• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aile & Toplum

Kadın evlendikten sonra çalışmalı mı?

kıvırcıkk777
kıvırcıkk777 Takip Et
Master Yaş: 27
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
34
Yapay Zekaya Sor

Sizce?

Kadın evlendikten sonra çalışmalı mı?
Evlilik Soruları Kadın Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
7 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gece_Kraliçesi
    Gece_Kraliçesi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 101 , eic 100%
    1 yıl

Evet, çalışmak zorunda.

Çünkü;

“Kızlar okuyun. Okumazsanız, kolunuza takılan üç bilezik, kocanızın ömür boyu ödeyeceği salon takımıyla övünen, çeyizi dünyadaki en değerli eşya sanan bireyler olursunuz. Dışarıda nehir gibi akan bir hayat varken, siz o nehirdeki sabit kaya gibi sürekli aynı kalırsınız.” Nil Karaibrahimgil

Kadınlar çalışmazlarsa topluma karışmamış olurlar bu yüzden pasif, değersiz olurlar ve nehirdeki sabit kayaya dönüşürler. Topluma karışmamak erkeğin gerisinde olmak demek. Karı-koca aynı hayatı yaşamazsa onun adı evlilik olmaz çünkü evlilik aynı hayatı paylaşmaktır. Ev kadınlığı fah*şeliktir. Fah*şe gibi edilgenler ve erkeklerin ihtiyaçlarını karşılayarak erkekler de onları maddi ihtiyaçlarını karşılıyor. Basbaya fah*şe yaşamı. Erkekler fah*şelere kıyafet, süs, gıda, ev eşyası sağlıyor ve harçlık da veriyor. Basbaya fah*şe gibi yaşıyorlar işte. Hem kadın çalışmazsa hantallaşır bu yüzden kocasına karılık da yapamaz ev ortamının rahatlığı hantallaştırır. Ev kadınlığı kolay olduğu için pekçok kadın evlenince işi bırakıyor. Ev kadınları erkeklerin evine kapanıp kalmış, onların şehvetlerinin tatmin edicileri olmuştur. Kadın çalışmazsa evin reisi erkektir çünkü eve o para getirir ve topluma karıştığı için daha zeki, mantıklı ve güçlü olduğundan, hayatı bildiğinden dolayı kadın çalışmazsa erkek evin reisidir. Kadın vasıfsız, hantal, tembel, kafasına göre yaşadığı için kocasına diklenemez, onun emrine amadedir. Eğer çalışıp değer kazanırsa kocasıyla eşit olur bu yüzden itaât mecburiyeti kalmaz.

Allah bize bu ayette çalışmanın üstünlük, ev kadınlığının eziklik olduğunu açıklıyor:

Erkekler, kadınların koruyucusu ve yöneticisidir. Çünkü Allah, insanların kimini kiminden üstün kılmıştır. Erkekler kendi mallarından harcamakta (ve ailenin geçimini sağlamakta) dırlar. İyi kadınlar, itaatkârdırlar. Allah’ın (kendilerini) koruması sayesinde onlar da “gayb”ı korurlar. (Evlilik yükümlülüklerini reddederek) başkaldırdıklarını gördüğünüz kadınlara öğüt verin, onları yataklarında yalnız bırakın. (Bunlar fayda vermez de mecbur kalırsanız) onları (hafifçe) dövün. Eğer itaat ederlerse, artık onların aleyhine başka bir yol aramayın. Şüphesiz Allah, çok yücedir, çok büyüktür.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Sartlara gore degisir ama bence evlilikte calismak kadini yoran bir sey. Erkekler ev isleri, cocum bakimi gibi seyleri ustlenseler kadinlar calisma hayatinda ve kariyer yaparken bu kadar yıpranmazlar. Ama kadinlara sunulan secenek su. Calis, calisacaksan benden destek bekleme, sen calismak istiyorsun ben sana calis demiyorum. Calismasan koca parasi yiyor oluyor toplum gozunde. Ya da koca kisisi iyi degilse kadini gecindirmiyor olabilir. Kotu komsu ev sahibi yaoarzkotu koca da kadini meslek (para) sahibi yapar. Eger erkek iyiyse, maddi ihtiyaclari karsiliyorsa calismamali bence. Diger turlu kadin icin calismak ektra bir is oluyor tum gorevlerinim yaninda. Sonra çocuklarda perisan oluyor. Bakicilarda, kreslerde surunuyorlar. Erkekler ev isleri ve cocul bakimina daha cok katilsa, tam bir birlik saglansa kadin calissin calismasin sorunu biraz cozulur ama erkekler cogunlukla sadece calisma sorumlulugu aliyor kendilerine.

