Yeni gelinden iş beklentisi normal mi?

Evlenince eşimin memleketine taşındık eşimin köyüde bize en fazla 30-40 dk uzaklıkta daha geldiğimiz ayın ikinci ayında 1 buçuk ay boyunca her hafta sonu tarlaya gittik bişey demedim

Sonra aradan 2-3 ay geçti bu sefer hergun iki ay boyunca yine tarlaya gittik

Sonralarda arada işte bu bizim geleneğimiz vs diyerek yok pilav dağıtma yok bilmem ne yine yardıma gittik

Çapa vs onları da yaptım

Lakin benim bundan önce tarla görmüslüğüm vs yoktu dalından meyve bile toplamadim bu işlerle alakam olmadi şehirde olduğumuz için sizce bu kadar erken olması normal mi annesi açık açık beni cagirmiyor ama her eşimi aradığında gelin de gelsin ya da gelecek mi diye on kere soruyor aramız çok iyi asla kötü insan değiller lakin ben tarlaya onlarla gittiğimde eşimin kardeşleri (erkek 2 tane) genel olarak işi sallamiyorlar biz yapıyoruz daha çok hatta ellerinde telefon rahat rahat yapıyorlar

1 yıl boyunca eşim bana bı teşekkür hediyesi dahi almadı sevgililer günü olsun evlilik yıldönümü olsun hep benim sevmediğim ve bunu daha önceden belirttiğim alalade hediyeler ile geçiştirdi

Ben buraya ayak uyduramadan tarlaya koştum hayatımı değiştirdim ama eşimden de bı jest beğendiğim istediğim düşünülmüş bir hediye veya sürpriz olmadı gerekmez mi normalde çok iyi biri her dediğimi yapar fakat ben biraz sasirtilmak simarmak istiyorum ama eşim bana benim asla beğenmeyeceğim bildiğiniz liselilerin aldığı eşyaları hediye diye getiriyo

Sizce bu gelinden iş beklentisi normal mi daha evleneli yeni bir yıl oldu

Yeni gelinden iş beklentisi normal mi?