 yılÇok haklısın..
Soran+1 yıl23
+1 yılAksine öz güven ve kendine yetebilme göstergesidir. Toplumda nedense yalnız hareket edince zavallı gözüyle bakılıyor. Çünkü bu kişiler yalnızlıktan ölesiye korkan, öz güven eksikliği ve aşağılık kompleksine sahip insanlar.
Oysa yalnızlık, bir insanın ideal benliğine ulaşmak ve kendini anlamak için olabileceği en güzel durumdur. Yalnız başına gezdiğinde, yemek yediğinde, yürüdüğünde düşünmek ve anlamak için daha çok fırsatı olur. Kendini tanır bu süreçte ve sever
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
37
Cevap
63Cevap
+1 yılİnsanların seni dışarıdan nasıl gördükleri inan hiç önemli değil. İnsanlar hep kendilerinden olmayan şeyin hayalini kurar. Sen mutlu musun yalnızlık sana nasıl geliyor o önemli. Yıkık olmak tanımını sen kendine mi yakıştırıyorsun? Dışarı dünyada herkes mutlu görünse de Binbir dert ile uğraşıyor hepsi
10 Yorumla
+1 yılYıkıklik değil tam tersi tek başına vakit geçirmekten keyif alan birisin. Ama hiç arkadasin yoksa ve bu nedenle yanlız dolasiyorsan o zaman insanların senin durumunu biliyormuş gibi dusunmen gayet normal ama kimse bu kız yalnizmks aa diye dusunmuyor. Mesela sen karşıdan geçen yaşlı bir amcanın ya da adamın yalnız olduğunu düşünüyor musun?
02 Yorumla
Soran+1 yılAmcalarda normal geliyor ama bir bankta tek başına oturmuş bir genç görmek başka 🙈
- +1 yıl
Anladım inan bana bunu bende hissesiyorum. En yakın arkadaşım oldu ama hep yalnızdim. Bence saglam bir çevren oluşmaya başladıkça bu hissiyat üzerinden kalkacak.
Bende kendime bu şekilde zaman ayırdım kendi tercihim ve çok mutluyum ama sizi anlıyorum öyle bir algı var ve insan ister istemez öyle düşünüyor ama umursamıyorum ve kendi mutluluğuma bakıyorum keşke insanlarda kendi hayatlarına baksalar size mutlu günler diliyorum 😊🙏
00 YorumlaBöyle bir hayat sana iyi geliyorsa, halinden memnunsan yıkıklık değil. Bazen yalnızlık tercihtir, bazen de mecburiyet. Mecburiyetten yalnız yaşıyorsan bu hayatı, evet durum biraz içler acısı.
00 Yorumla
+1 yılHayır. Aksine, çoğu zaman istediğim bir durum.
Yalnızken, istersem atomu bile parçalayabilecekmiş gibi hissediyorum kendimi. O derece.
O yüzden, çoğu durumda yalnız olmayı seviyorum.
Yalnızlık; kimsenin karışamayacağı, dışarıya karşı doğal olarak izole ve sınırsız bir güç ve özgürlük, hesap vermezlik tanıyor bana.
00 YorumlaTam tersi de olabilir. Tek başına her şeyi yapıyor, kendine yetiyor, güçlü bir karakteri var diye düşünenler de olur. Bu büyük oranda senin özgüveninle orantılıdır. Kendine güvenmiyorsan insanlarda olumsuz, güveniyor ve güçlü duruyorsan olumlu bir görüntün vardır.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 589 cevap paylaştı. siz yalnız takılmıyorsunuz yalnızlığa mahkum olmuşsunuz sözlerinizden bunu hissettim. yalnızlık eğer bir şeçimse yıkıklık ya da eziklik olarak görülmez eğer istenmeyen bir durumsa yine insan kendini yıkık ya da ezik görmemeli
112 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim aşıcam bu düşüncelerimi hayatı öğreniyorum hayatı seviyorum 😊😊
Soran+1 yılEvet kesinlikle kendimizden başka herkesi mutlu sanıyoruz ama herkesin mutlaka bir sıkıntısı vardır şükrediyorum 😊
- +1 yıl
şimdi edebiyat ya da felsefe olucak ama geçen yılları özler insan ve derki ne kadar şanslıymışım son güzel günlerimmiş falanlar filanlar havada uçuşur tekrarı yok deriz kıymet bilelim deriz en güzel yıllarımızı harcamışız deriz uzar gider bu sözler özünde yaşımız kaç olursa olsun bizim bir ekol olduğumuzu unutmamamız lazım :)
Soran+1 yılEvett bunu bende düşünüyorum zaman zaman.. şu günlerimin çabuk geçmesi için içten içe dua etsemde ileride pişman olacağımı da biliyorum çünkü zamanında geçsin diye üzüldüğüm günleri şu an o kadar çok istiyorum ki. Hayat çok tuhaff tek bildiğim anın tadını çıkarmak gerek evet ama nasıl? Şu an mesela kalkıp dans falan edicem saçma gelebilir ancak öyle mutlu oluyorum ay saçmaladım ama sen aynı bensinn