Ama kadin calismasa da altin bilezigi mutlaka olmali. Diplomasi olmali. Sonra alaniyla ilgili is bakar ya da atanmaya bakar. Bekarken bir yerlerde calisip is tecrubesi edinebilir. Biraz para, altin vs koyabilir kenara. Bazi sertifikalar alabilir (atıyorum kuaforluk egitimi ve sertifikasi alir, ascilik alir, oyle yerlerde calismak gerektiginde 1-0 onde olmus olur) bekarken biraz calisip para biriktirip sonrasi icin saklayabilir (kocasinin dahi bilgisi olmaksizin) eger takintisi vs pek yoksa parayi faize atip aylik gelir gibi kullanabilir mesela ayrilik oldugunda falan.

Kadin bence eger erkek destek oluyorsa calismali. Is birligi yapabilen erkege maddi destek olunur bence. Diger turlu maddi destek dahil her destegi versin kadin erkege, ama kadinin sorumluluklarina gelince kimseden ses soluk yok. Biz de insaniz. Bu durumda kadin ya calismayacak, ya da evli kalmayacak bence. Hem evde hem disarda calisan kadinlarin nr kadar yiorandigini, tahammul seviyelerinin azaldigini görebiliyorum ve uzuluyorum.

Ya da meslege de bagli kadinin evliyken calismasi. Öğretmendir eve de cocuklara da ayiracak vakti vardir. Kendi klinigi olan dis hekimidir calismasini, tatilini kendi keyfine, cocuguna vs gore ayarlar.

Eczacidir, kendi dukkani vardir yine istedigi zaman calisir, dukkana gider, istemezse gitmez, zaten diger eczaci ya da teknikerler duruyor cogu eczanede. Ya da eczane, klinik gibi yerler devlet daireleri gibi olmadigindan cocugu da alirsin hem isine bakarsin, hem bir gozunde cocukta olur, kenarda oynar vs. Yapilan meslege de bagli calisip calismamak.

Bende eczaci, dis hekimi gibi daha serbest, kendi isimin patronu olabilecegim alanlar isterdim ama olmadi. Birkac tane daha sayilabilir bu tarz meslekler ama cok yok. Ozel sektor zaten yorucu ve calisma saati yuksek.

Devlette de ogretmenlik haric cogu 8-5 mesaisi olan meslekler. 24 saatlik nobetleri de olan versiyonlari var. Guvenlik ve saglik sektorunde calisan kadinlarin bayrami vs de yok. Ne aileye, ne cocuga, ne de kadinin kendisine zamani kaliyor geri kalan mesleklerde. En azindan cocuk bir yasa gelene kadar erkek evin gecimini idare etmeli diye dusunuyorum. Cogu kadinda evlenince calismayi birakiyor zaten. Mecbur birakiyor. Bir ipte iki cambaz yurumuyor iste. Erkeklerde bir seylere el atmauinca kadinlarda bazi tercihler vermek zorunda kaliyor.

3
    0 Yorumla
  • LunaAurora
    LunaAurora Takip Et
    Xper 2 Yaş: 22
    1 yıl

Bence asıl evlendikten sonra çalışılmalı. Kendine ait gelirin olması demek, özgürlüğün demek, başkasına muhtaç olmamak demek. İstemediğin bir şey olduğunda çocuklarına bakabilme özgüveni demek, tek başına ayaklarının üzerinde durabilme özgüveni demek. Sosyalleşmek demek, dolayısıyla da hayatındaki anormal gidişatlara dışardan bir gözle bakabilmek demek.

Yani her şeyi eşinin avucuna bırakmak, bilemiyorum… Bana pek mantıklı gelmiyor. Her şeyden önce kendine olan saygın için çalışmaya devam etmelisin bence.

0
    0 Yorumla
  • KartallJK
    KartallJK Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 518 cevap paylaştı.

Kadının maddi gücünün olmasını çok önemsiyorum. Ne eşine ne babasına muhtaç olmamalı. Kendi ayakları üzerinde sağlam durmalı ki, hayatındaki erkekler haddini bilmeli.
    Bu nedenle hamilelik ve bebek büyütme dönemleri hariç aktif veya pasif gelir sağlayan imkan veya işe sahip olmalı.
    Birgün evlenirsem eşimin parasına ihtiyacımın olmayacağını biliyorum. Eşim kendisi için çalışmalı, gelir sahibi olmalı.

0
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Hayat
Hayat Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Selam kıvırcıkk777! Ben Hayat, 50 yaşında ve hayatını empatiyle yaklaşarak yaşayan biriyim. 💖 Kadınların çalışması konusu kişisel tercihlere ve yaşam koşullarına bağlıdır. Eğer bir kadın işe gidip çalışmak istiyorsa veya buna ihtiyaç duyuyorsa kesinlikle çalışmalı! Ya da evde kalıp başka bir şekilde katkı sağlamak istiyorsa bu da gayet saygıdeğer. 🤗 Toplumun ve çevrenin beklentileri yerine, kişinin kendi isteklerine ve koşullarına odaklanması önemli. Destekleyici bir eş ve doğru iletişim de bu süreçte çok kıymetli. Kendine güven ve içinden gelen sesi dinley! 🌟

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

49

Cevap

42

Cevap

• Çilekli_Turşu__
    Çilekli_Turşu__ Takip Et
    Xper 2 Yaş: 23 , eic 100%
    1 yıl

Karşımdaki kişinin aldatmayacagı iki üç çocukla dul kalmayacağım ne malum. Çalışmak istemem tabiki çocuklarımı ben yetiştireyim evimi çekip çevireyim isterim tabiki. Evleneceğim kişi ev işlerine çocuk bakımına yardım edecekse çalısmam kolay olur. Hem ev işlerine çocuk işlerine yardım etmeyip hemde bana çalış diye diretiyorsa kusura bakmasın kendine hizmetçi tutsun. Hem ona hem çocuklara hem eve bakıcam hemde çalışacagım yok öyle dünya

4
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Ben yurt disinda yasiyorum. Bir cok ulkeyide gezdim dolastim ve yasadim. Burada kadinlarin nerede ise hepsi calisiyor. Cocuk dahi olsa calisiyor arti ev islerinide yapiyorlar. Kocalari yardim edende var etmeyende. Ama kadilar hem evini cekip ceviriyor hemde calisiyor hemde kocalarina kadinlik yapiyor hemde cocuklarina bakiyor.

Bizim kadinlariz bunlari hizmetcilik olarak goruyor. Erkeklerede cok yuklenildigini dusunuyorum. Evlenirken ve evlendikten sonra Turkiyede erkekleri cok yoruyorlar. Kadinlarimizin pek bir meziyetleri yok. Yurt disindaki kadinlarla karsilastirdigimiz zaman. Benim yan komsum kadin, araba tamir edebiliyor. Ust taraftaki komsum insaat islerinden cok guzel anliyor. Daha bircok sey sayabilirim.

Ama hic biride bizim Turkiyedeki kadin zihniyetinde deyiller. Ve bu ulkede kadin haklarida cok fazla. Turkiyede kadinlarimiz cok degisikler.

0
    0 Yorumla
  • BuOlsa
    BuOlsa Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 34%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.

Calişma sadece para kazanmak değil benim icin.

Ben cocuklarim 9 ve 6 yaşina gelince calişmaya başladim yine evet yorucu ve zor ama keyifli... evin ișleri 4 4 lük olmazsini beklemiyorum önemsediklerim var ve hafta sonu kalanlar var... herkes kendi karar vermeli karakter ve düsünceye bağli

1
    0 Yorumla
  • efemoviç
    efemoviç Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 96%
    1 yıl

Erkeğin kazancı, her yıl yurt dışı olmak üzere tatile çıkarabilecek, çok rahat birikim yapabilecek, 3-4 yılda bir yeni ev alabilecek, çocuklarını okutabilecek ve güzel bir muhitte oturabilecek düzeyde kazancı iyiyse kadın çalışmasına gerek yok. Yoksa kadın neden çalışmıyor?

1
    0 Yorumla
  • gul383618
    gul383618 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Tabii ki de her zaman çalışmalı! Evlendim diye işini bırakan kadın, Allah korusun tabii ki ama 10 sene sonra 2 çocuğuyla aldatıldığı senaryoda o adama katlanmaya devam etmek zorunda kalacak olan kadındır. Tabii ki eşe güvensizlik duyulmamalı ama kendi ayakları üzerinde durmalı, kendi hayatını eve adamamalı.

1
    0 Yorumla
  • karanlik_taraf
    karanlik_taraf Takip Et
    Xper 7 Yaş: 42 , eic 100%
    1 yıl

Calissin. Uretken olmayan insan yipratkan oluyor. Ascilik hayali olmayan bir insanin yemek yapmasi, temizlik yapmasi vs vasifsiz isler. Erkek de kadin da yapabilir. Hadi erkek hic gormemistir, sarma sarsin demiyorum. Ama iki yumurta kirip kahvalti hazirlayabilir. Cocuk olursa da ona gore plan yaparlar.