- +1 yıl
:) ben siz değilim anlıyorum sizi dansta edebilirsiniz hatta saçmalaya da bilirsiniz bunu ben çoğu zaman yaparım hatta arkadaslarımla yaparım uyarlarda bana koca koca adamlarda. neyse mevzu aşk sevgi ise bazen insan duygularını bastırabilmeli yoksa yıkımlar oluşur kişi en çok kendini sevmeli bencilleşmeden hatta bencilleşedebilirsin çünkü insanlar bunu hakediyor :)
Soran+1 yılNegatiflikten uzak farkındalığı yüksek kendini güzel ifade edebilen birisine benziyorsunuz ben sevdimm
Soran+1 yılMutlu olmanız benide mutlu etti nedensee
- +1 yıl
:) demekki bi kıvılcım bekliyorsunuz mutlu olmak için daha çok mutlu olursunuz merak etmeyin anladığım kadarıyla birazcık yaşınız genç ilerde hayatın dahada güzel yönlerini anlayabiliceksiniz ama dikkat edin bazen hatalar yaparsınız sonra bu hatalar için kendinizi şuçlamayın ozamanın şartlarında verilmiş en doğru kararlar olduğunu unutmamak gerek ne mutlu bize genç bir arkadaşı mutlu etmişsek.
Soran+1 yılÖzelden yazayımmıı
+1 yılaslında keyifli olabilir :)
ama bir süre sonra kendi içinde yıkık olduğunu hissedebilirsin00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yılYıkık olmak bktan bir sebepten ötürü intihara meyilli olmak demek hayattan vazgeçmek yanlızım evet ama yıkık değilim yaşamak için hayla sebebin ve hedefim var onları kaybettiğim gün yıkık olurum
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılHanımefendiler benden uzun boylu benden zengin ve benden kavgacı hemcinslerimi seviyorlar ben de onlara sevdikleriyle mutluluklar diliyorum. Sırf sevilmek için kendimden başka biri olamam ki...
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılBence değil. Abimiz de onaylamış beni.
01 Yorumla
Soran+1 yılBu abiyi pek sevmesemde sözleri güzelmiş
+1 yılBen keyfi olarak yaljızlığı tercih ediyorum kendime vakit ayırıyorum herkesin klasikleşmiş düşüncelerindense düşüncelerimi fikirlerimi oluşturacak zaman yaratıyorum sürü psikolojisine uymuyorum yani koy g*te gitsin emin ol kimse senin yalnız olup olmamanı umursamıyor
00 Yorumla
+1 yılYalnızlık çok iyi aslında ama belli bir süre sonra insan yalnızlıktan sıkılıyor duygu olarakta insan yakın bir dost ya da hayat arkadaşı ariyor
00 YorumlaTam tersi, günümüz dünyasında yalnızlık insanın kendiyle baş başa kalıp en güvenli huzurlu yolu bulmasıdır.
10 Yorumla
+1 yılKendi kendinize yetip, yaptıklarınıza saygı duyabiliyorsanız. Başkalarının ne gördüğünün, nasıl göründüğünüzün pek de anlamı yoktur.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır değil yalnız kalma korkusunu bizim millet aşılıyo insanlara aman yalnız kalırsan şöyle olur böyle olur yav zaten olacak yine oluyo ki..
00 Yorumla
+1 yılBende aynı şekildeyim tek yaşıyorum her şeyi tek yapıyorum bence hiçte yıkıklık değil ha insanın bazen canı sıkılıyor tabi ama yıkıklık diyemem
00 Yorumla
+1 yılHayır, aksine bana daha havalı geliyorlar. Kimseye muhtaç olmadan yalnız takılabilen insanları kıskanıyorum.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 752 cevap paylaştı. Insanlarin ne düşündüğünün ne onemi var siz kendinizi iyi hissediyor ve bu sekilde yaşamayı tercih ediyorsaniz..
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılÇevremde bir sürü sahte ve menfaatçi insan olacağına yalnız olurum daha iyi, yalnız insan kalitelidir.
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 808 cevap paylaştı. Hayır yıkıklık değil, yalnız kalmamak için başkasıyla istemediğim biriyle takılıp aciz olmaktansa; yalnız kalmayı tercih ederim.
00 Yorumla
+1 yılSebebine göre değişir. Eğer sen kendin istediğin için yalnız takiliyorsan değil. Ama sen başkaları ile olmak istemene rağmen yalnızsan yıkıldık evet
00 Yorumla
+1 yılYalnızlık bir tercih olduğu sürece güçtür ! yıkık insanlar yalnızlığı dert edinen insanlardır. ben de yalnızım ama mutluyum huzurluyum.