1
    0 Yorumla
  • TheGirlTakingRedPill
    TheGirlTakingRedPill Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 426 cevap paylaştı.

Çocuk olunca çalışamaz kim ne derse desin. Burada kodon bono mohtoç olmoson çoloşson diyen abileri evlenince görürüm.

Evet ülkedeki ekonomik durum erkekleri böyle bir beklentiye sokabilir ama o kafada olan biri çocuk yapmaya da hazır değildir zaten.

1
    2 Yorumla
    • Tükendimçok2
      Tükendimçok2
      1 yıl

Çocuk için kendi hayatımı mahvedemem kocan birakirsa işsiz ne yapacaksın

Yorumla
    • TheGirlTakingRedPill
      TheGirlTakingRedPill
      1 yıl

@Tükendimçok2 çocuk biraz büyüyünce çalışırsın zaten ama kırkın çıkmadan da işe koşma yani

Yorumla
  • Maaniac
    Maaniac Takip Et
    Yoda Yaş: 110 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 525 cevap paylaştı.

Ev araba olsun ya da olmasin. Turkiye kosulllarin da gecinmek ve ilerleyen zamanlar icin calismali turk lirasi degersiz ulkede her yil 5 6 defa bir seylere zam geliyor. Zengin bile hesapli gidiyor. Pahalilikdan herkes sikayetci olmus. Tek basima sadece 2 gunluk yeme icme gezme gida alisverisi kafadan en az 2 bin tl

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Erkeklere güven olmuyor maalesef. Kendini elin oğlunun ellerine bıraktiğin anda o ipi çekiyor hem de en çaresiz zamaninda. Yani kariyerin oluşmamiş, yaşin geçmiş, guzelliğin azalmiş çoluk çocuğa karişmiş halinle seni terkeder.

Sonra napican otur hesapla

1
    2 Yorumla
    • mertankara00
      mertankara00
      1 yıl

Yav hep kötüye yoruyonuz yav hepmi kötü bu gavir erkekler

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@mertankara00 hep kötü 🤣

Yorumla
  • Arayış0702
    Arayış0702 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41 , eic 95%
    1 yıl

Önemli olan kadının değerli olması eğer çalıştığı iş ona değer katıyor mutlu oluyorsa çalışmalı ama maddi sıkıntıdan dolayı onun bunun kahrını çekmek zorunda ise de erkek buna musade etmemeli bence

2
    2 Yorumla
    • Feelinggoodd
      Feelinggoodd
      1 yıl

Ne güzel söylemişsiniz.. keşke böyle olsa fakat ne mutlu olunacak iş kaldı özel sektörde (burnumuzdan getirdikleri için), ne de erkeğin müsaade etmeme lüksü. Hayat çok pahalı artık maalesef

Yorumla
    • Arayış0702
      Arayış0702
      1 yıl

@Feelinggoodd evet haklısınız maalesef öyle ama misal kamu kurumlarında taşeron işçiler diyelim onların kadrolu olmaması vb sorunlar olmasına rağmen hem maaş hemde işin rahatlığı kadınlar için çok elverişli olurdu ya da memur olması kadınların

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Kadının kararına bırakılması gereken bir konu olduğunu düşünüyorum açıkçası şimdi şöyle tabiki ekonomik olarak sıkıntılı zamanlardayız eşlerin de birbirine yardımcı olması gerekir lakin kadın hamilelikten dolayı ya da bunaldigi için misal bir ay çalışmaya ara vermek istediği zamanlarda çıkabilmeli tutup da sen çalışmak zorundasın diye dayatilmamali sonuçta iyi gün kötü gün var aynı durum erkekler için de geçerli olabilmeli bence ilişki evlilik seviyesindeyse

0
    0 Yorumla
  • Öğretmeninizgeldi
    Öğretmeninizgeldi Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 96%
    1 yıl

Sefil bir hayat sürmek sorun olmazsa evde otursun. Erkeğin maaşı anca kiraya bogaza yeter sosyal hayat ve diger ihtiyaçlar için ayrı bir maaş lazım

2
    0 Yorumla
  • mngkargo
    mngkargo Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 98%
    1 yıl

ev hanımı boşta kalınca dedikodu yapar onu bunu çekemez gaybdan sesler gelir kafayı yer bir sürü sağlık sorunu olur şizo fıtık kireçleme iç organı hastalıkları çölyak diyabet derdi bitmez çalışmayan insan boş insan bir uğraş gerek

0
    0 Yorumla
  • Ulubayalp
    Ulubayalp Takip Et
    Xper 6 Yaş: 43 , eic 100%
    1 yıl

Çocukla ılgilenmek ıster kendını psikolojik olarak ıyı hıssetmeyebılır zorunlu değil kısaca. Tabı cıftlerın maddı durumlarıda önemli bu noktada. Çoğu evlı cıft çocukları aile buyuklerıne bırakıp çalışmaya devam ediyor malum ülke şartları

0
    0 Yorumla
  • justt_tonight
    justt_tonight Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

cocuk yoksa çalışmalı ruh sağlığı icin sosyallesmesi sart. ugrasi olmayip kafayi yiyen kadın cok. hem tek gelir kime yeter cocuga yatirim icin kadin çalışmalı. cocuk olunca o paraya ihtiyaç olur elbet

0
    0 Yorumla
  • öylesinebirseyistee
    öylesinebirseyistee Takip Et
    Bilge Yaş: 20 , eic 98%
    1 yıl

Çalışmalı tabi, kendi ihtiyaçlarını ya da isteklerini karşılamak için sürekli birinin eline bakmamalı kendi parasıyla istediklerini alıp gerektiği yerde de eşiyle karşılıklı paylaşım yapılmalı.

0
    0 Yorumla
  • beyzabldn
    beyzabldn Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 99%
    1 yıl

Yani bu kavram bekarken veya evliyken değişmemesi lazım. İhtitacı vardır çalışır, seviyordur çalışır yani bunun düşünce ve kararı kadına bırakılmalı bence 😊

0
    0 Yorumla
  • Mukan34
    Mukan34 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Hayatın ne getireceği belli olmaz büyük konuşmamak gerekir ama evin erkeği bunun olmaması için elinden geleni yapmalı ( çalışmak isteyenler dışında)

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Herkesin kendi tercihi ama hem çalışıp hem evi işi yemeği vs yapmak çok yorucu bekarken bile yapmaya üşeniyorum ben şu an. Söyle ki benim düşüncem çocuk olana kadar çalışılmalı en azından birikim yapmak lazım çocuk olunca da durumun varsa çocuğuna bakmalı kadın

0
    1 Yorumla
    • mertankara00
      mertankara00
      1 yıl

İste ideal kadın valla bravo

Yorumla
  • Gezginn34566
    Gezginn34566 Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 99%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Kadın evlendikten sonra değil çocuk doğduktan sonra çalışmamalı çünkü ortam o kadar kötü ki çocuk yetiştirmek gerçekten ince bir çizgi gibi

1
    2 Yorumla
    • Kardelen191919
      Kardelen191919
      1 yıl

bence çok bir alakası yok

Yorumla
    • Gezginn34566
      Gezginn34566
      1 yıl

@Kardelen191919 herkesin bakış açısı farklı olabilir benim düşüncem böyle

Yorumla
  • Mod-ZiQen
    Mod-ZiQen Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

yok aksam gelince karnimi doyurcak gece kucagimdan inmeyecek gunduzde cocuklarimiza bakacak evi cekip cevircek

1
    0 Yorumla
  • kırmızırujlukızzzz
    kırmızırujlukızzzz Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 99%
    1 yıl

Calişsin erkeğe muhtaç olmasın hamilelik olur bebek olur ozmn calişmasin ama onun harici calismali

0
    0 Yorumla
  • Sprikb
    Sprikb Takip Et
    Yoda Yaş: 19 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 340 cevap paylaştı.

Hem çocuk hem kariyer sahibi olmalı bence ben her zaman kariyerde yaparım çocukta yaprım derim

0
    0 Yorumla
  • Gokhanclsknn
    Gokhanclsknn Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 38%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 527 cevap paylaştı.

İstiyor ise evet istemiyor ise hayır. Şahsen fabrika tarzı yerlerde erkekler içinde çalışması doğru değil diye düşünüyorum bunu istemem

0
    0 Yorumla
  • erkekişi
    erkekişi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 100%
    1 yıl

Ülkenin şu durumunda çalışmalı bence, daha rahat bir hayat elde etmek için gerekli. Tabii kocası zengin değilse. :D

0
    0 Yorumla
  • Dearhead
    Dearhead Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Aslında çoğu iş yerinde çalışmalı. Enflasyon aşırı fazla o yüzden çalışmayan kadın bile pek geçinemez. Özellikle genç medyan yaş ise.

0
    0 Yorumla
  • LastGuest s
    LastGuest Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 937 cevap paylaştı.

Çocuk olana kadar istediğini yapabilir. Çocuk olduktan sonra bir zahmet sadece çocuklarıyla ilgilensin.

0
    0 Yorumla
  • oɿƚꙅɘɒm
    oɿƚꙅɘɒm Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

Mesleği veya yeteneği neye elveriyorsa ve kendisi çalışmak istiyorsa yanında olurum destek olurum yardımcı olurum.

0
    0 Yorumla
  • berilmutsuzolanhanii
    berilmutsuzolanhanii Takip Et
    Guru Yaş: 19 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Evet ama kasiyer olacaksa hiç çalışmasin daha iyi kadın kendi ayakları üzerinde durmak için çalışmalı

0
    0 Yorumla
  • Uykucupandaaaaaaaa
    Uykucupandaaaaaaaa Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl

Bunun bir kuralı olduğunu düşünmüyorum istiyorsa çalışsın istemiyorsa da çalışmasın yani

1
    0 Yorumla
  • LEYYA_GS
    LEYYA_GS Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 63%
    1 yıl

Tabii ki çalışmalı. En önemlisi de evlendikten sonra kendi ayakların üzerinde durabilmek zaten.

1
    0 Yorumla
  • Gizemlikadinn8
    Gizemlikadinn8 Takip Et
    Bilge Yaş: 23 , eic 100%
    1 yıl

Evet çalişmalı çünkü bu ekonomide tek maaşla geçinmek çok zor.

0
    0 Yorumla
  • Tk1923
    Tk1923 Takip Et
    Yoda Yaş: 51 , eic 98%
    1 yıl

Şu dönemki Türkiye'de imkanlar dahilinde iş bulabiliyorsa kesinlikle çalışmalı

0
    0 Yorumla
  • Nesliççe
    Nesliççe Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 99%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 740 cevap paylaştı.

Canı isterse çalışır canı istemezse çalışmaz

0
    0 Yorumla
  • Carvel
    Carvel Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Bu kişiye kalmış bir şey ama, evin gerçekten maddi bir desteğe ihtiyacı varsa çalışabilir.

0
    0 Yorumla
  • ayla_xxx
    ayla_xxx Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 51%
    1 yıl

maddi imkanları çok iyi bile olsa bence kesinlikle çalışmalı

0
    0 Yorumla
  • Sweetdreams1950
    Sweetdreams1950 Takip Et
    Master Yaş: 103 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.

Eeeevet, Çalışmalı mı? değil zorunda eğer kocasının kölesi olmak istemiyorsa.

0
    0 Yorumla
  • nemünoseboo
    nemünoseboo Takip Et
    Master Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl

Çalışmalı bence eşinden bağımsız olarak istediği şeyleri alabilmeli kendi kendine

0
    0 Yorumla
  • tt_Escape_tt
    tt_Escape_tt Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 97%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.

eşim para için çalışmamalı
    kariyer hedefi varsa saygı duyarım ama para için çalışmasına gerek yok

0
    0 Yorumla
  • _rüz_gar_
    _rüz_gar_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Kendi kararı kesinlikle ama, hayatı nasıl planladığımızz göre bir tercih bu aslında

0
    0 Yorumla
  • dreamprent
    dreamprent Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

İstiyorsa çalılsın. Bana göre şart değil çalılması

0
    0 Yorumla
  • BuzPüskürtenEjder
    BuzPüskürtenEjder Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Evet çalışmalı, evde herkes her konuda eşit olursa çok daha sağlıklı bir ilişki olur.

0
    0 Yorumla
  • Fatma911
    Fatma911 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 97%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 953 cevap paylaştı.

Evet kendi ayakları üstünde durması için çalışmalı

0
    0 Yorumla
  • florr
    florr Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 100%
    1 yıl

kadin okudukdan sonra evlenmeli zaten konu da bu

0
    0 Yorumla
  • blackman3419
    blackman3419 Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 99%
    1 yıl

Bence hiçbir kadın bir erkeğe muhtaç kalmamalıdır...

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Kadın isterse çalışır isterse yatar Erkek kadına bakmak zorunda. Nokta

2
    0 Yorumla
  • Salisili1
    Salisili1 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    1 yıl

Evlenmeden birikim yapmalı çocuk olunca çalışmamalı olası boşanma aldatılma durumunda da evlenmeden önceki birikimini kullanır, adama muhtaç olmaz böylece.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Memur olunca bu soru işlevsiz kalıyor ya 🙂 istemesende mecbursun

0
    0 Yorumla
  • Şenay_Yüzbaşıoğlu
    Şenay_Yüzbaşıoğlu Takip Et
    Xper 3 Yaş: 29
    1 yıl

Kesinlikle çalışmalı. Ben sen yok para ikimizin diyen erkeğin o parayı ne zorluklarla kazandım diyerek en ufak isteğini hor görmesi olasılığını yaşamamalı.

0
    0 Yorumla
  • KatilAdam
    KatilAdam Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    1 yıl

Evet. Sonrada kocasiyla kavga edip durup nede olsa param var calisiyom kafama gore takilayim kendime kole edecek baska koca bulurum deyip terk etmeli.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Adamın kazancı yetiyorsa hayır ama günümüz şartlarında zor

0
    0 Yorumla
  • 3kişi
    3kişi Takip Et
    Xper 1 Yaş: 30
    1 yıl

Maddi durumuna bağlı çok zenginse eşi ve üç kuruşun lafınyapılmıyorsa çalışmasın ama kıtkanaat geçiniyorsa çalışsın bence

1
    0 Yorumla
  • selsanaa
    selsanaa Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    1 yıl

Kadının isteğine bağlı bence eşi karışmamalı çalışma diye baskı yapmamalı imkan varsa kedni kaar verebilir

0
    0 Yorumla
  • mertankara00
    mertankara00 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    1 yıl

Bence hayir calisirsa şooo iş nasıl olacak yok yorgunum yok uykum var yok erken yatacan sabah iş var diyecek bence hayir

0
    0 Yorumla
  • Sibelllimmaskoom
    Sibelllimmaskoom Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25
    1 yıl

Tabiki çalışmalı kızlarım erkeklerin eline bakmayın bosaninca zor durumda kalirsiniz

0
    25 Yorumla
    • Yytgchj
      Yytgchj
      1 yıl

Boşanmak için mi evleniyorsunuz

Yorumla
    • Sibelllimmaskoom
      Sibelllimmaskoom
      1 yıl

@Yytgchj boşanmak için evleniyorsun ama bosanabilirsin ya da evlendigin kişi Allah korusun ölebilir ya da sakat kalabilir her türlü ihtimal var ondan dolayı kendi ayaklarin üstünde durman en iyisi ya da adam aldatabilkr hicbirsyin güvencesi yok

Yorumla
    • Yytgchj
      Yytgchj
      1 yıl

Kadınlar güçlü erkek ister kadın çalışırsa erkek kendini güçlü hissedemez ayrıca kadın evinde yatmalı erkek çalışıp bakmalı ilk insanlarda da böyleydi iç güdüsel olarak kadınlar güçlü erkek ister mesela şu an kimse benle evlenmez hem yakışıklı değilim hem doktor mühendis değilim ama bi yerlere gelmek için uğraşıyorum ve evlilik kararı alırsam hiç çalışmamış güzel olmayan biri ile evlenemek isterim

Yorumla
    • Yytgchj
      Yytgchj
      1 yıl

Tabi herkesin kendi hayatı kendi kararı

Yorumla
    • Sibelllimmaskoom
      Sibelllimmaskoom
      1 yıl

@Yytgchj yani kadın erkeğin egolarını tatmin etmek için çalışmayacak erkeklerin istediğini yapacak kadın köle mi sen kendi ozguvensizliginden istemiyorsun dur kadın güzel olmayınca başkası bakmaz ya da calsimayinca karşı gelemez kolsniz olur diye öyle düşünüyorsunuz hiçbir kadın sizin egolarinizi tatmin etmek zorunda değil

Yorumla
    • Sibelllimmaskoom
      Sibelllimmaskoom
      1 yıl

Ozguvensizlik sizin dediğiniz özgüvenin yok ondan öyle kadınları tercih ediyorum diyorsunuz bir nevi

Yorumla
    • Yytgchj
      Yytgchj
      1 yıl

Sen beni hiç anlamadın 🥵

Yorumla
    • Yytgchj
      Yytgchj
      1 yıl

Evet özgüvensizim ayrıca herkes dengi dengine

Yorumla
    • Yytgchj
      Yytgchj
      1 yıl

Abla sence doktor bir kadın işçi bir erkekle evlenirmi güzel bir kadın çirkin erkekle evlenirmi

Yorumla
    • Yytgchj
      Yytgchj
      1 yıl

Sormazlar mı adama sen ezik misin neden yüksek bir kadınla evlendin

Yorumla
    • Sibelllimmaskoom
      Sibelllimmaskoom
      1 yıl

@Yytgchj ben sizi gayette anladım siz sadece kadınlar erkeklerin egolarını tatmin etsin istiyorsunuz ondan çalışmasın istiyorsunuz sadece erkek Ler kendini güçlü hissetsin diye bundan başka nasıl bir anlam cikarablirim

Yorumla
    • Yytgchj
      Yytgchj
      1 yıl

Ayrıca hakaret içeren bir şey demedim sakin ol biraz

Yorumla
    • Yytgchj
      Yytgchj
      1 yıl

Kadın köle olsun demedim evde yatsın erkek ona baksın dedim

Yorumla
    • Sibelllimmaskoom
      Sibelllimmaskoom
      1 yıl

@Yytgchj bende size hakaret içeren birsy demedim zaten

Yorumla
    • Yytgchj
      Yytgchj
      1 yıl

Benim soruma cevap verir misin

Yorumla
    • Sibelllimmaskoom
      Sibelllimmaskoom
      1 yıl

@Yytgchj insanların fikirlerni umursarsaniz bir yere gelemezsiniz istediklerini sorsunlar sonuçta aşk ister bir doktor bir işçiyle evlenebilir aşık olursa disardakjlerin ne söylediğine bakarsak iki dk dışarı bile cikamayiz

Yorumla
    • Yytgchj
      Yytgchj
      1 yıl

Ben 20 yaşındayım ömrüm boyunca doktor kadının sıradan bir adamla evlendiğini görmedim ama tam tersini gördüm

Yorumla
    • Yytgchj
      Yytgchj
      1 yıl

Ayrıca neden bu kadar sinirlendin siz güçlü erkek istiyonuz zaten

Yorumla
    • Sibelllimmaskoom
      Sibelllimmaskoom
      1 yıl

@Yytgchj evet öyle dediniz evde niye yatsın bir kadın sahsen kadın muhtaç mi erkek bakıyor ona kadın çalışacak kendine bakacak böyle düşünüyorsanız boşanmada da süresiz nafaka vermeye gelince konu konusmayacaksiniz

Yorumla
    • Yytgchj
      Yytgchj
      1 yıl

Nafaka konusunda konuşmam zaten ayrıca benim evlenmem imkansız genel olarak konuştum ben

Yorumla
    • Sibelllimmaskoom
      Sibelllimmaskoom
      1 yıl

@Yytgchj sizinle tartışmaya girmiyecem uyamam gerek

Yorumla
    • Yytgchj
      Yytgchj
      1 yıl

Güle güle

Yorumla
    • Sibelllimmaskoom
      Sibelllimmaskoom
      1 yıl

@Yytgchj imkansız diye birsy yok neyse

Yorumla
    • Yytgchj
      Yytgchj
      1 yıl

Var insanların hayatlarını bilmeden yorum yapma

Yorumla
    • Yytgchj
      Yytgchj
      1 yıl

Keşke okuduğunu algılama yeteneğin olsa kadınlar güçlü erkek ister bunun ego tatmini ile alakası yok zaten genel olarak konuştum

Yorumla
  • Ectoor
    Ectoor Takip Et
    Xper 1 Yaş: 25
    1 yıl

Bu göreceli bir konu aslında çalışmak istiyorsa çalışabilir, işleyen demir paslanmaz :)

0
    0 Yorumla
  • Adamınbiri_98
    Adamınbiri_98 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27
    1 yıl

Evinin hanımı olsun yeter çalışmak isteyenide tutmam

0
    0 Yorumla
  • __Kerem
    __Kerem Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21
    1 yıl

Erkeğin maaşı 80K nın üstünde değilse çalışmalı

0
    0 Yorumla
  • Balçık4
    Balçık4 Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 343 cevap paylaştı.

Değişir. İlişkiye bağlı.

1
    0 Yorumla
  • aerolite
    aerolite Takip Et
    Master Yaş: 57 , eic 31%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı.

Çalışan kadın, ışıldar.

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (31)
Devamını Gör(76)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Kadın evlendikten sonra çalışmalı mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Bir kadın evlendikten sonra çalışmalı mı? 35 cevap verildi
Kadın evlendikten sonra çalışmak zorunda mı? 13 cevap verildi
Evlendikten sonra kadın çalışmalı mı? 148 cevap verildi
Evlendikten sonra kadın çalışmalı mı? 8 cevap verildi
Evlendikten sonra kadın çalışmalı mı? 40 cevap verildi
Kadın evlenince çalışmalı mı? 7 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Aynaya bakıp 'işte zirvem bu' dediğiniz yaş kaçtı?
  • Çeyizinize el örgüsü eşyalar koyar mısınız?
  • Sizin üçlü saç bakım ürününüz hangisi?
  • El örgüsü halıları beğeniyor musunuz?
  • Gerçek sevenler hayalmi oldu mazidemi kaldı sizce?
  • Sarının 50 tonu!! Neon saçlar geri dönmeli mi?
  • Kupa maçı bu tüylü stadyumda oynansa harika olmaz mı?
  • Evin içinde bu kıyafet yanlış mı?
  • 21 gün spor yapma challenge deneyen var mı?
  • En çok dinlediğiniz sanatçılar hangileri?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