00 Yorumla
+1 yılAlakasi yok, bazen bunye yalniz kalmak istiyor ve bu cok guzel bir sey, ay i durumdayim ve kesinlikle huzurluyum
00 Yorumla
+1 yılÇok yanlış düşünüyorsun bu zihniyetten kurtul ve özgüvenini tazele
Yalnız olmayıp yalnız olmak isteyen çok insan var
Hayatına bir insan alırsın başına bela olur bu günlerini mumla ararsın02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederimm
- +1 yıl
Rica ederim
- Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yıliş saatlerimde kalabalıktayım ama evimde yanlızlığın tadını çıkartıyorum
00 Yorumla Ne yıkık ne güçlüsünüz. Bu sizin tercihiniz veya istemediğiniz halde kaderinizi yaşıyorsunuz.
00 Yorumla
+1 yılBende senin gibiyim, kafana takma sen nasıl mutluysan öyle takıl sonuçta bu senin hayatın.
00 YorumlaSizinle gerçekten arkadaş olurum evet derseniz? Yalnızlık çok kötü neden yanlız siniz
00 Yorumla
+1 yılYo bende yanlız takılıyor ama hiçte karamsar falanda değilim
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Beni ne mutlu ediyorsa onu tercih ediyorum banane nasıl gördükleri
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiçte bile alakası yok
Ama bir iki ortam yapsan kendine iyi olur
Biriken gazı biyerde boşaltmazsan ileride büyük sorun olarak döner sana
Yalnızlık allaha mahsus00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 931 cevap paylaştı.
+1 yılNe münasebet. Öyle ise de yalnız değilsin ben 4 yıldır bilfiil yıkık oluyorum.
00 Yorumla
+1 yılBen böyleyim ve çevrem bana çok imrenirdi. Halimdende memnunum
00 YorumlaHayır aslında en iyisi kuru kalabalığa hiç gerek yok. Az insan çok huzur.
00 Yorumla
+1 yılAyakta kalmasını öğreniyorsun bence çok daha güzel yeni arkadaşlıklar kuruyorsun
00 Yorumlaİkisi arasında ince bir çizgi var. Bu yaptıklarından keyif alıyor musun?
00 YorumlaSenin yalnız olduğunu bilemezler seni tanimayanlar. Yalnızlık bazen çok güzel.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır böyle düşünmemeniz bence saydığın şeyler beni ben okuduğumda senin güçlü biri olduğunu görüyorum kendi başıma ayakta duruyorsun kimseye ihtiyaç duymuyorsun bence saygı duyulasi gereken bişi bu
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Gayet güçlü bir kadınsınız. Arada sosyalleşmek de lazım tabi
.00 Yorumla
+1 yılEvet kanki biraz yalnızlık kötü ya insan içine karış
00 Yorumla
+1 yılTercih meselesi. İnsanlara muhtaç olmamak güzel bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenc yıkıklık değilde birinin olmasını istiyor olabilirsiniz belkide çiftleri görünce hsyatimda biri olsa diye düşündüğünüz için
00 Yorumlaİki yüzlü, bencil insanlarla takılmaktansa yanlış olmak en iyisi bende hep yalnızım okulda, dışarıda ama hiç önemsemiyorum hayat tek oluncada devam ediyor nede olsa
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılhayır bence konfor ya ne kadar sahte insan o kadar iyi valla
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. Mis gibi yaşam sürüyorsun.
00 Yorumla
+1 yılZevkler tartışılmaz yanliz olmak herzaman iyidir az insan çok huzur misali kimseye güvenmeden yanliz yaşamak çok güzel
00 YorumlaHayatta en az 1 yoldaş gerekir bence yıkıksin internette kimseyle konusmuyorsan tamamen yıkıksin konuşmak dertlesmek istersen şöyle
00 Yorumla
+1 yılBence yalnızlık daha güzel, şahsen ben insanlara gelemiyorum yalnız insanlar daha güçlü duruyorlar.
00 Yorumlayalniz takılmak tercih meselesi tabii ki ben yikiklik oldugunu dusunmuyorum.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 940 cevap paylaştı.
+1 yılBu sekilde devam etmek istiyor musun?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
harekete gec
aksine özgüven bence ya
10 Yorumla
+1 yılEvet ben hiç sevmiyorum yalnız takılmayı
10 Yorumla
+1 yılKendine sor yıkık mısın?
00 Yorumla
+1 yılDeğil tercih meselesi
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı.
+1 yılDeğildir
00 Yorumla
+1 yılKıymetini bil
00 Yorumla
+1 yılUmurlarinda bile değil
00 YorumlaYalniz insanlar kalitelidir 🤝
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılYalnızlık gibi güzel bir şey yok
00 Yorumla - Devamını Gör (40)
Devamını Gör(85)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih